Uppsatsskrivande, middag på stan & mina helgplaner.

Såhär har i princip hela min vecka sett ut - tillsammans med Maja och Sandra och vi har kämpat med vår uppsats. Vi har haft en rätt så trög start på denna kurs men nu börjar vi se ljuset i tunneln tror jag. Men vi har suttit varje dag och vissa kvällar, oftast hemma hos Sandra och skrivit och skrivit. Det positiva är iallafall att man får umgås med Maja och Sandra så mycket, vi har ju väldigt kul när vi är tillsammans.

Igår hade vi handledning på morgonen och efter det var jag och Sandra en sväng in till stan. Sedan satt vi alla tre resten av eftermiddagen och skrev innan vi tog helg.

Jag gick sedan hem och donade lite lägenheten. Jag skruvade ihop våra nya stolar till matbordet och fixade lite annat.

Sedan kom mina föräldrar och Petter till Sundsvall med leverans av både matbord och soffbord. Sedan hjälpte pappa oss att sätta upp en lampa som ska hänga i köket. När vi eller rättare sagt jag skulle skruva dit lamporna så tog jag i för kung och fosterland och sedan var det glassplitter över hela golvet..Haha why me? Som tur var så gjorde jag inte illa mig, men nu saknas en lampa, vilket är lite surt. Men jag får bara helt enkelt köpa en ny, men just nu hänger lampan lite snett haha.

När vi hade fixat klart i lägenheten så åkte vi ner till stan för en middag på Brasserie Verket.

Mina fina föräldrar, som alltid är så snälla och ställer upp jämt <3 De åkte liksom 20 mil en fredagskväll för att leverera ett matbord till oss.

Den goda maten som jag åt. Långbakat norrländskt högrev med sötpotatispuré, mums!

Petter och jag.

Efter den goda och trevliga middagen så åkte mina föräldrar hemåt igen. Jag och Petter åkte tillbaka till lägenheten för att skruva upp matbord och soffbord. Tanken var sedan att sova kvar i Sundsvall men eftersom jag jobbade tidigt idag hemma i Kramfors så bestämde vi oss för att åka hemåt.

Så idag är jag något trött, med tanke på att vi var hemma strax innan 1 inatt. Men jag tog mig iallafall upp imorse och jag var på plats klockan 9 på kontoret. Just nu har jag lunchrast så jag passade på att skriva till er här inne. När jag kommer hem idag så har jag inga speciella planer, tror mest att det blir lugnt för min del då jag även jobbar imorgon.

Men jag önskar er en fin lördag! xx

Gillar

Kommentarer

Evelina
Evelina ,
Vart köper du alla ljus? Kan inte du göra ett inlägg hur du fixar ditt hår? Alla steg från shampoo tills du är redo för dagen liksom hade varit kul att se. Ditt hår är alltid så fräscht! Hur ofta tvättar du det?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229