Har fått äran att skriva första inlägget på Lottas nystartade blogg. Jag som skriver här är Annica och driver sedan en tid bloggen Daretobeyou.se. Vi har tappat räkningen på hur länge vi känt varann men det är troligen runt 15 år, så jag har varit med Lotta ett tag och vet vad hon brinner för. Det skall bli otroligt roligt att följa henne även här på bloggen i framtiden.

Idag tänkte jag berätta om i söndags när Lotta lånade ut hennes blonda hår åt mig så jag fick gå loss med L'oréal Colorista produkter. För en tid sedan fick jag nämligen hem ett paket med flera produkter från L'oréals nya kollektion Colorista, men då jag är mörkhårig så är det tyvärr inga produkter jag kan använda mig av.

Lotta då älskar rosa och velat ha rosa hår under en längre tid så tyckte jag det var perfekt att testa L'oréal Colorista 1-2 weeks washouts i nyansen Dirty Pink Hair.

Som ni ser så har Lotta otroligt mycket hår och är mörk till grunden. Skulle vi färga hela håret på henne skulle det gå minst 3 tuber. Därför valde vi denna gång att endast göra några få slingor och sedan topparna och upp en bit.

Det är första gången jag färgar håret på någon annan och speciellt av att använda denna teknik. Att färga ett helt hår är inga konstigheter, men nu vill jag inte att det skulle bli några skarpa linjer.

Nu återstår det bara att se hur länge hon får behålla färgen. Och hon har redan nu lovat mig att jag skall få gå loss med både rosa och lila nästa gång i hennes hår.

Har ni testat att använda L'oréal Colorista 1-2 weeks washouts?

//Annica

Likes

Comments