Igår (Lördag) så vaknade jag och tog på mig mina cykelkläder för dagen innan hade jag bestämt mig för att cykla. Det var så fruktansvärt vackert väder igår och riktigt varmt och skönt. Hade ju inte direkt skadat ifall vädret hade hållit i sig ett tag men redan idag var det mulnare. Igår cyklade jag 22,3km och var ute i ungefär 1h 9min 56sek. Det var en riktigt perfekt värme och man kände riktigt hur svetten rann från pannan ner i ögonen.


Idag var det dock lite mulnare så jag har övningskört, körde till Borås och tillbaka så körde bland rödljusen och fick bara några kärringstopp i rondellen. Men körde för första gången i ett parkeringshus så är riktigt nöjd.

Ja ni detta va allt för denna gång! Ha de gött hajj //Malin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenare tjenare:)

(MALIN)

Vilket väder som kommit hit, så underbart med strålade solsken och grönt runtom. I helgen var det största suget att jag bara ville kasta på mig shorts och linne, men än är det nog lite för kallt för det. Nu är jag inne på andra veckan som lite små sjuk. Hela förra veckan var jag i blandad av ont i halsen och rejäl förkylning, men som jag har förstått det så jag inte ensam om det. Kände mig bättre i lördags och mådde ännu bättre i söndags. Men idag vaknar jag och känner att jag svettats under natten, så jag tog febern och då visade den 38,4grader.

Så jag har inte tränat något på över en vecka och börjar bli lite less på att inte få gå till gymmet eller dra ut och springa för jag börjar känna att det skulle vara väldigt nödvändigt. Istället så tar mina små promenader i väldigt sakta gång så jag inte ska bli allt för andfådd blir ändå andfådd av att gå upp för trappan här hemma.

Nästa vecka drar nationella proven igång och det är man ju sådär taggad inför men får väll hoppas att det går så bra som möjligt och är bara att göra sitt bästa. Har även klippt mitt hår kort igen nu när det börjar bli varmt :)


Jadi, nu tar vi vara på våren och njuter, ha det gött tills vi hörs nästa gång.

HEJDÅ så ses vi snart //Malin ovh Lillen


Skribent: Malin Nilsson

Likes

Comments

Ja ni läste rätt i rubriken.. Blåslagen!

Fast kanske inte "blåslagen" skulle mer kalla det för frivillig aktivitet på egen risk..
I julklapp förra året fick jag tre stycken snowboard lektioner av mina föräldrar vilket jag tyckte va as nice!! Så nu när vi är uppe i Idre var det ju perfekt att använda dom!
För att lära sig åka krävs det en del tålamod och om man inte tror det så märks det fort när man börjat "åka".. Jag ramlade 3 av 5 gånger i knappliften, och när jag väl va i backen stod jag inte upp mycket.
Jag kan ha en tendens att tröttna på saker fort och hart varit lite rädd att det skulle hända med denna aktiviteten också men det gick riktigt bra och jag tyckte att det va kul!!

Nu är jag riktigt taggad inför morgon dagen för nästa lektion!!

Har kommer två bilder från dagen, men varnar känsliga läsare för den sista bilden!!!!!!

Nästa bild är då alltså såhär mina knän serut efter dagens aktivitet

Tack för mig (Malin)

Ha det bra så hörs vi// Malin och Lillen

Likes

Comments

Nu är det ju som sagt 2017 och idag gjorde jag året första pass, jag sprang. Det var nått så fantastiskt fint att springa, frosten låg på marken och ett litet Is lager låg glänsande på asfalten.
Det var runt -2°C och eftersom att jag är som jag är hade jag inte vantar MEN pannband hade jag FAST det la jag i fickan redan innan jag sprang iväg.

Det var ett tag sedan jag sprang och jag måste säga det att jag har glömt av hur skönt det är att rensa mina tankar:)

Nu ska jag fortsätta att städa mitt rum så jag är flyttbar;)

HEJDÅ ses snart//Malin (och lillen)

Likes

Comments

​Nu riktar vi mot mitt andra tränings år! hoppas alla haft en bra jul. Vi hörs.

Gott nytt år önskar MALIN OCH LILLEN.

Likes

Comments

Ja ni läste titeln och det är sant jul!!!

Det har varit ett litet höst/vinter underhåll här, och tänker inte ge några bort förklaringar för som ni kanske redan vet så är jag en aningen lat av mig:)

Denna måndagen gick jag in på min andra praktik vecka inom äldreomsorgen, för er som inteves så går jag första året på gymnasiet här i Tranemo och läser Vård och Omsorg. Första veckan på praktiken var mycket bra tycker jag, men någon mindre bra är att jag var små förkyld så det inte blev nån träning på hela förra veckan.

Denna veckan känner jag mig mycket bättre så bestämde mig imorse för att dra en sväng till gymmet efter jag slutat denna praktik dag, kändes väll sådär men var skönt att vara igång.

​Ja detta blev väll ett litet kort inlägg men bättre lite än inget:) Hoppas att alla haha det jätte bra önskar både jag och pappa<3


Aa just det, höll på att glömma en viktig sak, nu har jag snart tränat på regelbundet i ett år och jag stött på gudomliga resultat som jag är sjukt nöjd med. MEN inget av detta hade inte hänt utan min bästa tränings kompis som även är min pappa<3<3

Aja vi hörs, hade gött!! HEJ!! //Malin<3<3

Likes

Comments

Tjenixen-Blixten!

