Håret er en viktig del av oss jenter. nå for tiden er fletter spesielt veldig in spesielt di flettene som er på bildet. En ser det på de fleste kjendiser i mange ulike varianter. jeg ender som oftest opp me de samme gamle, der håret trykkes opp i en stygg hestehale, rett og slett fordi jeg har verken tid eller tålmodighet til å bruke så lang tid på håret mitt. hver gang jeg faktisk prøver ender de barre opp med en stygg flette. jeg syns rett og slett de er så grusomt vanskelig å flette sitt eget hår selv om jeg så inderlig skulle ønskje jeg kunne vert like fin på håret hver dag i tillegg er det kjekt å kunne variere med ulike frisyrer og ikke gå med de samme hver dag.

Om sommeren syns jeg personlig det er nydelig me de store saltvanns krøllene, slike krøller en får etter en har badet i sjøen. da ser håret både romantisk ut og rocka ut på samme tid. så vips kan en hoppe i en kjole eller et rocka antrekk å enn er klar for å nyte en deilig sommerkveld med gode venner.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

vi er inni en kald årstid, hvor snøen har lagt seg. jeg har ingenting imot snø men synes vintertiden er så lang, og når vår varene i butikken begynner å titte frem lengter jeg enda mer etter sommer og sol. drømmer meg bort til eksotiske strender å ligge med en kokosnøtt på stranden. å spasere langs stranden mens en kjenner bølge skvulp og sanden mellom tærne.

Likes

Comments

har siklet på disse skoene fra Christian Louboutin endelig  jeg sprang innom Vinci i det det traff føttene mine var jeg solgt, disse nydelighetene  måtte bli me meg hjem.

Likes

Comments

I går var det en kjempe travel dag så har ikke fått tid til å blogge før idag. tiden i går gikk til studier vasking av leilighet og div andre ting. i tillegg var det ladyes Night , der vi fikk lært om de norske merke Frøya. jeg er alltid ute etter nye å teste nye produkter for å teste ut om disse er bedre en andre produkter. har ikke helt funnet et sminke merke som jeg har vert tilfreds med enda. Makeup artisten som holdt kurse heter Anne Hilde hun har tatt sitt studie på Imageakademiet i Oslo og jobber for tiden på Beauty house i Oslo. hun er en utrolig dyktig makeup artist, hun driver og med bryns produktene Bitch Browns . Vi fikk innføring i hvordan å legge en dag makeup til å overføre den til kvelds makeup. skal innrømme at jeg var skeptisk til produktene først. helt til en fikk sett di på, da forandra jeg totalt mening. de kanskje mest populære produktet i serien er den berømte cc kremen. en cc krem er en litt lettere versjon av en BB Cream, den er med på å jevne ut din egen hudtone. jeg ble frelst over hvor fint og natulig de ble i forhold til mange andre produkter der en tydelig ser at en har noe på huden.

det er veldig mye pigment i produktene og så det skal ikke så mye til på kosten, resultatet er en flott og jevn hud. bloggere som blant annet Sophie Elise og Triana er blitt sminket med disse produktene.

jeg klarte selvfølgelig ikke å holde meg unna å endte opp med å kjøpe den berømte cc kremen og en kamuflasje concealer. det som kjøpte noe fikk i tillegg med en Goodiebag , hvor blant annet en fikk me den nydelige lipglossen som er på bilde. jeg gleder meg til å teste ut produktene mer 


Likes

Comments

som alle andre jenter er jeg veldifg gla i å pynte meg. denne nydelige klokken fra Mockberg har lenge stått på ønskelisten hos meg. til jul dukket den opp under treet. ikke barre viser den tiden den er flott og se på og den spriter opp et vert antrekk. en klokke blir som et armbånd for meg. desse klokkene kommer i flere farger, til vanlig bruker jeg mye sort så fant ut at det lureste å ta en annen farge på klokken, kunne egentlig tenkt meg en hvit reim men det hadde di ikke så det ble en lys grå som er like nydelig. klokkene fås kjøpt i gullsmedbutikker vet Bjørklund Selger disse div andre nettbutikker. klokken spriter mer en opp antrekket så en har ikke behov for så mye annet pynt . men et lite armbånd i gull eller sølv blir fint til.

klokken i seg selv er veldig stilren og har ikke for mye detalje.r derfor blir det en så fin kombinasjon med gull og en enkel reim til. denne kan fint brukes til hverdag uten at det blir for mye

Likes

Comments

Snøen har endelig lagt seg i det vi går mot slutten av januar . Personlig er jeg ikke så gla i snø men synes det er fint når solen titter frem. Selv om vi er inne i noen kalde månder nå er de veldig gøy å være Negle fin året rundt. Som oftest ender de med blodrøde negler her.

Men denne gangen ville jeg teste noe nytt. Jeg oppdaget disse lekre lakene fra Essie valget falt på Virgin som er en svak lilla farge som minner om lavendel har ikke testet den ut enda, og peak snow som er en dus rosa farge.

Disse fargene passer like så godt til vinter som vår og sommer. Til høst ville jeg godt for noen mørkere. Fargene er i limited Edition så de kommer barre i et begrenset antall. I tillegg er dette gel farger som gjør at lakken holder seg mye lenger en hva en vanlig neglelakk gjør. Hos meg pleier en lakk å flasse av etter barre noen timer men, denne har holdt seg utrolig bra , eneste jeg har å si på er at tørke tiden er litt lang på di men de overlever man.

Om vinteren er det ekstra stas å legge negler da kan en kose seg under et deilig plagg mens en drikker kakao eller noe annet godt , å gjerne koser seg med et blad ved siden av de pleier jeg alltid å gjøre. Ha en negle fin dag vi blogges

Likes

Comments