Ja så där skulle jag säga att veckan gick. Det gick super bra till kl 15:00 i lördags då de var kalas. Sen rasa det mesta 😂

Men har hållit ner portionerna och ätit bra frukost. Men att äta 200 -300gram godis, 275 g chips, en halv skål dipp är inte bra. Så nu känns det som man gått upp 2 kg. 😢


Resumé om veckan.

575g chips

300g godis

200g glass

1 chokladboll

1 havreflan

En bulle

4 maränger

Lite kola sås

Då de onyttiga dvs..

men jag är stolt att jag Klara av 5 av 7 dagar. Se om man kan ta 6 av 7 nu kommande vecka☺


Pssss i morgon är de invägning 😱

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu gäller det att inte falla tillbaka plus 500g på vågen från igår. Vilket betyder att jag börjat samla på mig vädska då jag hade ägglossning i går. Så fram till mens så får jag ingen bli deppig pga vågen. För de lär försvinna efter mens börjar. Jag dricker väldigt mycket men kissar knappt något så lätta att slå ihop va de betyder😂

Annars har det gått jätte bra denna vecka men kalorier och inte gått över Max någon dag☺

Likes

Comments

Nu har det gått 24 dagar på detta år, 24 dagar att försöka ändra sina ovanor till något bättre. Men har inte kommit dit ännu.

När jag började den 1 januari så var jag taggad och trodde jag skulle klara de första jobbiga tre veckorna utan problem. Men ack va fel jag hade.

Men jag har inte gett upp, jag försöker varje dag. Sålänge man försöker så finns det chans att ro hem detta mål på under 80kg innan 2018.

Jag har ändrat tusen gånger mina upplägg, nu från igår så kör jag efter schema. Det står när jag får äta snacks osv. Och jag hat börjat väga snacksen. Innan vräkte man i sig 175-275 g chips varje dag. Men det går inte om man vill nå resultat.

Så nu väger jag allt, hittils har jag ätit 50g snacks och 90gram glass denna vecka.

Kör så här:

Måndag- inga onyttigheter

Tisdagar- 50g snacks

Onsdagar- inga onyttigheter

Torsdag- 50g snacks

Fredag- 50 g godis

Lördag - 100g chips

Söndag- inga onyttigheter.

Så detta borde innebära 200g chips och 50g godis på en vecka👌🏻


Ni kanske tycker att detta ser för jäkligt ut. Men då kan ni jämföra med innan.

1650gram chips

500g godis


Skillnad på dryga 9000-10000 kcal på en vecka! Hör hur bra de låter om jag kan få in denna nya rutin👏🏻👏🏻


Likes

Comments

Inget funkar på mig, jag är värdelös!

Jag läser o hittar på nya dieter varje dag, jag vet inte vad som funkar på mig.

Men sen satt jag fundera på att jag under denna dag inte åt något på hela dagen. Fick då för mig att googla och kom fram till fasta diet. Finns massa varianter

5:2 dieten (när man fastar två dagar i veckan)

Men det finns även dygns fasta dieter

16/8 dieten (fastar 16 timmar äter under 8 timmar)

20/4 dieten (fastar 20 äter under 4)


Osv..


Men satt då och fundera på mig själv. Middag kl 17 och brukar stoppa i sista kalorien runt 22. Dvs ca 5 timmar jag äter. Så varför ingen prova 19/5 dieten?

Värt att prova! Så kör den vardagar först o främst.. får köra månaden ut och se va som händer.

Funkar det så kör jag på, funkar de inte så får jag googla vidare..

Jag är nog ett hopplöst fall..

Likes

Comments

Dessa skuldkänslor man får när man vräkt i sig 325 g snacks, 100 g choklad på en o samma dag😢 Rent utsagt mår jag skit och det känns som jag gått upp 10kg😭 Varför ska de vara så svårt? Är jag så jäkla dålig som människa att jag inte ens kan klara av att gå ner i vikt?😭 Allt bara är emot mig hela tiden ☹️


Men har nu en sån jäkla ångest att Tor/fre blir det bara shakes fram till 17, därefter knäckebröd 2 st och lite stekt äggröra! Två dagar bara TVÅ dagar ska jag väll klara av?? Och om jag klarar av detta får jag åka till föräldrarna på lördag eftermiddag och få 1,5 dygn egentid med dem utan barnen. Så belöningen är att få vila upp mig😘 Hejja nu för i helsike!

