Contains affiliate links

Så er vi tilbage igen, og her har vi nogle rigtige flotte ting fra RÉSUMÉ! Alle deres ting er rigtig fine, så vi udvalgte de blot nogle af de fineste.


NICE LS) Den her bluse er så sej! Vi elsker striberne og det lille logo ved brystet. Den koster 400kr, hvilket vi synes er helt fair!


BUDAPEST) Wiii. den her bluse er så sej også, med det fine print. Rigtig lækker til en medi nederdel her til vinteren...


DEBRA) Den her bluse er så mega fed, at det helt klart er noget, som vi sætter på vores ønskeliste her til jul.


TOTE BAG) Det her net er virkelig sødt, med det søde bånd rundt om. Vi synes dog de 250 kr. er lidt meget for nettet, men sagtens noget man kan sætte på ønskelisten alligevel, haha.


CAMMA) De her bukser er så fine! De bliver nok lidt kolde her til vinter, men der kan man sagtens tage et par strømpebukser indenunder.


CHERRY) Den her frakke er så pæn! Den er meget klassisk, så kan styles så flot!!
Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heey!!

Længe siden, we know.... HAr haft såå travlt, skolestart igen osv. Men det er ingen undskyldning!

Vi er nu gået i gang med efteråret, og det er vores yndlings årstid! Så her er en masse inspiration, til hvad DU kan have på de lidt kolde dage. Efteråret er altid der, hvor man kan begynde at gå med lange jakker, bukser og hættetrøjer, så efteråret er rigtig god ved fashion. Ganni tasken, elllllsker vi! Må seri snart få fat på den, og spare lidt penge, haha. Jakken er også ret meget på mode lige nu, og det er vi rigtig glade for! Hvad skulle man gøre uden hættetrøjer? Om efteråret og vinteren lever vi i hættetrøjer, så der kommer nok en masse af det op på bloggen. elsker nederdelen og så med et par spicy strømpebukser inden under, så det ikke bliver for køligt.

Nå, men I må have en super god aften, vi ses snart igen!<3

Kys og knys

FashFashion

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ja, det er virkelig lang tid siden, sorryyyy. Vi er kommet på en fantastisk ide (syntes vi hahah). Den går ud på, at vi vælger en website, hvor vi så finder forskellige items til et budget (2500kr.). Vi starter med www.zara.com. Vi håber I vil tage godt imod den her nye ting og sprede det!

Som I nok kan se, er vi helt vilde med blomster! Det er så sommerligt, og ser helt vildt sødt ud. Alle tingene kan du style med noget helt afslappet, hvor det stadig ser overdrevet fedt ud.....

Knus og kys FashFashion <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vi elsker Ganni! De har noget af det fineste tøj. Sommervarmen er ved at komme, så derfor har vi fundet 5 fine kjoler frem. Hvis det er lidt køligt, kan du sagtens tage et par nylon-tights inden under. Prisen er op til 1800kr, men du får virkelig også noget for pengene. <det Ganni vi har, holder overdrevet godt. Vi skal ihvertfald have en sommerkjole fra Ganni!

Knus og kys FashFashion <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så er sommeren snart på vej, og det betyder, at vi skal have sommertøjet frem. Så vær klar på en masse spændende ting de løbende uger! I dag har vi samlet 5 lækre sommer sandaler til jer. Vi elsker sandaler, det ser så fint ud, og man får lige luftet fødderne lidt, haha.

1. De første sandaler er med gule fjer. Det ville se vildt nice ud til sommer, brune ben og en hvid kjole! Sandalerne ligger til 299 kr. hos Zara, hvilket er en god pris.

2. Vi elsker den måde skoene snører sig på,. Du kan hurtigt tage dem på, og stadig være dressed up nice. Ligger til kun 199kr. hos H&M. Dog er kvaliteten ikke det bedste.

3. WOWWW!! De her er så fede... Næste sandal i vores klædeskab = dem her. De har den fedeste metallic farve, og så cool nitter. De er fra Billi Bi, og koster 799kr.

4. Jaer? Du ved nok godt, hvad vi vil skrive. De her er så lækre. De her sko er nogle, som du vil have i lang tid (hvis du altså passer på dem haha). Koster 1750kr hos Gucci.

5. I alle kender nok godt de klassiske Birkenstock sandaler, passer til alt, så gode at gå i, og stadig vildt flotte! Koster 800kr på Birkenstocks egen hjemmeside.

Det var alt fra i dag, tak fordi I læste med!

Knus og kys FashFashion <3

Likes

Comments

Contains affiliate links
FAVES

Her er 4 af vores absolut yndlings-tasker fra Rough Studios. De er så fede, bla. til at pifte ens outfit op. Og hey, lad os lige snakke om den cool gule taske. SÅ sprødt til brune ben, her til sommer. En af taskerne bliver ihvertfald et af vores fremtidige køb! Alle taskerne er fundet inde på Rough Studios egen hjemmeside, men du kan sagtens få dem i nogle få butikker i Kbh. Hvilken en er din yndlings?

Knus og kys FashFashion <3

Likes

Comments

Yeaaa, så fik vi endelig lavet vores blog! Vi mangler stadig en masse justeringerer, men vi tænkte, at vi bare skulle offentliggøre den nu. I kan nok godt regne ud, hvad vores blog handler om? FASHIOOON!! Fashion er mere end bare tøj, og det kommer I til, at finde ud af her. Vi kommer nok også til, at poste andre ting, men mest Fashion. Vi vil poste et par gange om ugen, hvis ikke mere. 

Vi håber I vil følge med, og tage godt imod os. Hvis I vil se lidt ekstra fra os, så følg os på vores insta, den er linket. Ha' en fantastisk aften!

Knus og kys, FashFashion <3

Likes

Comments