HOME UPDATE WITH POSTER STORE

Lifestyle, MY HOME

REKLAME

Jeg elsker som dere vet å fornye her hjemme ganske ofte, og jeg har derfor teamet opp med Poster Store enda en gang! Jeg har vist dere soveromsveggen over en gang før, og der valgte jeg å henge opp tre 50x70 plakater. Jeg er veldig happy med resultatet, jeg syns jeg valgte plakater som er fine og passer godt sammen uten å bli for klisjè. Posterstore har et enormt utvalgt av plakater i forskjellige temaer og kategorier for enhver smak, og på nettsiden har de også mange fine eksempler på hvilke bilder som passer sammen, noe som gjør det lett å finne inspirasjonen man trenger for å lage fine bildevegger.

Forrige runde skulle jeg egentlig få opp noen plakater på kjøkkenet men ettersom kjøkkenet mitt nå har tatt 5 måneder å få ferdig (haha!) så rakk jeg aldri. Jeg vingler hele tiden mellom å ville ha noen deilige plakater av frukt, vin og lignende, og å ville gå i heeelt andre retningen. Denne gangen endte jeg opp med å gå i helt andre retningen! Jeg valgte en 50x70 plakat kombinert med to 21x30 plakater med passepartout i 30x40-rammer. Jeg klarte å henge den ene plakaten aaakkurat litt for tett opp mot veggplata tror jeg, så skal justere den senere idag. Fordelen med å bruke teipoppheng istedet for å hamre inn en spiker, haha!

Jeg klarte heller ikke la være å bestille hjem de to barneplakatene, det blir en perfekt julegave til Hanne og Dejan som venter en liten bebis i februar!

I gangen ville jeg ha noe litt gøy som passet til rommets karakter. Dette rommet er jo et av de minst ferdige i leiligheten, men et strøk med maling og plakater gjorde rommet veldig mye mer fresht. Jeg skal hente en lampe på posten senere idag, så jeg skal vise dere bilder av gangen når jeg får bort alt rot (feks mitt gamle kjøleskap som blir hentet av en fra Finn idag, haha) og lampen er oppe. Med tiden er målet å bli kvitt panelveggene, få bygd inn en liten praktisk garderobe og ikke minst ha noe form for jakkeoppheng! Enn så lenge så gjorde plakatene i deilige farger mye, så jeg er happy for now! Her valgte jeg også 50x70 plakater og rammer i eik. Poster Store får påfyll av fine, rimelige plakater og rammer i skandinavisk design hver tirsdag så det er alltid noe nytt og fint å velge i. Det er også greit å vite at alle plakatene deres er trykt på bærekraftig produsert papir av høy kvalitet!

Jeg har selvfølgelig en rabattkode til dere! Rabattkoden fungerer på plakater (Ikke rammer/selection plakater). Med koden "linnseljeset45" får dere 45% på hele bestillingen! Rabattkoden vil være gyldig hele Black Friday-helgen (27.-30. Oktober!) Håper dere finner masse fint

Liker

Kommentarer

rustfritt stål servantkran,

denne artikkelen er veldig nyttig for oss takk for at du delte denne informasjonen med oss ​​...

nivito.no