Min sommar har varit okej hittills, dock har den gått jäkligt fort. Istället för att njuta av resterande sommar (det är fortfarande mycket kvar av sommaren) och leva i nuet går jag ALLTID och tänker allt i förväg. Och jag vet att jag inte är ensam om att tänka så här. Det är ganska "sorgligt" om man tänker att sjukt många människor går och tänker på vad som händer sen och inte vad som faktist händer HÄR OCH NU inpricip "hela sitt liv". Vi får ju aldrig chansen att faktist njuta av "vilket spännande avsnitt av serien vi precis såg" eller "vad fin solnedgången var ikväll". Du som läser det här nu, jag vill att du tar en minut och går igenom det bästa som hände idag, och tänker efter vad du gör här och nu.

Sen har vi det här med Sveriges väder. Jag har varit en av dom som ofta klagat på vädret, men i år insåg jag hur många som går runt och klagar på att "Sverige är så kallt" "det regnar hela tiden", Men när det är 27 grader och solen skiner istället går och klagar på att det är för varmt och sitter inne hela dagen. Och ja, jag kan hålla med om att vädret är lite orättvist ibland, men hjälper det verkligen att klaga? Om det är sol imorgon, så gå ut!


XOXO

Fashionprincess

Likes

Comments

Idag har varit en sådan konstig dag, det har liksom varit roligt och tråkigt på samma gång. brukar ni känna så?

Det här är också mitt första inlägg! Känns så kul att äntligen vara igång. Som sagt är den här bloggen om mode och det här med att blogga är helt nytt för mig, det känns så sjukt skevt och fel. Känns som ingen kommer läsa min blogg haha. Jag är 15 år gammal tjej, som har ett stort intresse för mode och inredning. Tycker det är jätte kul! Därför kommer jag dela mig mycket av min syn på mode, inredning men också av min vardag och känslor. Dock kommer det här inlägget inte vara om mode eller om min vardag direkt, men jag kände att jag behövde presentera mig lite. 

Vissa som läser det här inlägget kanske blir irriterade för att det är för mycket bloggar som säger "hur man ska se ut" osv. Det är verkligen inte vad jag vill förmedla med min blogg. Min blogg handlar om MIN syn på mode. Vi alla är fina precis som vi är och utseendet är egentligen inte viktigt, utan personligheten är det viktiga för mig. Men mode och inredning är ett intresse hos mig, så se inte på min blogg som om det vore en som "kritisera"r hur folk stylar sig. För det kommer det verkligen inte vara. Måste även förklara varför det står "Make people slay" i Headern, jag tror många kan råka missförstå och tro jag vill ändra på folks stil. Men anledningen till att det står så är för min blogg ska också handla om självkänsla och jag tror att bästa sättet att känna att man "slayar" Eller helt enkelt känner sig vacker och bra, är att älska sig själv. Och mitt mål är att fler av er läsare ska få ökad självkänsla. Världen är redan tillräckligt utseende fixerad och vi måste börja ändra på det.

Tack för att du läste det här inlägget! Hoppas du kommer fortsätta läsa min blogg!                                                                                                                                                        XOXO

                                                                                 FashionPrincess

Likes

Comments

Nouw Magazine