The law of attraction ja miten se tuli elämääni

Tämä on se postaus jonka tekemistä olen nyt miettinyt siitä asti kun löysin elämääni pysyvästi muuttaneen asian nimeltä "the law off attraction". Tämä postaus jota aloin juuri kirjoittamaan ei edes pitänyt olla tästä aiheesta mutta jostain syystä mulla nyt tuli sellainen tunne että haluan vihdoin jakaa tämän asian teidän kanssanne.

The law off attraction tuli mun elämääni aika hassulla tavalla.

Viime vuoden loppu puolella noin parin kuukauden ajan näin koko ajan joka paikassa sanan manifestoiminen tai manifesti. En ollut tietääkseni aikaisemmin edes kuullut koko sanaa mutta yhtäkkiä sitä tuputettiin mulle joka kirjassa, elokuvassa, biisissä, blogissa ja lista sen kuin jatkuu. Sitä tuputettiin mulle sillä mitalla että mua alkoi jo ärsyttää, ihan siitä syystä että tunsin itseni tyhmäksi koska en tiennyt mitä selvästikin näin yleinen sana tarkoittaa. Lopulta päätin googlata kyseisen sanan merkityksen ja siitä päivästä alkoi mun elämä ottaa kokonaan uuden suunnan.

The law off attraction ja manifestoiminen ovat ikään kuin sama asia, tai ainakin ne voisi luokitella samaan kategoriaan. The law off attraction tarkoittaa suoraan suomennettuna vetovoiman lakia.

Mun on aika vaikea lähteä sitä selittämään koska olen itsekin vielä aika uusi "näissä asioissa" mutta yritetään. Vetovoiman laki tarkoittaa käytännössä sitä, että vedät elämääsi sellaisia asioita ja ihmisiä joita itsekin olet. Jos olet negatiivinen "lasi on puoliksi tyhjä" tyyppi joka velloo päivät pitkät pessimististen ajatusten ja ihmisten parissa, niin niitä myös vedät puoleesi. Jos taas olet positiivinen ihminen joka yrittää mieluummin nähdä asioiden hyvät kuin huonot puolet ja jos olet avoin, hyväsydäminen ja kaikille parasta haluava tyyppi, niin sellaisia positiivisia asioita myös vedät puoleesi. Tästä hyvänä esimerkkinä sanonta "you reap what you sow".

Helposti selitettynä voisi sanoa että universumi on ikään kuin valtava peili. Mitä enemmän hyvää tuotat mailmaan, sitä enemmän sitä myös saat itsellesi.

Suosittelen kaikkia jotka on asiasta kiinnostuneita katsomaan netflixistä dokumentin "the secret". Yksinkertaisesti selitettynä se kertoo elämän suurimman salaisuuden joka on tuo the law of attraction ja manifestointi.

Manifestointi taas tarkoittaa sitä, että kun tarpeeksi jotakin haluat niin sen myös saat. On sanottu että jos pystyy miettimään jotakin asiaa 17 sekuntia niin manifestointi on onnistunut. Jos esimerkiksi haluat matkustaa johonkin maahan, kuvittele itsesi kävelemässä siellä maassa, kuvittele auringon lämpö kasvoillasi (jos haluat siis lämpimään maahan), kuvittele lintujen laulu, meren tuoksu, iloinen musiikki, kuvittele millaisia vaatteita käytät sillä hetkellä, kenen seurassa olet yms. Ja mitä enemmän tunnetta pystyt siihen ajatukseen liittämään niin sen parempi. Tuon the secret dokkarin katsottuani tajusin että mähän oon tiedostamattani monta kertaa manifestoinut eri asioita tai ihmisiä mun elämääni. Niin hyviä kuin myös valitettavasti niitä huonojakin asioita. Tästä hyvänä esimerkkinä mun tuhatjalkas pelkoni joka on vaan pahentunut kokoajan sillä oon itse pahentanut tätä pelkoani miettimällä sitä alvariinsa. Onneksi kuitenkin nyt tiedostan tämän asian ja voin lähteä sitä korjaamaan.

Siksi on tärkeää pitää ajatukset positiivisena eikä murehtia tai stressata turhasta. "Positive mind, positive life".

