Sup Dudes?!

Denim har altid været populært, men her for nyligt er denim jakkerne blevet et kæmpe trend. Så vi har valgt at lave et indlæg omkring hvilke jakker der er fede og hvordan du kan pimpe din denim jakke op.

Enhver denim jakke er cool, men lowkey kedelig, hvis der ikke er noget på. Et eksempel til at pifte det op, kunne være en lidt ripped, eller 80'er inspireret patched styled jacket.

Du kan pretty much style jakken med hvad som helst. Smag og behag, som man nu siger.

See Yaaaaaa<3

Likes

Comments

Sup Dudes?

Skater i overhovedet?

Hvorfor går i med Thrasher, når i ikke engang Skater?

Bare Fordi vi ikke skater, betyder det ikke at vi ikke kan iføre os i skater tøj, og have en såkaldt "skaterstil".

Vi ville virkelig gerne lære det, men kan vi? nej.  Vi synes det er noget af det fedeste at kunne skate, en dejlig sommeraften, med noget sygt musik i ørerne, just chill.

Skaterstil, synes vi er pisse fedt, oversize hoodies, skater sneaks og lækre t-shirts. 

Vi har tænkt os at "prøve" at skate, her i sommerferien, eller bare øve os. 

Vi synes at "skaterpiger" er pisse cool, både med stil (eller nogen) og personlighed. 

Men dette indlæg var faktisk bare for hvor meget vi gerne ville lære at skate osv... 

Og hvis du villig til at lære to idioter som os det, så slide in the dm's på ig.

See ya <3

Likes

Comments

​Sup Dudes?

We are back, med en syg collage der viser vores favoritter. En lækker Thrasher Tee, eller bare hvilken som helst tee, er et must, her til sommer. Bomber jakken er vildt praktsik her til sommer i Dk' du ved aldrig om det pludselig kommer til at regne, så du får brug for en jakke, også må den jo også vær lækker ik? Boyfriend Jeans, er intet andet end dejlige. Sneaks er bare syge, Halskæder gør bare så dit outfit ikke ser kedeligt ud. Tasken er praktisk, og vildt Cool.

See Ya <3

Likes

Comments

​Sup Dudes?    

Længe siden, huh? 

Her har vi endnu et af vores "skater shitz" indlæg. 

Palace T-shirten, synes vi ser sygt lækkert ud, med de der 

girlfriend Jeans, Puma sneaks og de lækre solbriller. Vansene' synes vi bare er cool, samt Stussy Trøjen. 

Dette outfit synes vi selv er pisse dejligt, til Dk's vejr. For hvis det nu er godt og dejligt, hvor altså solen skinner, så kunne tee'en være skønt. Og hvis nu det var lidt gråt og nedren vejr, så er sweater til redningen.  Man kan jo aldrig stole på det danske vejr, så det er godt at have en backup plan.

See ya <3

Likes

Comments

Inspiration

Sup dudes?!

Tyler, the creator er sikkert den sejeste i live. Nu når det er sagt, så synes vi du skulle tjekke deres nye collection/fashion show. Hvis du har en stil der skubber lidt til den mørke side, og gerne vil have lidt farve inkorporeret, så tjek Golf Wang, Odd Future eller Golf (G)Naw. Manden har de sygeste tanker og ideer. Hvorfor Golf? Det ved vi skam heller ikke, men det kan være ligegyldigt når det er så fedt alligevel.

Vi vil stærkt anbefale deres seje strømper, fede hoodies, Tylers legendariske bukser med de underlige flammer (CHINO PANTS) og selvfølgelig de originale GOLF WANG VANS. Han er igang med at lave sit eget skomærke, "GOLF le FLEUR", som kommer ud sidst på året. (Btw, vi er ligeglad med folk siger det er "GOLF la FLEUR", manden sagde selv "le", så fuck alle der siger det ikke er.)

Fortsæt en go'dag, og som Tyler tweet'ede "HOW ARE YOU TODAY? I HOPE EVERYTHING IS AMAZING, TRY SOMETHING NEW (NOT HERION) AND FUCK THE WORLD" :)

Likes

Comments

Collage

Sup Dudes?!

Her har vi 5 MUST HAVES, som vi synes du skulle kombinere i dit klædeskab.

En klassisk hvid skjorte er vigtigt at have. Den kan bruges til fx. at have på inde under en sweater, eller bare sådan med et par fede boyfriend jeans, som er next up. Boyfriend jeansene er en god ting at have. Sweateren er sygt fed, med et par habitbukser, og et par fede sneaks, som ses ovenover. Og nu når det er sommer, så skal øjnene også have noget beskyttelse, vi har vagt at bruge disse solbriller, fordi de er moderne på en klassisk måde.

Likes

Comments

Sup dudes?

Her vises der en collage, med ideer til hvordan i kan pimpe jeres outfit op, eller hvordan vi ville gøre det. Syge sokker, er bare syge, Sneakers er lækre. Så er der Patches, vi synes det er noget af det fedeste, at have på nogle "mom jeans" eller på en fed oversize denimjakke. Silketørklæder er blevet sygt populært for tiden, vi synes det er en vildt nice trend til at pimpe dit outfit op. Halskæder gør bare så det ikke ser for kedeligt ud, på en sort tee eller noget. Solbriller får dig bare til at se cool ud. Afklippede jeans er fandme lækre, intet mer'. Det er sommer, så du får brug for en "hat" eller noget, vi har valgt denne mega cool bøllehat, som vi synes er flot. En crossover er både praktisk og vildt fed. Selvfølgelig skal der også noget farve på neglene, så vi har valgt denne lækre farve, fra Essie.

Likes

Comments