Heihei :) Okei det er jævlig trist hvor dårlig jeg har blitt på å blogge. Har ikke blogget på en laang stund. Skal endre på dette, I promise💋

Endelig nytt år, nye muligheter
🎉 Skal ikke lage noen forventinger til dette året fordi det går aldri etter planen, men har en del forventinger til meg selv og ikke bare fordi det er 2018. Men også fordi jeg må virkelig gjøre noe ut av livet mitt ;))

Skal bare gråte litt fordi jeg har skole i morgen :(
Snakkes
😩

Helt tilfeldig bilde fra jul i Skien🤫

My bestiee🤤// New years eve

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Heihei :) utroolig lenge siden omg. Jeg har lyst til å fokusere på noe viktig! Nemlig overgrep.

Jeg er med i en ungdomsbedrift som heter "Stopp! Det er min kropp!". Vi setter fokus på voldtekt og overgrep hos ungdommer. Vi har et mål om å forebygge noe så sårbart som dette. Hver eneste dag ser jeg nyhetsartikkler om barn og unge som blir utsatt for voldtekt og overgrep. Også ungdommer som begår den type kriminaliteten. Det eneste jeg lurer på er hvor får de opplæringen fra? Hva skal til for at dette skal slutte?

Vi alle vet hvor kjipt og kjedelig det er at voksne forteller om dette hele tiden for vi tenker at de maser og sånt. Jeg vet selv at man tar det lettere inn på seg om det er en på din alder som snakker om viktige ting. Derfor vil vi dra på forskjellige ungdomskoler og fortelle om nettopp dette. Vi vil fortelle dem at det absolutt ikke er greit å behandle mennesker på den måten. Det er alt fra å tafse, spre bilder og selv penetrere seg på andre. Vi vil at folk skal kunne være på fest uten å måtte være redde for at de skal noen skal forgripe seg på dem. Vi vil at folk skal faktisk anmelde dette, for folk skal faen meg ikke komme unna noe så jævlig. Voldtekt og overgrep skjer ikke bare jenter, men også gutter. Det er mye vanskeligere for gutter å fortelle nære venner og slektninger om sånt. Mange gutter føler at det trykker ned på deres maskulinitet. DETTE GÅR IKKE! Vi må sette en stoppe for dette, vi må få ned de mørketallene fra stastistikkene, vi må få ned voldtektsratingen i dette landet.

Likes

Comments

Heihei! I dag har jeg bare vært hjemme og tror jeg bare skal slappe av resten av dagen. Jeg har nettopp kommet fra butikken og har begynt å lage middag nå❤️

Likes

Comments

Heihei! Det har vært null blogging på lenge, jeg har gjort så mye av alt denne sommeren og det har vært perioder hvor jeg ikke har hatt det så greit...

Men vil lage en liten recap på hvordan min sommer har vært❤️ jeg har hatt en veldig annerledes sommerferie enn det jeg pleier vanligvis å ha. Jeg har vært i Køben og Stavanger, det er de eneste langdistanse reisemålene jeg har besøkt. Ellers har jeg gjort veldig mye her hjemme. Mange av vennene mine har reist til USA, så det har vært endel avskjedsfester. Også har det vært noen bursdager og innflyttningsfester! Men sommeren min har ikke vært helt topp... 22.juli 2017 fikk jeg nyheten at en venn av med døde i en drukningsulykke.... så det har vært mye mørke perioder... men heldigvis har jeg kommet på god vei fra sorgen. Jeg har hatt så mange fantastiske støttespillere rundt meg❤️❤️

Om 3 dager så er det tilbake på skolebenken :(( blir helt helvete å våkne 6 om morningen, men også blir det deilig å se mine babes igjen❤️🙏🏾

Men nå som sommeren er over betyr det bare 2 ting: Halloween og jul er rett rundt hjørnet🍁

Likes

Comments

Heihei:) Nå er jeg hjemme hos Nora og vi har hatt det ganske fint❤️ Jeg sov hos henne i natt og vi hadde så morsomt, vi så på skrekkfilmer selvom det egentlig ikke faller helt hos oss. Vi venter egentlig på at de andre jentene skal gjøre seg klare for vi skal ut å shoppe forhåpentligvis snart :)

De forrige dagene har bare vært helt chill egentlig, jeg var på fridays med noen venner. I går så klarte jeg å knuse telefonen min totalt, og vi dro helt til Grønnland for å fikse skjermen ouff.... sånn er livet:((

Håper dere får en fin dag videre❤️

​Bukse: Carlings

Jakke: DM

Topp: Bik Bok

Likes

Comments

Heihei! I går så var jeg på stranda med noen venninner siden det var så fint vær :)) etterpå så bare dro vi for å spise mat❤️ vi bestemte oss for å dra videre til meg og tok bare kvelden videre.

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt ettersom jeg har sovet i hele dag og bare vært lat med serier. Tror ikke jeg kommer til å gjøre noe spesielt resten av kvelden!

Emma❤️

Likes

Comments

Heihei! Det jeg holder på med nå går virkelig ikke! Jeg har ikke blogget på hundre år og det er ganske dårlig av meg! Jeg skal bli mye bedre på det og skjerpe meg.

De siste ukene har jeg gjort ganske mye egentlig, jeg har vært i Køben også dro jeg til Stavanger på sightseeingtur❤️ det var sykt koselig og morsomt å utforske Norge litt og se hvordan folk i de forskjellige delene av landet er :))

Nå er det ganske fint vær så jeg skal utnytte dagen min på best mulig måte❤️

God helg allesammen

Noen bilder fra Stavanger og Køben❤️

Likes

Comments

Heihei! Jeg vet, lite blogging i det siste :(( Nå er jeg ved havna og venter på at båten snart skal dra avgårde til København❤️ skal bare være der i 2 dager, men det blir fortsatt gøy!!

Likes

Comments

Heihei! I dag er Eid og jeg har kost meg masse med familien. Vi inviterte over naboen vår for å spise med oss. Det var utrolig god mat og bra stemning. Jeg har spist så utrolig mye nå og jeg ligger i senga med vanskeligheter med å røre på meg😂 mat kommer før alt annet... haha..

Så til mine muslimer og ikke-muslimer , Eid Mubarak❤️

Høydepunktet😍

Likes

Comments

Heihei! Jeg sitter og gjør meg klar til 19-årsdag til en av mine bestekompiser, gleder meg sikkelig! Tema er classy så jeg er litt usikker på hva jeg skal ha på meg. Vel så kommer det til overskriften da!

I dag så kom mamma med en overraskelse til meg... jeg trodde det skulle være noen klær hun hadde kjøpt, men Neida... Jeg fikk en Louis Vuitton veske! Jeg har alltid ønsket meg det, men tenkte at det blir altfor mye ettersom alt jeg får av foreldrene mine. #spoiledbitch

Likes

Comments