Jeg er i Stockholm og har sjekket inn på Haymarket på Hötoget. Må være et av de fresheste hotellene i Stockholm! Hele hotellet oser Great Gatsy, har en egen restaurant oppkalt etter Greta Garbo og rommene på hotellet er så fine. Dessuten var hotellfrokosten supergod og beliggenheten er så bra som den kan bli. Anbefales på sterkeste om du skal til Stockholm. I kveld skal vi spise middag på Farang - det gleder jeg meg til, jeg elsker jo asian fuison! Følg meg gjerne på instastories så får du de mer av min Stockholmshelg - karolinefashionberry heter jeg der!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • Reise

Likes

Comments

Jeg elsker å bruke Pinterest til å samle inspirasjon og nå har jeg brukt det masse til bryllupsplanleggingen. Vi kommer til å gå for nøytrale og klassiske fargetoner i hvitt og grønt men innslag av både gull og sølv. Ettersom bryllupslokalet vi har valgt (HER) er så fint tapetsert og utsmykket tror jeg det blir aller finest med nøytrale farger og en klassisk stil. Følg gjerne bryllupsmappen min på Pinterest om du også skal gifte deg (eller om du bare liker å se på fine bilder av fantastiske kjoler og blomster hehe).

PINTEREST - YES, I DO!

Likes

Comments

Balenciaga la tidligere denne måneden ut sine kampanjebilder for våren 208 på sin instagram. Kampanjene er inspirert av paparazzi og kampanjen er også fotografert av en fransk paparazzifotograf. Jeg må innrømme at jeg synes kampanjen er en de mest inspirerende på lenge!

Likes

Comments

Jeg synes det er så forferdelig at vi lever i en verden det er vanlig for unge jenter å fylle leppene med Restylane og panna med Botox. Det er vanlig for unge jenter å operere nesen, puppene og rumpa. Det er vanlig å bruke extension både i håret og på vippene og det er vanlig å fikse neglene hver tredje uke. Selvsagt er ikke hairextension og falske negler like drastiske forandringer på utseende som operasjoner og injeksjoner er, men for meg blir det problematisk når man skal fikse på alt, hele tiden!

Selv går jeg til frisøren hver fjerde måned og jeg unner meg å fikse neglene mine på salong. Dette gjør jeg ikke for å forandre utseende, men for å være føle meg som den fineste utgaven av meg selv. For meg blir det helt feil å skulle ty til drastiske inngrep for å forandre på utseende. Jeg er fin som jeg er, selv uten store lepper, en helt perfekt nese eller silikon i puppene!

Flere av verdens største kjendiser og noen av landets største influencere går ikke bare til frisøren og fikser neglene en gang i måneden. Mange har flere skjønnhetsoperasjoner bak seg, de får sponset Botox og fillers og andre typer skjønnhetsbehandlinger. Jeg kan forstå at noen som hele livet har vært plaget med smale lepper ønsker å gjøre noe med det, eller at andre som hele livet har vært plaget med små bryster ønsker å legge inn silikon. Men som jeg nevnte innledningsvis er det ikke disse sakene som er problemet. Jeg mener det er problematisk når man skal fikse på alt. Ingenting er bra nok. Kjente bloggere og kjendiser er klare eksempler på at mye vil ha mer - og det kan ikke være sunt? Det kan ikke være slik vi vil at verden skal være?

Når jeg selv blir mamma en dag er det viktig for meg at mine barn blir trygge i seg selv og også har et sunt og fint forhold til egen kropp og utseende. Jeg hadde ikke klart å gi mine barn den tryggheten om jeg selv ikke har et sunt og fint forhold til egen kropp og utseende. Jeg hadde aldri klart å overbevise mine barn om at de er gode nok og fine som de er om jeg selv hadde fikset på alt som fikses kan. For meg har det vært viktig å ta et standpunkt rundt dette emnet.

Utseende er viktig. Det er viktig å føle seg fin. Man skal ta vare på egen kropp og helse. For meg handler det om å ta vare på utseende, men ikke forandre det. Jeg vil være den beste og fineste utgaven av meg selv akkurat som jeg er - selv uten store lepper, en helt perfekt nese eller silikon i puppene!


Likes

Comments

Da er couture-visningene for sommeren 2018 i gang i Paris og her er mine favoritter fra fantastiske Giambattista Valli. Flere enn meg som elsker å se på bilder fra visninger rundt om i verden på vogue.com?

