Jeg elsker helgen mer en noe annet. Spesielt tror jeg denne helgen blir bra. På søndag skal jeg og jentene mine stå på skøyter noe jeg gleder meg veldig til. Jeg tar med mye kjærlighet inn i helgen og håper at dere vil det samme. Her er noen bilder så dere kan ta med inn i helgen og nyte et kunstverk av mote.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 24 Lesere

Likes

Comments

Ukens motedronning er Selena Gomez. Jeg er en stor fan av musikken hennes men også stilen. Hun vet virkelig hvordan hun skal fange oppmerksomhet hos fotografene. Selena er uten tvil en motedronning.

Min favoritt lokk av henne må være bilde nummer 1. Det er bare helt nydelig. Alt fra sminken til hvordan hendene er plassert på bilde er bare helt fantastisk. 
Husk å komme med tips til neste ukes motedronning. 

  • 28 Lesere

Likes

Comments

Hver uke fremover skal jeg kåre en ukens motedronning. Dere må gjerne komme med tips til ulike kjendiser dere syntes burde være med i ukens motedronning. 

  • 26 Lesere

Likes

Comments

Sko er kanskje det viktigste når det gjelder antrekk. Noen lekre sko kan gjør at selv de styggeste klærene blir fin. Jeg har selv hundre par sko og sparer til nye sko hele tiden. Nå skal jeg hvite dere noen av mine favoritter. Selv har jeg fire av skoene og de har ikke bare et bra utsende men også kvalitet.

Disse skoene er fra Adidas og jeg bare elsker dem. De er super komfortable og super leker.

Dette er en av skoene jeg ikke har men som definitivt er på ønskelisten min. Det finnes bare et ord som kan beskrive dem nemlig perfeksjon. 

Dette er uten tvil en av favorittene mine. Jeg elsker skoene og har denne modellen i fargen over i lys rosa og i hvit.

Dette er en sikker vinner!

Som jeg har sakt før sko i denne fargen er et absolutt must !!!!

Disse skoene er super fine. De kan passe til super mange looker og ser nydelig ut.

Elsker disse skoene og anbefaler de sterkt. Super komfortable og på toppen av det hele rå lekker.

  • 27 Lesere

Likes

Comments

Her er mine favoritt trender fra dette året ❤️

Elsker disse type buksene de er nok favoritten min.

Enkle jeans med en enkel topp er tingen. Kombiner gjerne med en strikke genser eller noe lignende for og gi looken et ekstra piff.

Det er virkelig et must sammen med mørke/sorte sko.

Elsker denne genseren ❤️

Denne lekre shortsen med den fine jakken et bare perfekt og en av sommerens favoritter hos meg.

Denne kombinasjonen slo virkelig til i år og jeg får ikke nok av den.

Dongeri jeans slår aldri feil.

Lekre sko fra Adidas er alltid en vinner ❤️

Håper dere likte dette innlegget. Jeg beklager for lite blogging , men nå som et nye året er her er jeg klar for mer blogging. Godt nyttår alle sammen.  

Likes

Comments

Jeg elsker Marius genseren. Det er noe jeg er kjempe stolt over at er norsk. Uansett hvordan jeg vrir og vender på det er Marius genseren en av de fineste genserne gjennom tidene. Jeg har en som på bilde over og en i grå. Er det noen andre som bare elsker dette fenomenet av en genser. 

  • 31 Lesere

Likes

Comments

Som regel når jeg brenner for noe er jeg ikke redd for å vise det, men i det siste har det vært litt motsatt. Det kan være fordi jeg har fått en ny hverdag og et nytt familiemedlem eller andre ting. Men en ting jeg vet er at jeg ikke vill ha det slikt. Det blir bare for dumt. Hvis jeg er veldig opptatt av noe så skal jeg få uttrykke det som jeg vill 

  • 31 Lesere

Likes

Comments

Her kommer mitt kansje sterkeste innlegg. Beklager at det står på nynorsk, men tror det skal gå greit.

Englebarn24 timer i døgne.

Ungdommanei dag har for mye press på seg. Uansett kor du er i verden får vi ungdomar myepress på oss. Eg er lei av at kor hen eg er skal det alltid forventas noe avmeg. Når skal eg få væra meg og du få væra deg. Det enorme presset på dagensungdom må snart ta slutt. Det er opp til vær enkelt av oss. Ingen ungdom burdeføle et press uansett kor han\ho er.

Skulepressog merkepress.  

Nåreg vaknar kvardag etter gårsdagen kvir eg meg for å gå på skulen. Eg kvir megfor å gå på skulen fordi eg veit at alle vil stirre på meg med dei ekleaugande. Kunn fordi eg ikkje har dei finaste og dyraste kledande. Er det slikdet ska være? Ingen burde ha eit slikt skule og merkepress. Det kan føre tilalvorlige samanbrot og komme i vegen for skulearbeidet ditt, som seinare kan hastøre konsekvensar på utdanninga din.  Deter ikkje min feil. Det er ikkje nokon sin. Det er dumt at dei fleste skal bliutsatt for eit slik press bare fordi dei ikkje har råd til de finaste og dyrastekledande. Ingen burde få stygge blikk bare fordi at de ikkje har like god rådsom dei andre populære ungdomane. Eg gruar meg og til å gå forbi dei populæresom alltid har og er alt. Det er som om dei er kongeleg eller nokke. Dei gårrundt og trur dei er så mykje meir vært en alle andre fordi dei brukar meirsminke og dilldall enn alle dei andre. Det blir berre for dumt. Kan eg noko forat eg ikkje liker å røyke sjølv om eg bare er 13? Den einaste grunnen tilskulepress og merkepress er nokon elever som trur dei er meir vært og er veldighøy på pæra. Kvifor må vi ha eit slikt skule og merkepress. Presset på å se braut sjølv om vi skal ha tentamen og ikkje snakkar med andre frå dei andre klassane den dagen. Det presset er noeeg veit fleire har. Det er sikker nokon som lurer på kva eg skriver nå, men sliker det.