Likes

Comments

​Istället för att kunna dra igång på riktigt åker jag på en brak förkyldning. Plus sonen oxå som då ej sover så bra. Resultatet blir att jag inte kan köra så bra för kroppen är hängig. Men försöker äta nyttigt och tänka på kalorierna. 

Hoppas man blir frisk till måndag så man kan köra på riktigt då igen. Men målet är ändå 98 kg på söndag👏🏻👌🏻

Likes

Comments

I bland går det inte.. 

Förra helgen kändes det okej, sen kom pmsen och då var det säkrast för alla att jag skippa dieten för ett tag. Jag mådde så dåligt fysiskt, blev så trött och tappa helt fokus. Så börja äta lite mer mat och då blev det bättre. Sen kom tant röd och då släppte mycket av alla känslor innom mig👍🏻 Så i morgon kör vi igen☺ det possitiva är att jag vägde mig idag och vågen visa 99.2 så vikten har hållit densamma ca:) mål för veckan 98.0 invägning söndag👍🏻

Likes

Comments

Hejsan alla fatto läsare!

Idag var det invägning efter 1 vecka kalori diet.

Men först tänkte jag berätta lite om veckan.

Veckan har känts som den var flera månader lång, en bidragande orsak är ju att man bara är hemma om dagarna. Varför jag är hemma är pga jag är mammaledig med en liten 4 månaders bebis och tanken Rs viruset gör att man enligt reko inte ska vara i väg på köpcentrum osv.

Min diet har varit lite varierade men äter många diet shakes och knäckebröd står högt upp oxå. Men tror jag hittat det som går för mig. Shakes på dagen, middag vid 17 och knäckebröd när kvällssuget kommer runt 21.

Min stora last har varit chips, innan dieten så blev det ca 1 påse varje dag och även kanske 500g godis och massa friterad pommes. Om man räknar bara kalorierna på dessa onyttigheter så hamnar vi på 15000kcal per vecka i bara onyttigheter plus frukost och middag osv...

Denna vecka har onyttigheterna hamnat på 3300 kcal så det är en enorm skillnad.

Nästa vecka satsar jag på under 3000kcal👍🏻


Nu till invägningen 99.00kg 

Minus 2,3 kg👏🏻👏🏻


Hoppas du läser vidare och följer mig på denna resa! 

Likes

Comments

Dag 5 innebar en resa till affären för första gången denna väg mot nergång, kunde inte stå emot lite gott i chips hyllan så en liten påse slank ner i kundkorgen! Men annars gick dagen hyfsat men kalorierna hamna på 1768kcal.


Dag 6

En jätte bra dag känns som varannan dag blir det dåligt och varannan dag bra! Jag ser det så här "Rom byggdes inte på en pissekvart", man får bygga upp detta till något bra och det får ta sin tid!

På söndag ska jag köra vågen spännande hoppas man kommit under 100kg👍🏻 Skulle blir så glad att kasta bort 3 siffriga för alltid.

Dagens kcal blev 1058 kcal.


10000 i kcal underskott är 1 kg rent fett. Och jag räkna ut att min kropp borde bränna 3500 kcal per dag och äter man 1000kcal så är det 2500 i underskatt gånger 7 dagar blir 17500 i underskott dvs 1.75 kg i nergång per vecka! Men det är ju omöjligt att veta vad kroppen bränner av med per dag och sedan finns de många andra delar man måste räkna in.

🌸 faktiska förbränningen

🌸 motion

🌸 kalori intag

🌸 kroppens respons

🌸 tid punkt i månaden (va gäller kvinnor)

🌸 låg eller hög omsättning


Hoppas ni dyker in här i morrn igen☺️

Likes

Comments

En super bra dag börja dagarna med diet shakes sen åt jag en god middag med kyckling o pommes i ugn med hemmagjord yoghurtsås.

Dansa loss lite oxå för att bränna lite extra efter gårdagen.

Funderar på vad vikten kommer visa efter 4 veckor ? Jag hoppas på 96 kg jag kommer ju väga in mig varje söndag. Men vet att första veckan visar vågen rätt mycket nergång medan vecka två brukar bli spökveckan. Under spökveckan många tappar sugen! Så v 3 är den mest spännande veckan för den visar nog rätt bra vad jag kommer gå ner i veckan framöver!


Längtar oxå till våren så man kan börja ut och gå. Då blir det lämna o hämta på dagis för har lite över 1 km till dagis så går jag varje dag fram o tillbaka så blir det ca 5 km 👏🏻👍🏻


Intag 960 kcal 

Likes

Comments