Bilder ni ej sett från Prag

Jag som skulle visa hela min helg i Prag efter jag kom hem. Men sedan kom saker och ting emellan och jag fick aldrig till några fler inlägg. Men nu sitter jag här en fredagseftermiddag och har ingenting för mig. Så varför inte lägga upp det nu?

På lördagen i Prag (För snart en månad sedan) så hamnade vi ganska spontant på en restaurang vid namn The Street. Vi skulle besöka en annan restaurang bredvid men tyvärr så var det fullt med folk. Vi skulle då precis vända på klacken och ta en uber tillbaka. Men då besökte vi denna restaurang, och det är vi inte besvikna över. Vi alla var överens om att det var dem godaste burgarna vi ätit.


Senare samma kväll besökte vi baren The Alchemist Bar vilket också var en upplevelse. Dem hade lite annorlunda drinkar och en väldigt mystiskt och kuslig vibe i hela baren men den var väldigt mysig.

Kvällens look.

Sedan avslutade vi kvällen på en annan bar.

På söndagen besökte vi en matmarknad vid namn Manifesto Market, stooort tips om ni är i Prag!!

Det fanns i princip världens all mat, allt från japanskt, mexikanskt, grekiskt, franskt, italienskt osv. Vi beställde alla lite olika, jag tog en pasta med pesto samt som jag och Challi delade på Baba ganush.

Till efterrätt åt vi dessa drömmiga pannkakor.


Ha en fin fredagskväll! xx

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229