Minä Olen -messut

Nämä mun tekemät "huuhaa" tai "hörhöily" postaukset on saaneet aika hyvän vastaanoton teiltä ja olette toivoneet että tekisin näitä lisää, joten ajattelin että nyt perjantain kevennykseksi voisi taas vähän hörhöillä.

Olin viime viikonloppuna käymässä Minä Olen -messuilla, jotka ovat siis tämmöiset huuhaa, terveys ja hyvinvointimessut. En harmikseni muistanut ottaa kameraa mukaan sillä siellä olisi kyllä ollut jos vaikka minkälaista kuvattavaa. Pitää muistaa ottaa kamera mukaan sitten syksyllä kun on taas hengen ja tiedon messut, jotka ovat siis vastaavanlaiset messut mutta huomattavasti edullisemmat eli niillä messuilla ei ole tätä samanlaista rahastuksen makua kuin näillä Minä Olen -messuilla. Sillä mun mielestä 25 euroa pääsylipusta on aika rahastusta, se hinta ei edes sisältänyt narikkaa vaan siitäkin lystistä olisi pitänyt maksaa erikseen vielä 3 euroa, arvasittekin varmaan että kuljin siis takki päällä koko päivän :D Anyways.. Messut olivat siis viime la-su ja mun isä oli siellä lauantaina näytteilleasettajana ja sunnuntaina kiertelemässä messuja joten mä päätin lähteä mukaan messuille sitten sunnuntaina. Heti messuille päästyämme meidät kutsuttiin mukaan kymmenen minuutin meditaatio hetkeen ja se olikin itseasiassa ihan hyvä juttu sillä olin juuri kävellyt messuille hirveässä tuulessa ja tuiskeessa niin oli mukava päästä hetkeksi vähän istahtamaan alas ja rentoutumaan ennen kuin lähti kiertelemään messujen hulinaan. En ole aikaisemmin ollut tuollaisessa ohjatussa meditaatiossa mutta ihan kiva kokemus sekin oli, ei siinä tosin pystynyt kunnolla rentoutumaan koska ohuiden seinien läpi kuuli sen kaiken messu hälinän siellä taustalla.

Messuilla oli jos vaikka minkälaista kojua ja pistettä, oli tähtikarttaluentaa ja tarot kortti tulkintaa, meedioita, selvänäkijöitä, erilaisia hoitoja ja hierontoja, seminaareja, meditaatio hetkiä, feng shui piste, aura kuva ja tulkinta piste, paljon myyntikojuja joissa myytiin mm. kiviä, kristalleja, koruja, kirjoja, tarot kortteja sekä kaikkia jänniä tavaroita mihin ei varmasti missään muualla tulisi törmänneeksi.

Mäkin innostuin vähän shoppailemaan sillä oon pitänyt kukkaron nyörit aika tiukassa viimeaikoina niin annoin itselleni luvan ostaa jotain kivaa näiltä messuilta. Näin sitten yhden kojun missä myytiin erilaisia kauniita kiviä ja kristalleja ja otin käteeni tuon ametistin ja mun oli pakko ostaa se sillä se oli vaan niin kaunis! Hintakaan ei ollut kovin paha, 10 euroa ja tuo on aika iso. Ametistien sanotaan selkeyttävän ja rauhoittavan mieltä ja kehoa, poistavan päänsärkyjä sekä tukevan intuitiota. Ametisteja käytetää usein myös apuna meditoimisessa. Oli tällä sitten näitä vaikutuksia tai ei, niin ainakin se on kaunis sisustuselementti jos ei muuta.

Lähdin tuonne messuille sillä ajatuksella että haluan ostaa sieltä ametistin ja / tai ruusukrvatsin sillä oon aina jotenkin tykännyt niistä ihan sikana. Muistan kun joskus lapsena lapissa ollessani halusin aina lähteä etsimään ametisteja sillä olin ihan varma että löytäisin sellaisen jätti kokoisen ametistin jos vain kunnolla etsisin, haha..

Ruusukrvartsin sanotaan olevan nimenomaa vaa'an oma kivi. Mulla oli joskus pikkulapsena iso ruusukrvartsi möhkäle sängyn alla aina kun nukuin. Ruusukvartsin sanotaa olevan rakkauden kivi. Se auttaa ihmistä olemaan lempeämpi ja hyväksyvämpi itseään ja kanssaihmisiään kohtaan. Se hoitaa erityisesti sydänchackraa ja tekee hyvää kaikille chackroille.

Ostin tuon ihanan unisieppari kaulakorun myös tuolta messuilta. Kaulakoruun sai valita itse ketjun, riipuksen sekä tuon korun sisälle sai valita jonkin kiven ja mä valitsin tietysti pienen ruusukrvartsin.

