En bra start på veckan som slutade mindre bra..

Hej där igen! Hoppas det är fint med er. Med mig är det helt okej, jag varit lite nere de senaste dagarna men börjar må bättre nu. Sist vi hördes av så var det måndagskväll och jag hade precis varit på stan och fikat med mina kompisar.

Vi kikade lite på stan och fikade sedan på Waynes. Det var väldigt mysigt som sagt och därefter så åkte jag och handlade lite mat med Nellie och Cissi.

Därefter så åkte jag hem en snabbis till mig för att packa lite då vi skulle ses senare hos Cissi för en sleepover. Väl hemma hos Cissi så lagade vi mat, pratade om allt och inget, kollade på PH och bara myste. Det var en väldigt mysig och härlig måndagskväll.

Dagen därpå så gick jag hem väldigt tidigt från Cissi. Jag hade en tid inbokad för att byta till vinterdäck tidigt på morgonen. Så jag åkte iväg och lämnade bilen och sedan hem igen. Jag hade därefter en lugn förmiddag hemma i lägenheten, jag åt frukost i lugn och ro, tittade på youtube och bara myste. Vid lunchtid hämtade jag bilen och så åkte jag till skolan för göra klart en uppgift som vi jobbat med i InDesign. När det var klart så tog jag och Sandra en sväng med min bil in till stan för att hälsa på hemma hos Evelina där även Nellie, Cissi och Emma var. Vi avslutade sedan vår lilla tur in till stan med en glass på McDonalds. Det var liksom en bra dag so far helt enkelt och jag tänkte efter detta bara åka hem och sedan ha en myskväll i min soffa. Men så blev inte fallet.

När jag hade lämnat av Sandra på måndagskvällen och var på väg hemåt så krockar jag med annan bil. Det var som att 15 sekunder från mitt liv försvann för jag minns ingenting förutom att helt plötsligt så står bilen still, airbagen är utlöst på passagerarsidan och fönsterrutan är krossad. Det går inte riktigt att beskriva hur läskigt och obehagligt det var.. Som tur var så klarade jag mig bra och andra föraren likaså. Men det blev en väldigt jobbig kväll med både polis, ambulans och brandkår inblandad. Petter åkte direkt från Kramfors för att hämta hem mig. Vi åkte också in på akuten för jag fick väldigt ont i nacke och rygg senare på kvällen. Jag ville bara kolla för säkerhetsskull att det inte var något, och det stämde bra.

Jag är nu hemma i Kramfors och blir det resten av veckan. Jag har skola men jag känner inte att jag har någon ork till det nu. Jag har varit väldigt låg som jag skrev i början av inlägget. Jag klarade mig trots omständigheterna väldigt bra men jag kan ändå inte sluta klandra mig själv och tänka "tänk om". Jag tror också vår bil är ett minne blott men det är bara ett världsligt ting trots allt. Nu ska jag fortsätta vila.

Vi hörs snart igen, kram! xx

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Oj! Tur i oturen att du klarade dig väldigt bra! Massa styrkekramar <3 nouw.com/feliciaidachristina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229