Efter 4 flickor kom 1 pojke

För tre månader, sjutton dagar och nio timmar sedan föddes min lillebror Arman. Mamma började få värkar kvällen till den 2 Juli, och på dagen klockan 14:22 föddes han. Det var nog den absolut bästa sommarlovsdagen och såklart höjdpunkten av hela sommaren! Efter att jag vittnat mammas förlossning kan jag till 100% säga att jag är lite rädd för att själv föda barn i framtiden. Det var inte minst sagt läskigt och så ansträngande för mamma. Hela vägen till att föda självaste Arman såg så smärtsamt ut, och när det väl ar dags vågade jag inte vara i rummet och var på väg ut men kom på mig själv, jag var ju fotografen och skulle fota allt :/ Men det var samtidigt så fint och ett minne som jag alltid kommer ha!

Efter timmar av väntande kom Arman. När mamma och pappa träffades, var de säkra på att de bara skulle ha 2 barn. En flicka och en pojke. Men som tiden gick fick de flicka på flicka på flicka på flicka. Tillslut kom Arman, och de kunde verkligen inte ens brytt sig mindre om könet. Mamma och pappa mådde båda bra så länge bebisen vara frisk 😢❤️.

Arman föddes verkligen jätteliten. Han vägde runt 3345 gram, vilket nog är normalt men jag har som inte hållit i en bebis på flera år så jag hade inget att jämföra med än min lillasyster Alice's 8 åriga kropp, som är så mycket större än hans.

Numera ser lilla Arman ut såhär. Det är sjukt att kunna följa hans väx och utvecklingsprocess. Han verkar så liten när jag kollar tillbaka på bilder, han har blivit så stor så snabbt!

Finaste lillebror. Jag kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar honom. Han är den första jag säger hej till på morgnarna och den första jag säger godnatt till på kvällarna. Jag är med honom hur mycket som helst och att få honom att skratta är det bästa jag vet numera. Jag är helt besatt av honom!

Gillar

Kommentarer

arezoakbari
arezoakbari,
Åh så himla fint inlägg!❤️nouw.com/arezoakbari
wilsoon
wilsoon,
Men stort grattis till er alla!!❤️❤️❤️ nouw.com/wilsoon
FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
Tack så mycket finaste Wilma! <3nouw.com/farahnazakbari
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229