Nu har jag varit lite off ett tag igen.. Och så kan det vara ibland, och det är ju inte så kul att läsa om något när vi inte har något kul att berätta om. MEN i detta inlägget hade jag tänkt att ta upp något som jag tror att jag har berättat om innan.

För lite mer än 3 år sedan så förändrades mitt orienterings liv ganska så snabbt, jag vågade inte träna orientering i skogen ensam för jag va rädd. För dig som precis börjat läsa denna bloggen och dig som inte kommer ihåg ska jag berätta vad som hände. Jag var på ett läger som heter O-Camp, alltså ett orienteringsläger. Jag hade sprungit hela banan och när jag sprang på upploppet mot målet (Det var en kohage jämte) så hoppade två kor över staketet den ena ställde sig på benen och sprang mot skogen, den andra landade precis framför mig och jag hamnade i en liten chock. Efter det så har jag haft väldigt svårt att träna i skogen själv, och att möta kor. Jag är då alltså rädd för älgar, rådjur, vildsvin tjädrar och harar (Jag vet att djuren är räddare för mig än vad jag är för dem men jag har väldigt svårt att tilltala mig själv detta). Jag blev inte rädd direkt men senare på säsongen så sprang jag en tävling och plötsligt hörde jag något knakande i grönområdet och ut kommer in gris, alltså ett vildsvin:/ Efter de två gångerna har jag i tre år haft väldigt svårt att träna själv, vilket har påverkat min träning. 

Idag har jag gjort något som jag är så fruktansvärt stolt över, jag har i några veckor övat att springa själv men det har slutat med att jag sprunget tillbaka. Men idag gjorde jag det jag trodde var omöjligt, jag sprang runt min bana på orienteringsträningen idag. Kan förstå att det låter lätt men mitt psyke fick verkligen kämpa idag! Men nu vet jag att jag kan om jag bara vill!!! BARA ATT FORTSÄTTA ATT KÄMPA NU!!

Skribent: Malin Nilsson

HEJDÅ så ses vi snart//Malin och Lillen

Likes

Comments

Tjenare tjenare hur är läget? Med mig är det bra för idag har jag och pappa fixat ett gymkort till mig!!

I helgen så var det DM i Karlsborg, på fredagen var det nattorientering som varken jag, Anton eller pappa sprang. Men på lördagen va det sprint, Anton min kära bror tog hem segern i H21, pappa han kan man ju fråga sig vad han gjorde... typ att han inte tittade kodsiffran och stämplade vid fel kontroll. Jag är riktigt nöjd med mitt lopp, för det första så kom hon som startade efter mig inte ikapp och jag blev sjua:) Jag och Ida Helgesson kom delad sjua och var 1 sekund ifrån Maja. Innan loppet hade jag och Gustav Ohlin slagit vad om en glass, den som van spurten fick en glass av den andra, båda fick tyvärr 16sekunder så vi får köpa glass till varandra:)

För att fira Antons seger så bjöd pappa på mat då Anton och pappa åt Pizza mesans jag tog en kebab talrik.


​Igår så var det långdistans, det gick så fruktansvärt långsamt och var många gånger då jag inte visste vart jag hade varit nånstans. Därför va det kul att vi sprang med GPS så jag kunde se vart jag varit nån stans. Igår va alltså inte mitt bästa lopp men heller inte det sämsta så nu taggar vi USM nästa helg i Karlstad.

Hade bra!! 

HEJDÅ så ses vi snart/Malin och Lillen

Likes

Comments

Nu vart det ett tag sedan som jag blogga sist, det har varit mycket de första veckorna i skolan. Det händer nya saker hela tiden, schemat ändras hit och dit så mina tankar har inte riktigt gått till bloggen.

Idag så var jag och pappa ute på vår vanliga ko-runda, jag var väldigt negativ i början att jag inte skulle orka pga att jag sprang DM (distriktsmästerskap) i helgen. Och på tal om DM så sprang jag inte så jätte bra på lördagens medeldistans, men jag är nöjd med själva orienteringen iallafall. Men stafetten i söndags är jag mycket nöjd med, Julia sprang första sträckan, Sofia sprang mittersta och första gången i mitt liv så fick jag springa sista sträckan. Jag är riktigt nöjd med min prestation och resten av lagets då vi blev 3:a. 

Idag är jag extra glad för kl.14:00 idag så fick jag min nya skoldator som jag har väntat på i ca: 2 veckor nu.. Detta är fantastiskt för det betyder att jag kommer kunna blogga mycket lättare. Innan har jag nästan alltid bloggat från min telefon men på den blir det lätt felstavningar. 

tack för denna gång<3 nu ska jag försöka lära mig datorn bättre.

HEJDÅ  så ses vi snart/Malin och Lillen

Likes

Comments

Go kväll på er allesammans! Nu har jag något att berätta!
Min träning rullar på, jag vet att jag inte varit så aktiv men har ju faktiskt börjat första året på gymnasiet och då har det varit lite nervöst!

Dagens träning va bästa på hela året, MOSSFOTBOLL!!! Och min kära moster tog en massa fina bilden💪🏻

Ses om ett tag!!
HEJDÅ!!//Malin och Lillen

Likes

Comments