Hola fashionistas!
Let’s talk about fall, idag tänkte jag berätta om hösttrenderna 2017, så om du är intresserad fortsätt läsa och hoppas att du gillar mina tips.
Hösten är här och det börjar bli kyligt, det är dags att slänga ut alla somriga kläder (från den här värma sommarn) och byta ut till värma mysiga kläder.
Här kommer några tips på fall fashion trender som jag har hittat och gillar starkt, hoppas att ni också gör det!<3

- Denna hösten är det väldigt trendigt att ha oversized tröjor, det blir en mer mysig stil och man omfamnas bättre av tyget och blir varmare, det blir helt enkelt en mer cozy och skönare känsla.

- Det är också trendigt med med par snygga jeans, själv tycker jag väldigt mycket om mom jeans, det har varigt en trend vääldigt länge nu, but it’s so cute!! Det är också väldigt snyggt att ha jeans med hål i på hösten, väldigt trendy!

- Det är väldigt snyggt att ha långa kappor på hösten, färger som jag tycker är extra fina på kapporna är brun, grå, vinröd och rutigt i nån fin färg.
Det är också väldigt snyggt med pälsjacka
(faux fur), leopardpäls är verkligen en stor hitt den här hösten, men annars så tycker jag att alla färger är super snygga i rätt modell, en av mina stora favoriter är grön pälsjacka.

- Ett par snygga boots är väldigt snyggt både höga och låga är super snyggt, jag föredrar helst bootsen i svart, vit och beige men ett par som är riktigt coola är de med fake snake skin.

- Hatt är väldigt trendigt på hösten och väldigt snyggt, det funkar i de flesta färger och modeller.

Det är väldigt bra att köra på en varm mysig scarf under hösten då det blir kallt, ofc så ska den ju vara snygg också!

Sockor är också väldigt mysigt att ha pågrund av kylan än en gång, det ser också väldigt mysigt och gulligt ut.

-Håret och sminket är också en bra grej att tänka på under hösten om man vill vara lite over the top,
Olika tips på hår är en slarvigt snyggt uppsatt bulle, vågigt härligt hår eller två utbakade/inbakade flätor.
Ögonsminkningen ska helst vara kall brun eller orange med ett härligt varmt läppstift i rött eller brunt.

Det här var mina hösttips lookar, så jag hoppas att ni blev inspirerade och att ni gillar det,
vi hörs i nästa inlägg!
Puss💋

Likes

Comments

Hej fashionistas!
Här är en modegalen tjej som drömmer om att bli en fashionstylist och makeupartist.
Som ni säkert såg i beskrivningen så kommer jag att ge er modetips vid olika säsonger och tillfällen, jag vill lära er om vad mode innebär och berätta om varför jag blev så fast vid detta.
Mycket har jag lärt mig av olika artiklar och bloggar men jag skulle nog säga att jag har främst har lärt mig från youtube och genom att kolla på bilder.
Jag hoppas att jag kan lära er nya saker och att jag kan ge er bra tips inom mode, hoppas ni kommer gilla det jag gör och min stil!

Jag vill meddela att jag vill vara anonym till en början och kommer därför främst använda andras bilder, bilderna jag använder är de som inspirerar mig och de kommer att representera min stil även om de inte är mina.
Nån gång kommer jag säkert ut ur skalet och så kan ni få se mig och ta mer del av mig, men så länge får jag vara er anonyma fashionguru hihi;)
Puss💋

Likes

Comments