En riktigt bra helg!

Låt mig ta er igenom min fina helg! Sedan några veckor tillbaka så hade jag och Albin planerat in att vi skulle ses nu helgen som var. Äntligen fick vi till en helg som passade oss båda. Albin kom ner till mig i Sundsvall på fredagskväll och jag hade fixat middag tills dess. Vi käkade pizza och drack vin och bara snackade ikapp hela kvällen. Så mysigt!

Det blev sedan lördagsmorgon och vi vaknade upp till en klarblå himmel. Vi åt frukost i soffan framför Nyhetsmorgon innan vi bestämde oss vad vi skulle göra av lördagen.

Eftersom vädret var så fantastiskt så kände vi båda för att ta en promenad, liksom ta vara på dagen.

Det blev en härlig prommis upp till Norra Berget.

Vi var hemma igen strax efter 13. Vi tog båda en varm dusch och gjorde oss i ordning för att åka ner till stan för ett glas på stan.

Det blev ett glas bubbel och en charkbricka på Innegården 1891. Lite senare så anslöt sig även min syster som skulle göra oss i sällskap resten utav helgen. Vi satt och snackade en liten stund innan vi begav oss hemåt till mig igen.

Först satt vi bara och tog det lugnt ett tag, pratade, drack lite vin. Sedan började jag med kvällens middag och de gjorde mig i sällskap i köket.

Det blev en enkel men ändå god middag -fisktacos.

Vi förflyttade oss senare in till vardagsrummet där vi lyssnade på musik och taggade igång inför kvällen då vi hade planer på en liten utgång.

<3 Har så kul med dessa två!

Vi hamnade på RÅ och där blev vi kvar hela kvällen men vi hade verkligen så kul! Linnéa kom även förbi vilket var kul då jag ej träffat henne på ett tag. Kvällen avslutades sedan med kebab innan vi tog en taxi hem till mig.

Summan av det hela så hade jag verkligen en toppenhelg! Hoppas ni hade det med xx.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229