Voit käytännössä manifestoida elämääsi mitä vain haluat. Uuden työpaikan, rahaa, matkan, jonkin ihmisen elämääsi, tai vaikka kupin kahvia, eli ihan mitä vain! Manifestoinnissa ei ole mitään tiettyä aikaa milloin haluamasi asia tulee elämääsi, se voi olla vaikka jo samana päivänä, viikon päästä, ensi kuussa tai vaikka monen vuoden päästä. Olen huomannut että manifestointi usein vähän niin kuin antaa sinulle eväät saada haluamasi asiat. Jos vaikka esimerkkinä haluat saada unelmiesi työn, niin tapaat sattumalta jonkun ihmisen jonka kautta pääset siihen työhön, tai jos haluat päästä kesäkuntoon ensi kesää varten niin yhtäkkiä saatkin jostakin tarjouksena edullisen kuntosalikortin tai löydät jonkun muun mielekkään liikuntaharrastuksen ihan vain sattumalta.

Voisin tähän väliin kertoa pari hyvää esimerkkiä manifestoimisen toimimisesta. Muistan vieläkin kun äitini on monet kerrat kertonut tarinaa kumisaappaista. Kun olin 3-vuotias ja oli syksy, niin mulla ei ollut kumisaappaita. Äitillä ei silloin ollut hirveästi ylimääräistä rahaa ja mä tarvitsin niitä kumppareita kipeästi. Äitini ajatteli joka päivä niitä kumppareita ja sitä kuinka paljon tarvitsen kumppareita. Sitten vihdoin hän meni ostamaan minulle kumpparit kaupasta vaikka niihin ei olisi ollut oikeasti rahaa. Arvatkaa vaan mitä tapahtuikaan kun päästiin takaisin kotiin. Äitini iso-täti oli tuonut ovellemme kolme paria juuri minun kokoisiani kumppareita..

Toinen tarina taas liittyy isosiskooni Pauliinaan. Kun oltiin noin 11-12 vuotiaita niin meillä oli molemmilla kova heppakuume ja halu aloittaa ratsastus harrastus. Mä aloitin ratsastuksen sellaisella kesä kurssilla josta sitten jatkoin syksyllä vaki tunneille. Pauliina ei ollut vielä tähän mennessä saanut äidiltään lupaa aloittaa ratsastusta sillä se on erittäin kallis harrastus. Pauliina kuitenkin halusi kovasti aloittaa ratsastuksen ja Pauliinan äiti sanoi että "jos jostain järjestyy rahat niin sitten voit aloittaa". En muista tarkkaa että kuinka monta päivää siinä meni mutta heidän postiluukustaan tipahti kirjekuori jossa oli 80 euroa eikä vielä tänäkään päivänä tiedetä mistä se tuli. Ja mikä hassuinta, 80 euroa oli juuri se summa minkä se ensimmäinen ratsastus kurssi silloin maksoi.

Manifestoinnissa tärkeää on osata päästää irti sen jälkeen kun jonkin asian on manifestoinut. Pitää osata luottaa universumiin ja siihen että se asia tulee sinulle. Sinun tehtäväsi ei ole miettiä mistä se tulee, sen uneversumi (tai mikä ikinä onkaan) päättää. On vain tiedettävä mitä haluaa ja olla selkeä siinä päätöksessään. Kun on lähettänyt manifestoinnin universumille, ei kannata olla kokoajan pohtimassa milloin se tulee. Olisi itseasiassa hyvä ajatella kuin se asia olisi sinulla jo, vaikka ei olisikaan. Kuulostaa ehkä hassulta mutta se toimii.

Jos joku nyt miettii että miten aloittaa manifestoiminen niin tässäpä mun parhaat vinkit jotka on mulla toimineet. Ihan ensiksi kannattaa aloittaa se positiivisempi ajattelu. "Ole oman onnesi seppä". Kun ajattelet elämästä positiivisesti niin silloin värähtelet korkeammalla taajuudella ja manifestoiminen on helpompaa.

