"Fuck, fuck, fuck."

Findes der et børnevenligt synonym for "fuck"? I dette tilfælde kommer jeg sandsynligvis ikke til at finde det tilfredsstillende på nogen måde. Der findes bare ikke nogen erstatning til ordet "fuck". Om det så er "FUCK hvor gør trøffel dog bare enhver pasta eller pizza FUCKING meget bedre" eller "FUCK de her nye silketrusser kravler alt for langt op i røven på mig", eller "har du mødt vores nye praktikant? FUCK hvor er han dog bare pisse irriterende". Altså jeg kan slet ikke forestille mig nogen af de sætninger uden dette skønne verbum, adjektiv, adverbium eller substantiv (altså hvor mange ord kan lige blære sig med at de er en del af så mange ordklasser, HVA?)

Anyways ja.. der er altså intet der kan erstatte det. I det hele taget er der intet der kan erstatte den søde lyd af bandeord. Om det så er *sgu", "fanme", "pis", "lort", "forhelvede" eller "satans". Efter min mening giver disse ord liv, dybde og en form for sandhed til enhver sætning. Så hvorfor skulle vi erstatte dem? Og hvorfor undskylder vi for dem? Og hvorfor censorerer vi dem? Er ret så sikker på at det er fløjtende ligegyldigt om dine børn lærer ordet "fuckhelvede" i TV eller når du slår din lilletå ind i bordbenet.

Når det så er sagt, så vil jeg bare sige velkommen til min blog. Vis jeg selv skal sige det giver denne "rant" et okay indblik i hvem jeg er. Nada censur, måske en smule sprælsk, og fucking dyb (synes i ikke?) dog kan jeg også godt være sød nogen gange.

Kys


Likes

Comments