Ehkä mielenkiintoisin juttu messuilla oli aurakuvaus. Tiesin jo ennen messuja että haluan käydä aurakuvauksessa sillä mun äiti ja veli oli joskus vuosia sitten käynyt sellaisessa ja mäkin olisin halunnut mutta jostain syystä en sitten silloin päässyt mukaan. Tässä muuten hyvä teksti minkä bongasin astron sivuilta joka koski auroja:

Aura on Todellisen Luontomme heijaste, joka kulkee aina mukanamme. Todellinen Luontomme on se, joka ei välitä yhteiskunnan normeista, opetuksista, päättäjien päätöksistä, materiasta, stereotypiosta tai tavoista. Todellinen Luontomme on Minä Itse, Sielumme. Se on täysin tietoinen, täysin luonnollinen ja spontaani. Jotkut ihmiset ovat niin sidoksissa ulkoisiin tapoihin, opittuihin asioihin ja säännöksiin etteivät he välttämättä koskaan opikaan tässä elämässään tietämään, keitä he Oikeasti ovat.
Ainoa tapa saada paras kuva ihmisen persoonasta näyttääkin olevan heidän aurojensa katsominen, koska aura näyttää heidän Todellisen Luontonsa, kaikkien opittujen uskomusten, säädösten ja tapojen takaa.

Yleisesti, mitä värikkäämpi, selkeämpi ja kirkkaampi aura, sen paremmin ja enemmän henkistynyt tuo henkilö on. Myöskin, mitä enemmän energiaa/voimaa aura sisältää, sen terveempi ja tasapainoisempi tuo henkilö on

Aura kuvaukseen mennessä olin hieman skeptinen sillä vaikka toisaalta halusin ottaa sen kuvan niin se järjen ääni päässä sanoi että miten jostain kuvasta voi muka nähdä ihmisen auran. Kuvaa ei otettukaan kameralla niin kuin ensiksi luulin vaan siinä laitettiin käsi sellaiseen laitteeseen missä oli jotain sensoreita jotka mittasi jotakin ja sitten laite tulosti aura kuvan. Sitten olikin vuorossa kuvan tulkinta joka osui itseasiassa aika nappiin ja tämän tulkinnan jälkeen kaikki skeptisyys oli viimeistään lähtenyt musta.

Tulkitsijana oli mukava naishenkilö joka oli ilmeisesti tehnyt näitä tulkintoja jo pitkän aikaa sillä sitä juttua kyllä riitti. Mua vähän harmittaa etten muista kaikkea mitä hän kertoi siinä noin 5-10 minuutin tulkinnan aikana, vähän olisi tehnyt mieli laittaa joku nauhuri päälle ja kuunnella sitten jälkeenpäin se uudestaan kotona mutta en mä kehdannut :D Se tulkinta meni sitten kutakuinkin näin:

Mulla oli kuulemma "aika ihana" aura kaikinpuolin (mikä oli helpottavaa kuulla) ja kaikki värit on hyvin tasapainossa keskenään mikä tarkoittaa siis sitä että mun keho ja mieli on hyvin tasapainossa keskenään. Pään kohdalla näkyvä vaaleanpunainen väri taas tarkoittaa sitä että mulla on hyvin harmoninen mieli ja selkeät ajatukset nuoresta iästä huolimatta. Jotain hän myös taisi sanoa nuoruudesta ja elinvoimaisuudesta mitä tuo vihreä väri kuvastaa ja siitä että olen viime aikoina kokenut jonkinlaisen "henkisen heräämisen".

Sitten hän sanoi yhden asian mistä viimeistään olin varma että tämä kuva on ihan "real deal" eikä mitään hömpänpömppää. Nimittäin tuo tumma väri mun sydämen kohdalla. Siellä ei siis kaikki välttämättä ole ihan täysin kunnossa mutta ei nyt mitään todella pahaakaan ole sillä muuten se väri olisi ollut ihan piki musta ja isommalla alueella. Kysyinkin että voisiko se tumma väri liittyä rytmihäiriöihin ja anemiaan niin hän sanoi että mahdollisesti. Onhan mulla myös koko elämän ajan ollut niitä huonosta ryhdistä johtuvia rinta kipuja tuossa sydämen kohdalla.

Hän myös kysyi että onko mulla ns. stressi vatsa eli kun stressaan niin mun vatsa saattaa kipeytyä tai tunnen stressin helposti vatsassa. Vastaus on kyllä. Tämäkin kohta siis osui ihan nappiin.

