Saknat en vän jättelänge hoppas han nu kan förstå att vänner växer inte på träd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Uppe som vanligt. Kan inte sova. Får lust att dricka kaffe mitt i natten. Inte bra . Nu va d längesen jag bloggade.
Jag hoppas på en härlig sommar! Har planerat in att börja träna på gym nu minst ett halvår. Känner att jag har latat mig tillräckligt nu de har gått 2 år som jag inte har tränat nåt alls. Love this song

Likes

Comments

Nydushad. Dricker te tittar på TV4 news. Idag e d städ. Sen e d frisören. Ska toppa håret några cm. En ny frisör hoppas hon e bra. Alltid har jag haft korta frisyrer förut. Mitt hår e så stort d e darför. Men jag har sparat d långt nu på sista åren. Vill prova d oxå. Men på sommaren kan d bli jättevarmt!Jag brukar få duscha å gå ut med blött hår.

Likes

Comments

Idag en super dag. Ska åka å få massage med olika bollar. D e hur härligt som helst. Senare ska jag komma hem å få besök av en vän som ska kolla lite på datan. Den krånglar. Jag älskar livet idag walla. Jag sa ju bättre tider på väg!
Men jag fattar ingenting av blogkeen. Om nån har lust å berätta skriv till mig! :)

Likes

Comments

Jag har kunnat känna jätte mycket kontakt med honom förut. D saknar jag. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka å få behålla hans närhet. D satt i min kropp . Min känsla till honom. Det fick vi ta bort med mycket jobbiga metoder.

Likes

Comments

Sitter å väntar på min kille vid Ica . Tänkte skriva om mitt liv så länge. Jag har återfått kontakt med min farbror igen. Han bor inte i Sverige men d e lätt att prata med folk nr man har iPhone. Ja jag e i en dimma så inte vet jag om d e för d bästa alltid att ha kontakt men jag vill. Jag har alltid satt familjen främst i mitt liv men jag har haft djupa hemligheter som Ingen visste. Tillsist fick min bok öppnas å nuvet dem allt. Hur ska man hantera sånt då??

Likes

Comments

Allt känns så osäkert.. Ibland känns d som att jag delaktig i nåt stort!! Ja för det mesta. Skriv gärna till mig

Likes

Comments

E d bara jag eller e d Gud? Kanske d va Guds vilja att jag blev sjuk. Med en tuff uppväxt å allt. Jag får tankar om att d ligger nån bakom min sjukdom hela tiden.
Jag har gått igenom 10 år med psyk å fortsätter kontakt med dem hela livet liksom.
Jag får ju mina mediciner därifrån å dem funkar jättebra så jag tänker fortsätta kontakten med dem.
Sverige e ett så fint land. Dem tar hand om en. Dem som behöver dem får hjälp. Inom nästan alla områden har dem föreningar å sånt. D va en sak min pappa gjorde rätt d va att komma hit till Sverige. Framtiden vet jag ej hur den ser ut. Men små blickar framåt så ser jag fina stunder endå.

Likes

Comments

Uppe mitt i natten. Ibland känns d som att man har sovit länge ibland bara en minut d e konstigt. Inatt känns d som att jag har sovit länge. Sitter å tittar på vh1 musik på tv.
Min katt han e så gullig han kommer hela tiden å lägger sig på min mage.
Djur e d bästa. Dem finns där hela tiden . Ge dem bara mat.
Jag har haft en hel del funderingar på vilka d e som egentligen ligger bakom min vistelse på psyk jag kan bara komma fram till detta.
ISTÄLLET FÖR HEDERSMORD!!
Det känns som min brorsas stil.
Den fega typen

Likes

Comments

Du ligger bakom allting

Likes

Comments