Heeeeey ❄️
Tenkte å dele med dere julekalenderen jeg driver å lager til samboeren min. Det er ikke noe avansert greie jeg driver med, gikk heller for noe enkelt. For i utgangspunktet skulle ingen av oss lage julekalender, men så ble det så mye snakk rundt det og da ble det til at vi lager noe enkelt.
Jeg er ikke fan av å pakke gaver, men så tenkte jeg gaveposer som blir fylt med ting og tang som vil gjøre samboeren min glad er mye bedre!! (Og litt kjappere). I tillegg skriver jeg en liten notat som kommer rett fra hjertet + dato på gaveposen. Da blir det lettere å holde styr på når man skal åpne hvilken pose. Hver gavepose inneholder forskjellige ting, og det er virkelig alt mulig rart man kan tenke seg, men prøvde å kombinere med det ukedagene. Derfor synes jeg det er viktig med å notere datoen.
Jeg har kommet halvveis nå, men har jo fortsatt god tid. Hehe!
Neste år blir det noe mer avansert, skal ta meg god tid.

Hvordan ser kalenderen deres ut? 🎁❄️

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Her er noen bilder jeg fant på Instagram som inspirasjon. Jeg hadde kjempe langt og mørkt hår som ikke fungerte for meg lenger, og jeg trengte en forandring. Jeg sliter nemlig med grått hår, ikke mye men de er synlige likevel.. Og jeg har alltid hatt mørke brunt hår, og har aldri vært fan av å farge det. Men så kom den tiden hvor jeg måtte bare begynne med det. De siste gangene jeg farget håret ble det bare mørkere og mørkere for det fikk meg til å se tynnere ut i ansiktet. Men det begynte å bli så langt så følte ikke at det var noe spill i håret lenger. Jeg likte det ikke lenger rett og slett. Det var det samme om og om igjen, uansett hvordan og hvor mye jeg stylet det. Jeg ble rett og slett lei. Derfor søkte jeg litt rundt på Instagram og fant de tre bildene, (som dere ser ovenfor), jeg likte når det kom til farge med innspillet av lys. Men så var det det med lengden. Derfor tenkte jeg å harme litt etter bloggeren Anette Hovland, for synes hun er alltid så fin på håret. Jeg var ikke like tøff som henne når det kom til å klippe luggen, men lengden på håret ble faktisk kortere enn hennes. Jeg synes hun er så fin uansett hva hun gjør med håret sitt.
Jeg har ikke rett hår, det varierer når deg kommer til lengden. Noen ganger har jeg kjempe krøller, mens andre ganger er det skikkelig bølgete. Aldri rett hår, Hehe!
Men men, jeg fant en fantastisk frisør som gjorde håret mitt magisk. Jeg har alltid vært kresen, men hun jeg var hos gjorde det så sykt fint. Jeg bare lot henne leke seg frem og resultatet ble fantastisk. Jeg trives med kort hår nå, og ingen grå hår er synlig. Om du ønsker å booke time hos henne, send meg mld! Hun er veldig dyktig! 😍

Her er resultatene! Og det beste av alt er at fargen er forskjellig når det kommer til lyset!! Og det synes jeg er sykt kult ✨

Solen gjøre håret mye blondere, mens lyset inne gjør håret mye mye mørkere. Jeg er hvertfall kjempe fornøyd ✨

Akkurat nå ser det slik ut, lyset inne på badet.

Ha en fantastisk ettermiddag ✨🌸

Likes

Comments

Det begynner å komme seg med julepynten hos oss! Foreløpig så ser det slik ut. Selv om det er ikke 1.Desember enda.. men venter faktisk til 01.December med å ta helt av. Juletre, flere lys og JULESANGER i huset! Håper bare på mere snø, så blir alt så magisk!
Haha, Jeg er dessverre litt mer gira enn det samboeren min er, men han er god og snill som er med på de gale ideene mine, uten å klage! Yeeepp, I'm a lucky girl!

Her er "My Current Location" mens jeg skriver dette innlegget. Utsikten er helt nydelig, og det fryder øynene enda mer med tanke på at vi brukte sommeren på å pusse opp stuen sammen. Det er så koselig å tenke på at alt som ble gjort i dette rommet ble gjort av oss, min samboer og meg!
Den nye sofaen er bare for god å sitte i! Den kjøpte vi i forrige uke. Nesten skummelt for vanskelig å forlate den noen ganger.. Hehe!
I bakgrunnen har jeg selvfølgelig på Castle. Den er på Viaplay nå, hvor fantastisk er ikke det?! Slippe dårlig kvalitet på de jeg hadde lastet ned for lenge siden ..

Nå blir det litt vin og seriekos på oss før vi finner sengen..!