Kuulostaa ehkä karulta mutta kannattaa myös poistaa elämästäsi niitä pessimistisiä ihmisiä ja sellaisia jotka eivät tuo elämääsi mitään positiivista. Sitten kun alat värähtelemään korkeammalla taajuudella ne oikeanlaiset ihmiset kyllä tulevat elämääsi ennemmin tai myöhemmin.

Mene mukavuusalueesi ulkopuolelle. Elämä on tehty elettäväksi. Ei kannata antaa pelkojen, epäluulojen, häpeän tai negatiivisuuden pilata potentiaalisesti hauskoja ja hyviä kokemuksia.

Varjele itseäsi negatiivisilta uutisilta ja tv viihteeltä. Mä voin ihan rehellisesti myöntää että en katso uutisia. En tiedä juurikaan politiikasta tai muista ehkä monelle itsestäänselvistä asioista. Se ei tuo mulle hyvää oloa että näen uutisista kuinka irakissa on taas kuollut sata ihmistä itsemurhapommituksissa tai kuinka poliitikot taas ajelevat taksilla veronmaksajien rahoilla. Elän mieluummin mun omassa pikku kuplassani enkä murehdi asioista mihin en voi vaikuttaa. Oon myös karsinut aika paljon väkivaltaisia sarjoja mun seurantalistalta sillä eihän ne vaan tee hyvää ihmiselle.

Syö terveellisesti. Tää korkea värähtelytaajuus kuulostaa varmasti monen korvaan täydeltä humpuukilta mutta se on ihan tieteellisestikin todistettu sillä kaikki tässä mailmassa on energiaa ja terveellinen ruoka värähtelee korkeammalla taajuudella kuin epäterveellinen. Niinä päivinä kun olen mättänyt jotain epäterveellistä ruokaa oikein olan takaa niin manifestoiminen tuntuu oikeasti aika paljon haastavammalta. Esimerkkinä se, että masentuneet ihmiset värähtelevät matalalla taajuudella. Kun olet allapäin ja elämä tuntuu synkältä ja harmaalta, niin sun energiatasotkin on ihan nollissa. Masentuneille monet arkipäivän asiat tuntuu olevan ihan ylitsepääsemättömän vaikeita kun taas korkealla värähtelytaajuudella säteilevät tyypit heräävät joka aamu kuin lapsi jouluaaton aamuna.

Ole kiitollinen. Sitähän sanotaan että asioita osataan arvostaa vasta sitten kun ne menettää. Kuinka moni on muka kiitollinen siitä että on terve, on katto pään päällä, ruokaa jääkaapissa, työpaikka, ystäviä ja perhettä. Ne asiat tuntuvat monelle itsestäänselvyyksiltä. Kannattaa vaikka ihan konkreettisesti tehdä lista asioista joista on kiitollinen ja oikein kunnolla pohtia mistä kaikesta sitä voikaan olla kiitollinen. Tätä kiitollisuutta kannattaa myös harjoitella ihan päivittäin sillä kun olet kiitollinen jostain niin tulet saamaan elämääsi yhä enemmän ja enemmän hyvää.

Affirmaatiot. Tämä on asia mitä mun tulee vielä harjoitella hieman. Affirmaatiot tarkoittavat asioita joita voit esimerkiksi kirjoittaa ylös tai sanoa ääneen. Mene vaikkapa peilin eteen ja kehu itseäsi, monelle se on yllättävän vaikeaa. Sano ääneen esimerkiksi: "olen kaunis", "minulla on paljon ystäviä", "olen onnellinen", "pystyn mihin vain" yms mitä ikinä mieleen tuleekaan. Kun asiat sanoo ääneen niin sillä on suuri vaikutus ja niihin alkaa uskoa itsekin ja kun tarpeeksi uskoo johonkin niin manifestointikin toimii.

Kuuntele piristävää musiikkia. Mä usein laitan manifestoinnin ajaksi soimaan jonkun just mua koskettavan biisin josta tulee mieleen hyvät asiat, kuten kesä, ystävät ja perhe, reissut yms. Tiedättekö kun kuuntelette teidän lemppari biisiä ja eläydytte siihen mukana ihan täysillä ja tunnette vain iloa ja teidän tekee mieli laulaa ja tanssia mukana. Silloin värähtelette korkealla värähtelytaajuudella ja silloin myös kannattaa käyttää se hyväksi ja pitää manifestointi hetki.

