KOKO ASU VINTAGEA VOL. 3

SECOND HAND LOOKS, SLOW FASHION

Tai ihan vähän huijaan, tää baskeri on ostettu ihan kaupasta.

Mutta melkein koko asu! Musta on hauska huomata näin jälkikäteen, että jokin asu on koostunut täysin second handinä ostetuista tuotteista. En koskaan tarkoituksenomaisesti pukeudu pelkästään vintageen, mutta aika usein siinä käy niin ihan huomaamattaan. Aika iso osa mun kaapista on käytettynä ostettua, varsinkin mun luottovaatteista. Oon huomannut, että käytettynä löydän usein erityisesti niitä luottovaatteita, jotka näyttää aina hyvältä. En tiedä johtuuko se siitä, että ne on useimmiten valmistettu paremmista materiaaleista kuin uutena ostetut vaatteet, vai siitä että niihin jollain tapaa kiintyy ihan eri tavalla kuin uutena ostettuihin. Mua vähän harmittaa se, ettei Oslossa ole samanlaista itsepalvelukirppis-kulttuuria kuin Suomessa ja usein tuntuu että käytettyjen vaatteiden hinnat on täällä huomattavasti korkeammat. Tän vuoksi aina käynkin Suomessa tiheään kirppareilla!

Oon nyt noin vuoden etsinyt sitä täydellisen väristä vaalean beigen ruskeaa villapaitaa tai lankoja sellaiseen villapaitaan tuloksetta, kunnes bongasin tän yksilön kirpparilta! Täydellisen värinen ja just sopiva vähän kevyempi neule kaikkien mun muhkuvillapaitojen rinnalle. Tän materiaalilappu yllätti mut täysin, koska tää on tehty merinovillasta ja silkistä! Voitteko kuvitella, silkkiä villapaidassa! Ja niin pehmeältä tää tuntuukin päällä. Väitin ettei mua tän kauden trendiväri ruskea oikein innosta mun 2018 trendit ja miksei niitä nähdä mun päällä -postauksessa, mutta tarkoitin sillä sitä rikasta suklaanruskeaa. Tälläinen vaalean beige, jota myös kameliksi kai kutsutaan, on sitten täysin eri asia! En kyllä ois uskonut, että olisin tästäkään sävystä näin innoissani, mutta toisaalta se käy ihan järkeen kun miettii mun minimalistista väripalettia.

Vaalea beige on älyttömän hyvännäköinen varsinkin farkkujen tai sitten ihan mustien housujen kanssa. Suunnitelmissa mulla on itseasiassa neuloa samansävyinen vähän paksumpi villapaita myös tälle talvelle, sen verran ihastunut tähän värisävyyn oon! Tää on vähän vastaava kuin vaaleanharmaa ja sitä oon käyttänyt varmaan vähintään viisi vuotta putkeen mun 'vakkari' värinä. Jotain muutosta kaivataan.


Ihanaa loppuviikkoa just sulle!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Aivan ihana asukokonaisuus!
nouw.com/jenniferignatius
FashionStatement
FashionStatement,
voi kiitos! Tykkään tästä itsekkin tosi paljon ja tää varmasti päätyy päälle vielä monta kertaa tänä syksynä :--)))
nouw.com/fashionstatement
jennamiraa
jennamiraa,
Kiva että säkin käytät baskeria. Tuo ihanaa särmää asuihin!
nouw.com/jennamiraa
FashionStatement
FashionStatement,
niin tuo! Oon ihan koukussa niihin ja varmasti kun syksy iskee kunnolla, niin se löytyy päästä melkein koko ajan :---D
nouw.com/fashionstatement
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229