Sosialtpress

Kvardag etter skolen går eg inn og sjekkar Facebook og Snap Chat. Ikkje har eg lysttil å ha appene, men har eg ikkje minst to sosiale medium apper nedlastaså  risiker eg å bli mobba. Ingen burdebli mobba fordi dei ikkje har dei kulaste appane eller slikt. Det er ikkje kultog ikkje har sosiale medium seier dei populære, men det er jo det. Tenk å ikkjevære avhengig av at nokon liker bildet ditt på Instagram eller kommenterer –Såfin du e bby. Eg hadde syntes det var kjempe kult og modig. Det viser at de harnoe oppe i hovudet sitt. Det er fleire som kunn tenkjer på at fordi deipopulære har det må eg å ha det, men slik er det vel eigentleg ikkje. Du kunnefint ha klart deg utan det i fleire dagar. Det er ingen som må ha det og ingenburde føle eit press på å ha det. Da er noe i dette samfunnet galt. Hadde egvært mora eller faren til ein jente\gut på min alder ville eg latt ho å få sineigen brukar på Facebook når ho var 13 eller 14. Ikkje før for aldersgrensa er13 år. Enda eg syntes det er litt tidleg. Eg hadde og ikkje latt ho ha sin egenApple konto så ho kunne lasta ned alt ho ville. Eg ville i så fall vistpassordet hennar og ho ikkje det, så ho måtte ha spurt meg først. Ingen ungdomskal føle eit sosialt press. Det håper eg du er einig om.

Kroppspress

Ingenhar ein dårleg kropp. Alle ser fin ut. Alle er unik. Eg har aldri voren fornøydmed min eigen kropp. Dette kjenner sikkert nokre igjen i det eg seier no. Ingenburde føle eit press på å ha den perfekte kropp. Kva er eigentleg det perfektekroppen. Eg antar nesten ingen veit det. For det kommer an på smak og behag.Ingen burde slutte å ete hamburgar innimellom berre for og få den perfektekropp. Da er da noko gale. Ein burde velje sjølv om ein skulle slutta å etekunn fordi nokon ikkje liker at du ser ut som du gjer. Ingen burde fortelje dettil deg. Det enorme kroppspresset er det mange som kjennar på kvardag. Kanskjedu aldri vært fornøyd med deg sjølv, men ofte er det mange som tenkjer se påhun, hun har ein kjempe fin kropp. Der har eg eit tips til alle. Det lyder somfølger. Det du ikkje lik ved deg sjølv er noen andre glad i. Det enormekroppspresset på å ha den finaste kroppen burde ingen føle på. Eg hatar folksom seier til seg sjølv at dei aldri blir perfekt. Vel ingen er like og duburde være fornøyd med deg akkurat som du er.

Pressetheime.

Sjølvikkje heime kan du væra dei sjølv. Presset av dei vaksne i familien om at du mågjera det bra på skulen og oppføre deg eksemplarisk er kanskje detvanskelegaste for ein ungdom. Dei forventar at du kunn skal få fire ellerhøgare karrakterar. Dei forventar null avmerkingar og at du ikkje skulkar. Deiforventar at du kommer og hjelper til med og rydde og slikt. Dei forventar atdu alltid skal oppføre deg eksemplarisk å gjer du ikkje det forventar de at duskal jobbe hardare for å klare det. Dei skjønner ikkje at du av og til bare måha ein pause frå alt. Slappe heilt av og ikkje gjera noko som helst. Ingen skalføle press heime hos seg sjølv. Ingen. Når eg seier ingen så skal ingen det. Vaksneforventar for mykje av barna sine. I denne alderen er det vikitgare enn nokongang at dei ikkje pressar dei for hardt. Kem vil få nerve saman brott når deiblir eldre fordi dei har blitt pressa for hardt av sine egne foreldre.  

Ungdomanei dag har et utset vanleg høgt press på seg. Sånn skal det vel ikkje væra, menslik er det. Vi må gjera noko for å stoppe det. Dei fleste føler eit press korhen dei går. Den konstante frykta for å ikkje være eit englebarn 24 timer idøgnet kveler meg nesten. For det er det alle forventar at du er eit engle barn24 timar i døgnet. Så har du dei som ikkje bryr seg om kan alle meiner om den.Dei er mine forbilda. Slik vil eg være.    

  • 32 Lesere

Likes

Comments

Det er de små tingene som skal ligge merkes til. Små ting som man gjerne bare går forbi til vanlig. Det er viktig å ta seg god ting og at vi får øye på ting som er viktig her i livet. I dag fant jeg noe jeg fikk en voldsom inspirasjon av. Jeg har sikkert gått forbi den i mange uker, men i dag så jeg den og den har vært inspirasjonen min i helle dag. Dette ble en av mine beste dager på lenge. Takket være at jeg tok meg god tid og så meg litt rundt og nøt livet. Det er det vi liksom skal gjøre vær dag er det ikke?

  • 37 Lesere

Likes

Comments