Nää aurakuvat on kyllä tosi mielenkiintoisia ja nehän muuttuu ihmisellä aina elämän myötä. Esim jos nyt menisin uudestaan siihen niin se saattaisi jo olla hieman erilainen vaikkakaan tuskin mitään isoa muutosta olisi tullut. Katselin netistä vielä huvikseni ohjeita aurakuvan tulkitsemiseen sillä se oli niin lyhyt aika mitä se tulkinta kesti. Mun aurassahan päävärit on selkeästi vihreä, sininen, keltainen, turkoosi, lila, ja vaaleanpunainen. Tällaista tietoa löysin näistä väreistä:

Vihreä:

Rentoutuneisuus, muuntuva energia, luonnollinen parantamisen taito.
Kaikilla luontaisilla parantajilla tulisi olla vihreä aura. Ihmiset, joiden aurassa esiintyy voimakkaasti vihreä väri ovat synnynnäisiä parantajia. Mitä voimakkaampi vihreä, sen parempi parantaja.

- hmmm pitäisiköhän sitä ryhtyä poppamieheksi (naiseksi) :D no ei.. Vihreän auran omaavia sanottiin myös viherpeukaloiksi jotka saa minkä vain kasvamaan.. Tota noin, en ehkä kuvailisi itseäni viherpeukaloksi mutta ehkä mun aurassa ei ole sitten tarpeeksi vihreää että se riittäisi kasvien kasvattamiseen.. Tai sitten en vain ole vielä löytänyt mun piileviä viherpeukalon kykyjä.

Sininen:

Tasapainoinen olemassaolo, rauhallinen elämä, rauhoittunut hermojärjestelmä, voimien siirto ja energia.
Ihmiset joiden aurassa sininen on voimakkaasti esillä ovat rentoutuneita, tasapainoisia ja valmiita elämään vaikka luolaoloissa ja selviytymään siitä kunnialla. He ovat synnynnäisiä selviytyjiä.

- Aika rauhallistahan mun elämä kyllä nykyisellään on. Luojan kiitos siitä sillä rauhallista se ei kyllä joskus nuorempana ollut.. Meillä on itseasiassa mun yhden kaverin kanssa sellainen läppä että mä oon "käytännön mies" ja hän on "toiminnan mies" kun vaikka ollaan muuten tosi samanlaisia niin mun elämässä harvoin tapahtuu mitään kovin kummallista ja mun kaverin elämä taas on kokoajan kuin salattujen elämien jaksosta. Sen kaverin kanssa saakin aina heittää sitä "toiminnan mies on taas vauhdissa" -läppää. Haha.

Keltainen:

Ilo, vapaus, kiinnittymättömyys, elinvoimien vapaus tai vapauttaminen.
Keltaisen auran ihmiset ovat täynnä sisäistä iloa, hyvin älykkäitä ja he eivät kiinnity mihinkään.

- Kuulostaa aika tutulta. Etenkin toi että "he eivät kiinnity mihinkään" -kohta. Oon ehkä lievästi sanottuna vähän sitoutumiskammoinen joidenkin asioiden suhteen enkä oikein tykkää ottaa isoa vastuuta omalle kontolle.

Turkoosi:

Dynaaminen olemisen laatu, voimakkaan energinen persoonallisuus, kyvykäs projektoimiseen, vaikuttaa muihin.
Ihmiset, joiden aurassa esiintyy vahvasti turkoosia, voivat tehdä vaivatta monta asiaa yhtä aikaa ja he ovat hyviä organisaattoreita. He tylsistyvät, jos heidän täytyy keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan.

- En nyt tiedä tosta voimakkaan energisestä persoonallisuudesta mutta muut kohdat pitävät aika hyvin paikkansa. Oon aina organisoimassa milloin mitäkin ja mun kaverit aina nauroivat mulle koulussa kun mulla oli niin tarkka aikataulu kaikelle tekemiselle. Toi pitää myös erittäin hyvin paikkansa että tylsistyn helposti jos pitää keskittyä vain yhteen asiaan kerralla. Ei nimittäin jäänyt ihan yhteen taikka kahteen kertaan kun kouluaikoina sain opettajilta sitä "keskittymishäiriö" kommenttia kun en voi vaan yksinkertaisesti keskittyä yhteen asiaan kovin kauaa jos se ei mua pätkääkään kiinnosta. Oon myös sellainen että jos vaikkapa siivoan niin saatan alkaa kesken imuroinnin ompelemaan jotain rikkinäistä vaatetta jos huomaan reiän jossakin ja sitten taas kesken sen ompelemisen saatan alkaa pyyhkimään pölyjä jos huomaan pölyä jossakin jne ja sitten lopulta unohdan mitä olinkaan alunperin tekemässä :D

Lila:

Lila on uskonnollisessa liturgiassakin tärkeä, hengellisyyttä kuvaava väri. Myös lilaa auraa kantava ihminen on hyvin henkinen, jopa hengellinen. Hänellä on taipumusta ihmisten tunne-elämän ja käyttäytymisen syvään ymmärtämiseen. Lisäksi lilan auran ihmisellä voi olla yliluonnollisia kykyjä, ja hän on usein selvätietoinen ja intuitiivinen. Lilan auran kantajilla on edellytykset tietoon tai okkulttisiin kykyihin pohjautuvaan johtajuuteen.

