Header

fashion, life

Ihan huomaamattaan, sitä taitaa olla aikuistunut. Ainakin melkein, koska oon edelleen sitä mieltä ettei sitä opiskelijana voi olla ihan aikuinen vielä.

Ostin nimittäin kumisaappaat.

Ja se jos jokin on varmasti merkki siitä että on muuttunut aikuiseksi :---D Omistan tällä hetkellä yhdet mustat nilkkurit ja ne on valmistettu aidosta mokasta, mikä ei oo se paras yhdistelmä sateisen syyssään kanssa. Käytin kirjaimellisesti puhki mun edelliset (tekonahkaiset) nilkkurit ja ne toimitta tekonahkansa vuoksi myös kumppareiden virkaa. Tosin vaihtelevalla menestyksellä. Oon miettinyt kumppareiden ostoa jo hetken aikaa, mutta en oo oikein löytänyt kivoja. En halua pitkävartisia all-in kumppareita vaan jotain vähän huomaamattomampaa. Niin huomaamatonta, että väitän, että ette tajunneet näitä kuvia katsellessä että mulla on jalassa kumisaappaat?

Nämä menee todellisuudessa ihan perus nahka-nilkkureista, mutta tuplaavat sitten kumisaappaina. Näissä Asokselta löydetyistä kumppareissa on ihan täydellinen Chelsea-boots malli, mattainen 'nahkamainen' pinta ja juuri oikean mittainen varsi. Vitsit oon fiiliksissä näistä! Ja tajusin myös sen, että sitä täytyy olla muuttunut aikuiseksi (aikuinen=käytännöllisyys on tärkeämpää kuin ulkonäkö) kun on näin innoisssan kumppareista. Tää keltainen sadetakki menee vielä ns. fashion statementtinä, mutta kumppareista ei taida voida sanoa samaa.

Luulempa että näille kengille tulee käyttöä vähän useammin kuin pelkästään sadekelillä, mikä on tietenkin vain plussaa. Tosin nyt näyttää siltä, että Norjassa tulee satamaan ensi juhannukseen asti. Oon käyttänyt näitä kenkiä viimepäivinä paljon ja tää asu päätyi päälle yhtenä sateisena iltapäivänä. Farkkua, villapaitaa ja nillkureita klassisempaa syyspukeutumista saa hakemalla hakea ja vitsit tää kombo näyttää hyvälle. Oon ikuinen farkku + villapaita -tyttö. Toivottavasti ensi kerralla pystyy päälle pukemaan sadetakin sijaan trenssin.

Mitä mieltä te ootte kumppareista?

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

LUE MYÖS

INSTAGRAM