Helgen som var.

Hej! Förlåt för utebliven update men den senaste veckan har varit såå stressig eftersom deadline för uppsatsen ligger runt hörnet. Jag tänkte iallafall att det var dax för mig att titta in här nu och skriva lite om min helg som var.

I fredagskväll så åkte jag ner till stan för att möta upp Karen och Linnéa. Vi hade inte träffats på några månader och Karen hade vägarna förbi Sundsvall så vi tog tillfälle i akt att ses. Vi började på APA för äta samt som vi tog ett och annat glas.

Jag och Linnéa.

Tjejerna åt burgare men jag beställde bara in sötpommes då jag ganska nyligen hade ätit. Men man är ju svag för sötpommes och tryffelmajo.

Karen.

Jag och Karen.

Tanken var egentligen att vi bara skulle ses över en middag men vi hade för trevligt för att avsluta kvällen vid 22. Så vi satt några timmar på APA och bara pratade och hade det trevligt. Sedan så gick vi vidare och hamnade bland annat på Uddas och Rå.

Jag tog inte så mycket mer bilder än såhär när vi gick vidare. Men vi hade det iallafall väldigt roligt och efter några drinkar på Udda och Rå så hann vi även med E-street. Men kvällen blev ändå rätt så tidig så jag var hemma igen någon gång strax efter 1.

Sedan blev det lördag och jag vaknade upp bredvid Petter efter några dagar ifrån varandra <3. Vi hade en lugn och skön morgon innan vi begav oss ut till Birsta. Vi köpte lite smått och gott till lägenheten.

Senare på eftermiddagen så fick vi finbesök av min syster och hennes sambo Marcus. Dem hade även med sig en liten inflyttningspresent, assietter och skålar. Precis vad vi behövde faktiskt så jag blev jätteglad.

Vi åkte sedan ner på stan för en middag på Olearys. Det blev en väldigt mysig och trevlig kväll.

På söndagen fixade vi lite i lägenheten, vi satt upp tavlorna på väggarna i köket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229