- Sanoisin kyllä olevani aika henkinen ihminen ja oon aina ymmärtänyt aika hyvin ihmisten tunne-elämää ja käyttäytymistä. Oonkin joskus miettinyt että terapeutti voisi olla mulle ihan hyvä ammatti, jos se ei siis vaatisi niin pitkää kouluttautumista.

Vaaleanpunainen:

Pinkki aura kertoo että henkilö on saavuttanut täydellisen tasapainon henkisyyden ja materiaalisuuden välille.

- En nyt tiedä onko vaaleanpunainen ja pinkki sama asia mutta en erikseen löytänyt vaaleanpunaiselle värille mitään tulkintaa. Luultavasti siis on. Sanoisin kyllä että mulla on aika hyvä tasapaino henkisyyden ja materiaalisuuden välillä. Vaikka tykkäänkin kauniista asioista ja mulla on aika paljon vaatteita, koruja yms niin ei ne silti merkitse mulle kovin paljoa tai tuo välttämättä sen kummemmin iloa kuin vaikka ennen saattoi tuoda. Shoppailun oon jättänyt melkein kokonaan pois enkä juuri ikinä käy kaupoissa sillä ajatuksella että "jos sieltä löytyisi jotain ostettavaa", sillä mulla on jo kaikkea mitä tarvitsen.

Sellaista hörhöilyä tällä kertaa. Oletteko te ikinä käyneet aura kuvassa ja jos olette niin ois jännä kuulla minkävärisiä auroja sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy :D Entäpä onko täällä ketää muuta joka oli myös tuolla messuilla?

Mun mielestä oli tosi kivat messut kaikinpuolin, melkein joka kojusta ja pisteestä löytyi jotain kiinnostavaa. Näiltä messuilta tarttui siis mukaan paljon mielenkiintoista tietoa eri asioista joihin aion tutustua vielä paremmin, löytyi myös kivaa ostettavaa, paljon hauskoja ihmisiä ja ainin, tuli sieltä jopa yksi treffipyyntökin.

Ensi vuonna sitten uudestaan! Nyt lähden valmistautumaan viikonlopun viettoon, vielä ei oikeastaan ole hajua että mitä tulee tapahtumaan mutta toi aurinkoinen sää melkeimpä pakottaa mut tekemään jotain hauskaa sillä tosta auringosta saa niin paljon ihanaa energiaa <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Enni
Enni,
Multa on mennyt ihan ohi nämä messut! Ai hitsi, olis ollut aika hyvät mulle ja mun ystäville. Oon kans ihan mielenkiinnolla seuraillut näitä huuhaajuttuja, vaikka aika skeptinen kaikkeen olenkin. Toisaalta koska mitä enemmän asioista ottaa selvää, sen vahvemmin jonkun mielipiteen saa rakennettua, ajattelen siis näin.

Voisin siis ihan hyvin käydä luetuttamassa aurani, mutten antaisi sen määrittää mua kuitenkaan, jos ymmärrät 😃 Esim. muutamia kuukausia sitten eräs henkilö katsoi mulle kortit ja kyllähän niistä ilmeni paljon mielenkiintoista pohdittavaa. Jos joku resonoi, lähden sitä seuraamaan, mutta jos ei, niin sitten annan ajatuksen mennä. 😃
www.enninkengissa.fi/
FashionSituation
FashionSituation,
voi hitsi, no mut jos tämmöset messut kiinnostaa niin joskus syksyllä järjestetään ne hengen ja tiedot messut jotka on aika samanlaiset! ite aattelin kans siellä käydä 😊
toi on kyl fiksusti ajateltu että vaikka kävisikin luetuttamassa auran ei kannattaisi antaa sen likaa vaikuttaa itseen, ja sama just kortteja katsottaessa tai esim tähtikarttaa katsottaessa, sitä saattaa alkaa muuten elämään liikaa sen mukaan mitä sieltä tulkinnasta tuli 😃
nouw.com/fashionsituation
Milla
Milla,
Olipa mielenkiintoinen postaus, varsinkin tuo aurakuva ja sen tulkinta! :O Aika siisti juttu, kiinnostaisi kyllä itseänikin mitä tuollainen kertoisi miusta. 😊 www.moonshapedlittlebox.fi
FashionSituation
FashionSituation,
tosi kiva kuulla että tykkäsit tästä postauksesta! 😊 joo toi aurakuvaus oli kyllä erittäin mielenkiintoista ja varmasti käyn vielä joskus uudestaankin semmoisessa. Käy säkin joskus ihmeessä jos tulee jossain vastaan aurakuvaus 😊nouw.com/fashionsituation
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229