Måndagens härligheter

Hej igen! Hoppas ni har haft en bra helg och en bra start på veckan. Jag jobbade i helgen men jag hann även med att bara mysa med Petter och även umgås med mina föräldrar. Min vecka har börjat bra, jag har haft en väldigt bra måndag. Det har dock känts som den längsta dagen då jag klev upp redan 05.30 imorse. Jag tog ett tidigt tåg till Sundsvall för att hinna hem till lägenheten och lämna grejer innan jag skulle iväg på föreläsning vid 9.00.

Vi hade föreläsning om hur man kan kommunicera med hjälp av bilder. I samband med det så fick vi en fotouppgift där vi ska ta åtta olika bilder med olika motiv. Så jag, Nellie, Cissi, Sandra och Emma passade på att börja med uppgiften redan efter föreläsningen då vi var lediga resten av dagen. Vi åkte upp till Norra Berget för att fota dessa olika bilder.

Vädret var verkligen så murrigt och mysigt, med en dimma som låg över hela staden.

Vi fotade som galningar där uppe på Norra, utan någon egentlig plan på vad vi skulle fota.

Vi fann en katt som fick vara modell.

Emma med.

Det blev ett gäng bilder men efter detta maniskt fotande så var vi alla något frusna. Vi skyndade oss tillbaka till bilen för att värma oss. Sedan åkte vi ner till stan igen..

..Och så hamnade vi på Café Charm för en liten fika innan vi begav oss hemåt igen. Vi hade med andra ord en väldigt mysig förmiddag.

På eftermiddagen och kvällen så har vi umgåtts hemma hos Cissi. Men nu är jag hemma igen och ligger nermyst i soffan under filten med datorn i knät. Nu efter detta inlägg så ska jag stänga ner datorn för att titta på någon serie. Ni får ha en mysig kväll ni med! xx

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
*dunderstart skulle där givetvis stå🙈nouw.com/myjjohansson
KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Nice pictures! <3 have a great day
nouw.com/kerintobanelli
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229