Likes

Comments

Her er mine fem beste tips til et fint og personlig hjem:

1. Kjøp fint (og dyrt) oppvaskmiddel, det tar seg bedre ut enn en den stygge Zalo-flaska. Når det er tomt bruker jeg bare å fylle på med Zalo.

2. Begynn å samle på et servise. Perfekt å ønske seg fra familie i venner til bursdag og jul og det er mye mer stas å invitere til middag når man kan dekke bordet pent. Jeg samler på Ostindia fra Rørstrand og elsker det!

3. Fyll hjemmet med friske blomster. Da kan man enkelt endre uttrykket etter humør og sesong. Og ikke glem en liten bukett eller noen fine grønne blader til baderommet - da er det mer stas pusse tennene tidlig på morgenen.

4. Bruk fine motemagasin og fotobøker til å dekorer hjemmet. Det gir en fin personlig touch!

5. Fyll hjemmet med duftlys. Jeg tenner lys hver dag og elsker å bytte på ulike lys med ulike dufter til forskjellige anledninger. Mine favorittemerker er Diptyque og Voluspa.


Likes

Comments

Jeg elsker å bruke Pinterest til å hente inspirasjon og nå har jeg brukt det flitting til brullypsplanleggingen. Her ser dere noen bilder jeg lar meg inspirere av - fargene i bryllupet kommer til å gå i hvit- og grønntoner med innslag av både gull og sølv. I og med at selskapslokalet vi har valgt (se HER) er tapetsert og utsmykket så fint tror jeg det blir aller finest med enkle dekorasjoner i nøytrale farger. På Pinerest heter bryllupsmappen min Yes I do! - følg meg gjerne om du også planlegger bryllup (eller bare elsker å se på fine kjoler og blomster hehe) PINTEREST - YES I DO!

Likes

Comments

I fjor sommer startet vi planleggingen av bryllupet vårt og det jeg gledet meg aller mest til var selvsagt å finne den perfekte kjolen. I september tok jeg med meg mamma, søster og gode venninner på brudekjolejakt og jeg prøvde alle mulige fasonger og stiler. Jeg endte til slutt opp med den aller siste kjolen prøvde, men bilder av den sparer jeg selvsagt til den store dagen!

Jeg prøvde kjoler tre ulike salonger i Oslo. Først var jeg hos brudeavdelingen på Christiania Glassmagasin. Her var kjoleutvalget lite, men man fikk fantastisk hjelp og man hadde salongen for seg selv. Deretter var jeg på Brudekjolen og her var utvalget enormt! Men det var også fullt av fine kommende bruder og deres følge, så det var trangt og jeg opplevde det som noe stressende. Til slutt besøkte vi Kristins Brudesalong på Frogner. Her var også utvalget enormt med kjoler i alle prisklasser. Når jeg var her i september var det også salg på alle årets modeller, så her kunne man gjøre et skikkelig kupp! Jeg fikk fantastisk hjelp og til slutt var det her jeg fant drømmekjolen min. Nå gleder jeg med sååå til kjolen kommer i februar, da gjenstår det bare noen runder hos skredder - og så er den klar!

Her kommer noen tips til deg som også skal jakte på drømmekjolen til drømmebryllupet:

- Sjekk Pinterest for inspirasjon. Jeg hadde med meg mange bilder jeg viste fram, slik at selgeren med en gang fikk et inntrykk av hva jeg liker og ikke liker.

- Prøve mange kjoler i ulike fasonger og med ulike materialer. Det er vanskelig å vite hva man liker og hva man kler før man har prøvd forskjellige kjoler.

- Jeg hadde ikke anbefalt å kjøpe kjoler fra for eksemper JJHouse, materiale er så viktig og det er vanskelig å se på bilde. Om man ønsker å kjole brudekjolen på nett hadde jeg anbefalt å sjekke ut Asos. De har en egen brudelinje med mange fine kjoler til en fin pris og da er det også enkelt å returnere dersom kjolen i passer.

- Vær ute i god tid! Kjolen jeg bestemte meg for hadde leveringstid på 5-6 måneder og så kommer skredderjobb etter det igjen.

- Det er som regel alltid mulig å gjøre endringer på kjolen man finner i butikk. For eksempel å legge til en liten arm eller lage slepet lengre.


Likes

Comments

GODT NYTT ÅR alle dere fine! Håper dere får en fantastisk kveld med nære og kjære! Ser dere igjen i 2018! xx Karoline

Likes

Comments