Rapunzel of Sweden öppnar en ny salong & butik i centrala Uppsala

I början av oktober inviger det prisbelönta löshårsföretaget Rapunzel of Sweden sina nya 142 kvadratmeter stora lokaler på Östra Ågatan 27 i Uppsala. Lokalerna rymmer en frisörsalong samt en butiksdel där kunderna kommer att kunna handla löshår direkt över disk.

En etablering på orten har länge varit efterfrågad och med en salong för klipp, färg och löshår kan Rapunzel nu möta kundernas behov.

- Salonger i Norden, Europa och såklart också andra delar av Sverige finns på vår radar. För oss är kvalité och trygghet jätteviktigt och med salonger på fler orter där kunderna kan få både högkvalitativt hår, experthjälp och en riktig wow-känsla hoppas vi kunna förstärka den känslan än mer, säger Ida Backlund.

Etableringen är också en del av företagets expansionssatsning där man tidigare ingått strategiskt partnerskap med investeringsgruppen Valedo och deklarerat planer på att etablera bolaget som ett internationellt varumärke och ledande aktör inom löshår. Rapunzel säljer idag löshår via webben till mer än 60 länder världen över och planerar nu också ytterligare utöka antalet frisörsalonger.

Gillar

Kommentarer