Jag vet inte riktigt vad man ska säga mer än att det känns riktigt bra att vara igång igen. Någonstans är det svårt att känna något annat besvikelse över hur saker och ting ser ut just nu. Samtidigt känner jag att det måste börjas i någon ände.

Jag försökte snacka med mitt förra gym om att kunna lösa nåt temporärt i väntan på lönen tickar in men det var visst omöjligt. Finns inte så mycket att säga om det. Jag misskötte betalningarna så det är på mitt ansvar men den 25:e då smäller det vill jag lova.

Jag har satt igång med att räkna kalorier nu också. Ligger kring 500 kalorier per måltid nu så jag hamnar nog på typ 1800 om dagen. Det känns helt okej faktiskt. Känns kul att kunna mäta saker igen. Framsteg, bakslag. Jag har saknat det så in i bomben.

Likes

Comments

Chicken panang, jasminris, champinjoner och broccoli.

För drygt 7 månader sen gjorde jag mitt sista riktiga gympass. Då tog vi en cheatday och sen dess har det sakteliga spårat. De senaste veckorna har varit klart värst med en hel del alkohol i bilden. Mycket av det har nog handlat om att jag mått riktigt dåligt över att jag förstört en massa som jag fick gratis för ett år sen.

Men de senaste dagarna har känslan att ta tag i det vuxit starkare och idag fick jag nog.
Av ekonomiska skäl så kommer jag inte kunna börja träna på gym förrän nästa månad men det finns ju en massa annat som man kan göra fram tills dess. Det får bli att få ordning på kosten igen och börja med dagliga promenader förbi utegymmet vid simhallen.

Den här gången ger jag fan inte upp.

Likes

Comments