Ønsker dere en fantastisk kveld ✨

Likes

Comments

Heey! :)

I det siste har det vært altfor mye jobb på meg og eksamenstid på denne frøkna her! Vi ville rett og slett ikke bli gale derfor ble det noen spontane shopping-turer og fastfood-turer..
Vi skal forberede kroppen til Spania turen som er nøyaktig om 30 dager.. Men nei da, vi endte opp med å spise både kebab og burgere her om dagen! haha!
Den jenta her har jeg så mange finne minner med og vil aldri bytte henne bort mot noen andre! Hun er den bedre versjonen av meg! Sisterlove ❤ Som sagt, om en måned setter vi kurset mot Spania, oss to på tur igjen! Gleder meg vilt! 👭

❤ Hva skal dere i sommer og hvordan har dere det om dagen?

Hun er uten tvil den beste søsteren i verden og min aller aller best bestevenn! Ufattelig glad i henne, og føler meg heldig og så takknemlig for å ha henne i livet mitt! ❤ Oss to sis 🌸

Likes

Comments

God morgen! Håper dere har hatt en fantastisk start på dagen ❤
Jeg valgte å stå opp tidlig i dag, selv om jeg  først begynner 15.00 på jobb. Det er kjempe deilig å ha god tid og faktisk være litt aktiv på morningen.
Planen frem til jeg drar er å planlegge litt med jobb, først kommende helg og hva som skjer neste uke. Så er det vel bare å slappe av med serier og koseklær en liten stund til :)
Ønsker dere en fin dag! 🌸

Likes

Comments

Heeeey!
Må innrømme at jeg ikke er vant til å ha fri.. Trives så godt med de rutinene jeg har i livet mitt, derfor er det nesten slitsomt å ha fri. Jeg jobber som regel 24/7, hehe! Klarer såvidt å finne tid til venner, og det må jeg forandre litt på. Må bli flinkere rett og slett.
Jeg føler jeg mister meg selv når jeg har fri. Ender opp som regel med å ligge enten i sengen eller på sofaen og ser på serier. Trening er det da ikke snakk om.
Call me freak, men jeg er ikke skapt for å slappe av!
Håper dere får en fantastisk dag i dag,, Lots of love ❤

Likes

Comments

Hey you❤
Siste fridagen, og jeg har ikke ladet opp noen ting til en ny og fresh start etter påsken.. Har vært så heldig og fått ekkel forkjølelse som fikk meg til å ligge rett ut siden forrige søndag. Først i dag fikk jeg samlet meg litt opp og faktisk gjort noe mer enn å se på serier på Netflix. Tror ikke det finnes flere nye filmer der for meg heller :) Jeg tror jeg har rundet de fleste seriene flere ganger nå, og det er så flaut å innrømme. Det var så deilig å ha krefter til å komme seg ut av sengen, sminke seg og bli litt mer sosial med andre og ikke minst på sosiale medier. Jeg har virkelig savnet det, var veldig rastløs pga det. Men men, man får ikke gjort noe med det.. Haha, det hjelper vel ikke så mye å vite og tenke at den jobben jeg har kan få meg til å bli dårlig igjen i løpet av kort tid. Jobber nemlig i en barnehage, og det er jo yndlingsstedet for alle mulige bakterier. Og den fæle forkjølelsen som går rundt nå er så tung. Man blir aldri frisk med mindre man faktisk tar det helt med ro og slapper av til man er 100% frisk igjen,, ellers så vil den komme tilbake.
Jeg håpet på en fantastisk påske med langrenn og familien som jeg hadde ifjor! Syns det har vært så dårlig med snø i år og jeg har virkelig utnyttet alle mulighetene jeg hadde,, men likevel så var det ikke bra nok. Savner sånn å gå på ski og faktisk få trent ordentlig ved siden av, og ikke minst gjøre det flere dager (helst uker) på rad. Får håpe på en bedre Påske neste år, og mer snø! :)

Håper virkelig dere hadde en deiligere ferie enn det jeg hadde! Og at dere fikk kost dere masse ♥

Likes

Comments

Jeg syns det er så fint å se ekstra vakker ut på en søndag! Jeg valgte å gå for en super enkel, men samtidig litt classy outfit. Den kjolen er så behagelig i stoff og veldig løs, deilig å ha på rett og slett. I tillegg så er den så fin. Den er veldig enkel, og den snøringen gir så mye! Jeg kombinerte den med et belte og cardigan for å få en slags helhet og for å lyse opp outfiten.
❤ Enjoy your Sunday

Likes

Comments

Søndager er nok det beste som finnes (de gangene jeg har fri da). Lange og late morgenstunder med god frokost og lange samtaler ved frokostbordet med familien. Vi pleier å snakke om alt og ingenting, og som regel så oppsummerer vi alt vi gjorde uken som var og planlegger en helt ny uke. Målet vårt for i dag blir en skitur og filmer senere på kvelden! Som jeg gleder meg. Alle trenger late dager, men jeg personlig må klare å gjennomføre noe som krever energi i løpet av dagen ellers så blir jeg gal. Klarer virkelig ikke å bare ligge å slappe av, føler jeg blir mer sliten av det. Derfor en skitur er midt i blinken 😍

Likes

Comments