Melkein kaikilla ihmisillä on muutama sellainen voimabiisi mikä jaksaa ilahduttaa vuosi toisensa perään. Mun ehdoton voimabiisi on lapsuudesta asti ollut Irene Caran- What a feeling biisi. Kun kuuntelin sen pitkästä aikaa sen jälkeen kun olin oppinut manifestoinnista, tajusin että holy shit, tämä koko biisihän kertoo manifestoinnista. Kuunnelkaa huviksenne ne sanat jos ette tiedä kyseistä biisiä tai vaikka tiedättekin, sillä mä aloin näkemään koko biisin uudessa valossa. Pisti kyllä myös vähän miettimään että onkohan mulle joku ylempi voima yrittänyt koko mun elämän ajan kertoa manifestoinnista. No hyvä että nyt vihdoin löysin tän asian mun elämään 25 vuotiaana.

Manifestoimisen myötä oon myös tarkastellut enemmän omaa elämääni ja tajunnut että täähän on aikalailla just sellaista mistä mä joskus nuorempana haaveilin. Einsteinin sanoin "Imagination is more important than knowledge". Mulla ei ole mitään korkeaa koulutusta mutta tiesin aina että kouluttautuminen ei ollut mun tie onneen. Tähän väliin voin vitsillä heittää sen kommentin mitä kaikki koulun kesken lopettaneet aina sanoo, " ei Bill Gates tai Steve Jobskaan käyneet yliopistoa loppuun" :D

Ei muuten varmaan yllätä että mm. Enstein, Oprah, Nikolai Tesla, Will Smith ja monet muut ovat vannoutuneita the secretin käyttäjiä. The secret dokkarissa mainitaan myös sellainen mielenkiintoinen seikka että mistäköhän johtuu että mailman 1% ihmisistä omistaa 90% mailman rahoista.

Siinäpä oli nyt tällainen tiivistelmä tästä law off attractionista ja manifestoimisesta. Tässäkin oli oikeasti vain murto-osa näihin liittyvistä jutuista mutta oon istunut jo yli kaksi tuntia kirjoittamassa tätä postausta niin alkaa olla jo vähän ryytynyt olo. Voisin oikeasti kirjoittaa tästä vielä vaikka kuinka paljon enemmänkin jos vain teitä kiinnostaa. Tiedän että monet pitävät tätä ihan höpönlöpönä eivätkä aio edes yrittää muuttaa elämäänsä parempaan suuntaan mutta jos pystyin tällä postauksella auttamaan edes yhtä ihmistä niin se oli sen arvoista. Mulla tää on todellakin toiminut, huomaan päivittäin merkkejä tämän toimivuudesta ja monta kertaa oon oikeasti suu auki ihmetellyt sitä että se todellakin toimi.

Nää postauksen kuvat on otettu tänään kun käytiin mun kaverin Anniinan kanssa ulkona kuvailemassa ja sen jälkeen tyylikkäästi hesessä kahvilla. Pieni lumipyry hieman haittasi kuvailua mutta keksin laittaa muovipussin mun kameran päälle jättäen vain lissin näkyviin niin että kamera ei kastunut.

