Hej piger! Vi har fundet de lækreste solbriller fra Celiné! Nr 3, er desværre blevet udsolgt! Men disse solbriller, kan gå til et hvert outfit og er bestemt pengene værd, pga. kvaliteten og designet.

jjj


Nr 1 HER // Nr 2 HER

// Affiliate links

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Vi har lagt stor mærke til, på de sociale medier, at det er in med flænse bluser. Vi har derfor fundet vores favoritter på ASOS, i nogle forskellige farver. Rigtig fine, til en god pris! Pifter outfittet lidt op, med flænse detaljen, så det ikke bliver alt for enkelt!

//Affiliate links

Likes

Comments

Hej piger! Da der ikke er længe til, at vi går vinteren i møde, har vi fundet et suverent godt tilbud til jer! Disse Lala Berlin tørklæder er nemlig på tilbud til nu kun 2000 kr og kan købes på "de3bedste". Det er helt klart værd at tage et kig på! Disse tørklæder passer til et hvert outfit og er med til at give prikken over i'et. De er SÅ lækre og kan helt klart anbefales, da kvaliteten og designet er helt i top! Vi har fundet vores tre favoritter og ovenover ser i to af de mange eksempler på, hvordan de kan styles!
Udover disse tørklæder, sælger firmaet også Calvin Klein items, til en RIGTIG god pris! 

​//Affiliate links

Likes

Comments

​De lækreste skindjakker til vinter ligger Zara inde med! Rigtig cool med et fedt tørklæde og en lille taske og et par cowboy bukser og støvler. Alle dem på billedet koster under 1000 kr. 

Likes

Comments

Hej piger! Vi har endelig fundet en dansk side, som sælger de populære Kyshadows & Lip kits fra Kylie Jenner! Vi er helt vilde med farverne. Og det er enda på tilbud og kan købes lige HER. Der er link direkte til de forskellige produkter ved at kligge på billederne! Et lille fredags tip til jer, fra os. God weekend!
Kys

​// Affiliate links

Likes

Comments

Vi har fundet en lille del af vores favoritter fra ASOS, som vi er helt vilde med! Det hele er budget fund til en virkelig god pris, som alle kan være med på ;-)

​//Affiliate links 

Likes

Comments

FilucaVGodaften piger! Vi er blevet helt vilde med Isabel Marant's new season kollektion. Vi faldt over disse tee's til kun 1000 kr! De alle er super fine med en rå skindjakke, et bar stramme bukser og et par flotte boots! Vi plejer personligt selv ikke at være til farver, men der er altså noget cool over de to tee's med farve print!
De alle tre kan købes på http://filucavfashion.com/da/

//Affiliate links

Likes

Comments

Hej piger! Idag vil vi komme med en anbefaling til apps, som er gode til redigering af billeder, hvis du også er en af dem, der går meget op i hvordan dine billeder skal se ud, inden de lægges op ;-)

Vsco Cam
Vi ville lyve, hvis vi sagde vi ikke har brugt Vsco Cam i rigtig lang tid, den er gået hen og blive en af vores yndlings apps. Den er god til effekter, og der er mange forskellige! Samtidig med det, kan man også redigere kontrast og lys inde i appen, samt beskæring af billeder og MEGET mere! Man kan betale for at få flere filters og effekter, hvilket vi også har gjort og det er det hele værd!

Her kommer der et par eksempler:


Vi kan herefter også anbefale Snapseed, som er god til "nybegyndere" hvor du kan ændre kontrast, lysstyrke samt farvemætning. Den sidste app er Lightroom, som er lidt mere for de "professionnelle" bruger, som er lavet af Photoshop. Den er god til redigering af lysstyrke, kontrast og også eftekter!

Et godt tip, hvis du ønsker en flot feed på din Instagram: 
Hold det enkelt, både farve- og billedemæssigt! 


Likes

Comments

Man kan ikke andet end at blive fristet, hvis man går ind på Boozt og ser alle de lækre designer items! Vi har fundet vores favoritter frem (dette er kun et meget lille udpluk ;-) ). Vi er VILDE med det!
Meget af det kan styles på mange forskellige måder, det er kun fantasien som sætter grænser.
Det hele er så cool til her til sensommeren, så vi synes helt klart i skal gå ind og tage et kig!

Likes

Comments

En kvinde kan aldrig have for mange tasker, derfor har vi samlet fem tasker, som vi selv er helt vilde med. Der er lidt til en hver smag og kan både bruges til hverdag eller hvis man skal en tur i byen. Taskernes farver er neutrale, samtidig med at de har et råt look, de kan derfor være med til at pifte et hvert outfit op ;-)

Sort skuldertaske her HER / taske med kæde HER / grå taske HER / city taske HER / blå skuldertaske HER

Likes

Comments