Julbord, utgång & julhelgens planer

Förra helgen så vankades en sista utgång i Sundsvall med tjejerna innan vi skulle skiljas åt för jul, nyår och praktik. Jag bjöd hem Sandra, Cissi och Lina för lite julmat och en häng innan kåren.

Det blev ett litet julbord med köttbullar, potatis, julskinka, rödbetssallad, ägg m.m.

Fina brudarna - Cissi, Sandra och Lina.

Efter vi ätit så samlades vi i mitt vardagsrum där vi körde lite lekar och dansade innan vi rörde oss mot Kåren.

Där mötte vi upp resten av tjejerna och fler från klassen. Sedan hade jag en riktigt rolig kväll där vi dansade till stängning.

Från det ena till det andra. Idag är det måndag och den 23e december så med andra ord dagen innan julafton. Så idag är det sista som ska göras inför kvällen och morgondagen. Upplägget idag ser ut så att jag ska snart iväg och handla lite inför kvällens uppesittarkväll, sedan ska jag träna, fixa och dona här hemma med inslag av klappar och göra ordning snittar inför kvällen. Sedan vid 18-19 så styr bilen mot Ullånger till mina föräldrar där vi kommer spendera kvällen. Väl där kommer syster med sambo också vara. Så det blir en mysig uppesittarkväll hos mina föräldrar med massa småplock och Bingolotto.

Sedan imorgon på självaste julafton så äter vi en julfrukost/lunch hos min syster och hennes sambo. Sedan ska vi eventuellt svänga förbi hos Petters farmor och farfar för att säga hej och god jul. På eftermiddagen åker vi mot älskade Nordingrå för att fira julen där med Petters mamma, mormor och morfar, Petters bror och hans sambo. Det kommer bli en så mysig och trevlig jul, det är jag säker på.

Jag hoppas ni får en fin jul med era nära och kära! Vi hörs snart igen xx.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229