Musta ois ihan super kiva kuulla että mitä mieltä te olette tästä the law off attractionista ja manifestoimisesta! Ois myös jännä kuulla jos jollakin ois jotain oman elämän esimerkkejä tähän kerrottavaksi. Jos muuten haluatte käydä lukemassa ihmisten kertomuksia onnistuneista manifestoinneista niin the secretin sivuilta voi käydä lukemassa niitä tästä linkistä. Mäkin käyn siellä melkein päivittäin hakemassa vähän lisä motivaatiota manifestoinnille :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kata
Kata,
No jopas teksti nappasi minut mukanaan 😃 Siis todella mielenkiintoinen teksti ja tosi mielenkiintoisesta aiheesta, tällaisia mä tykkään ihan himona lukea! Mä oon taikauskoinen ihminen, mutten tiedä mitä tällaisesta ajatella. Esimerkiksi en osaa jotenkin uskoa, että vedämme puoleemme ihmisiä, jotka olisi samanlaisia kuin me. Mä en ainakaan oo koskaan havahtunut, että näin olisi mulle käynyt 😃 Silti kuitenkin uskon sitä, että jos jotain asiaa haluaa oikein kovasti, niin se tapahtuu., mutta uskon että vain niille, jotka sen ansaitsevat - eli hyväätahtovat ihmiset tai jotain.. Mä oon vähän outo näissä jutuissa... 😃 Tuo netflixin juttu pitänee varmaan joskus katsoa!
www.katzariina.fi/
FashionSituation
FashionSituation,
kiva että oli sun mielestä mukaansa tempaava postaus! täällä kans toinen joka tykkää lukea tämmöisiä postauksia mielellään, harmi kun niitä ei niin usein vastaan tule 😃
kiitos kommentistasi, oli kiva lukea sun ajatuksia aiheesta. Jännä ettet oo kokenut tuota että vedämme puoleemme sellaisia ihmisiä kuin itse olemme. Mulla taas on useamman kerran käynyt elämässä niin että oon tutustunut sellaisiin tosi samanhenkisiin ihmisiin joiden kanssa heti klikkaa ja tuntuu että ois joku ihme "connection" vaikka olisi vasta tutustunut.
Oot ihan oikeessa tossa että tää toimii parhaiten niille jotka sen oikeasti ansaitsee, eli just kun manifestoi niin tärkeintä on tuntea se oikein sydämessä asti, siksi tää toimiikin parhaiten niillä ns hyvillä ihmisillä keillä ei ole mitään negatiivisia juttuja pään sisällä estämässä sitä manifestoimista.
Suosittelen katsomaan sen netflixin dokumentin, siinä oli vielä paljon paljon lisää tästä aiheesta 😊 ja mäkin kyllä varmasti tuun jatkossa postaamaan tästä vielä useamman kerran!
nouw.com/fashionsituation
Sini
Sini,
Moikka, en oo koskaan kuullutkaan manifestoimisesta tai tuosta the law of attractionista ja tää postaus vetäsi mutkin kyllä täysin mukaansa. Mielenkiinnolla halusin kokoajan lukea vain eteenpäin! Tuon olen kyllä joskus jostain kuullut, että vetää itsensä kaltaisia ihmisiä puoleensa ja se kuulostaa minusta jotenkin ihan järkeenkäyvältäkin. Mulla on välillä fiilis, että uskon esim. yliluonnolliseen tai taikauskoisiin juttuihin. Toisaalta ne jollain tavalla pelottaa, eikä siksi haluaisi uskoa. Nyt, kun luin tätä postausta tuli pieni tunne, että tää on "ihan täyttä humpuukia" 😃 mutta toisaalta jotenkin sisälläni halusin uskoa tähän. Pitää kyllä lueskella enemmän aiheesta ja tee ihmeessä vielä toinenkin postaus tästä 😊
pullopostiaruusukujalta.blogspot.com/
FashionSituation
FashionSituation,
Kiitos sini rehellisestä kommentistasi! on aina kiva kuulla ihmisten mielipiteitä tästä asiasta 😊 Mä ite uskon aika paljonkin yliluonnolliseen ja ennen pelkäsinkin sitä vähän mutta nykyään kiitos tän law off attractionin, oon vaan ajatellut että pelkääminen on turhaa ja mitä enemmän jotakin pelkäät sen pahemmaksi se muuttuu, eli kannattaa vain pitää mielessä positiivisia ajatuksia eikä miettiä mitään pelkoja liikaa.
en yhtään ihmettele että sulle tuli tuollainen "täyttä humpuukia" -fiilis sillä onhan tää aika jännä juttu mutta sitten kun itse ensimmäisen kerran kokee tän toimivuuden niin se on oikeasti aika mahtavaa 😃
teen varmasti vielä lisää postauksia aiheesta, sun kannattaa käydä youtubesta kurkkaamassa sellainen kuin leooralexandra, häneltä oon oppinut tosi paljon tästä aiheesta 😊
nouw.com/fashionsituation
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229