​Jag har aldrig varit någon som pluggar eller verkligen ligger i, i skolan utan jag säger till mig själv ´gör läxan nån annan dag, plugga till provet imorgon ´som exempel. Det var precis efter jullovet i 9:an som man såg allvaret i skolan, betygen och framtiden. Vad vill jag egentligen bli? vad vill jag jobba med? Det hade jag aldrig funderat över och jag insåg inte hur viktiga betygen faktiskt var. Min första tanke var att jag ville gå stylist då jag tycker det är kul att hålla på med smink, naglar m.m eller någon annan linje där man inte måste plugga så himla mycket då jag inte hade pluggat eller lagt ner maken så mycket till det innan. Men väl när man skulle välja gymnasium så fick förstahandsvalet bli vård och omsorg då jag alltid velat jobbat med människor och på sjukhus för det är något jag verkligen är intresserad för. Jag kom in. Sedan när man hade valet att få göra om sitt val så sa jag bara till min studievägledare ´ jag vill gå Carlforsska Ekonomi ´ sedan ändrade hon det och det var klart. Jag slet och låg verkligen i, i skolan och hade ett mål att jag ska komma in på den skolan så är det bara. Sedan var dagen kommen och man skulle få reda på om man kommit in eller inte. Var det grönt kom man in var det rött hade man inte, jag såg bara framför mig hur rött det var. Men. JAG KOM IN. Och jag blev verkligen stolt över mig själv hur mycket jag verkligen slet på slutet. Vart sååååå glad. Jag trivs verkligen på skolan och jag har hamnat i en hur bra klass som helst, så tacksam för det! Man mognar verkligen och det kan man känna själv, jag pluggar och håller koll på inlämningar osv och tycker det är kul att plugga nu på något konstigt sätt haha..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar! Ny vecka och nya möjligheter! Hela natten inatt hade jag otroliga magsmärtor, det gjorde så himla ont så jag trodde att jag skulle dö. Runt halv 7 tror jag klockan var då hade jag så ont så jag fick panik, jag skulle försöka ställa mig upp men då blev jag helt yr och svimfärdig så det slutade med att jag låg på köksgolvet hahah:( så fick bli hemma idag och vila upp mig ska också försöka plugga lite. Just nu ligger jag och myser med en sovandes Chabo bredvid mig, han är bara för go!<3

Likes

Comments

Heeeeeej sötisar! Igår var det den bästa kvällen på väldigt länge, min första konsert och det var Justin Bieber. Han var så jävla bra och snygg haha..vi fick väldigt bra platser också så det var bra men efter några låtar bestämde vi oss för att ställa oss längst bak då det var sånt tryck bakom och alla puttades osv, och väldigt många hade dåligt beteende så det lackade jag väldigt mycket på men men..jag hade väldigt roligt och det var de bästa! Träffade även två super snälla och gulliga tjejer där så dom hängde vi med under kvällen också. Idag blir det en slapp dag i sängen bara är så trött efter igår i fötter och rygg men så värt! Vad ska ni göra?<3

Likes

Comments

​Här kan man verkligen spendera hela dagarna så himla mysigt med tända ljus och och ett bra pogram på tvn ​haha!! ​Idag är det onsdag iallafall och har äntligen tid för FRANSAR efter skolan ska bli så otroligt skönt att få fixa dom igen, då blir man som hel ​haha<3 ​​har även bara en dag kvar i skolan då jag ska på Justin på fredag så himla taggad, har faktiskt aldrig vart på en konsert förut så detta blir min första så det ska blir så kuuuuul!!<3 ​Ska ni gå?

Likes

Comments

Månaden börjar lida mot sitt slut och vi är snart inne i oktober därför tänkte jag ta lite plus & minus för denna månad.

+ har haft 2st prov och det gick jätte bra på dom så det är jag glad över.

- har fått väldigt många ångestattacker..

+ har pluggat väldigt mycket!

- inte tränat på ett bra tag nu, jag måste komma igång igen!!

+ Det har varit bra väder nästan varje dag så då blir man på bättre humör också!

- har varit väldigt trött..har inte velat gå upp ur sängen haha!!

+ vi hade en sån sjukt bra nollningsfest också vill bara uppleva kvällen om & om igen!

Likes

Comments

Jag är så tacksam över att du har kommit in i mitt liv Mia du har förändrat det på ett bra sätt med alla motgångar jag hade fick du mig att le varje dag och det är tur att jag har dig vid min sida varje dag. Vi har känt varandra i exakt 50 dagar nu och kan inte säga mer än att jag älskar dig av hela mitt hjärta, min allrabästavän så tacksam över att jag har dig!<3

Likes

Comments

​Igår gick vi in på kupolen ett tag då vi hade svängarna förbi där och Rituals är mitt absolut favorit märke när det kommer till kropps grejer bland annat så vi gick in där och kikade runt lite och älskar verkligen deras inredning också. Vi fick även hjälp av en super söt tjej där inne också så vi fick skrubba våra händer och pröva olika krämer osv så det var super snällt och intressant verkligen. Vi köpte lite blandade saker där inne men mitt favorit köp var trotslalt hand krämen och den doftar eucalyptus & rosemary! 

Likes

Comments

Så underbart att få komma iväg en helg såhär med bara dom man älskar mest, mysa, äta gott, mycket tjejsnack & bara allmänt mys, det behövs ibland! Det var också skönt att få komma bort och slappna av eftersom det vart lite mycket för mig just nu. Tack för dagarna jag älskar er!

Likes

Comments

Finns inget finare ställe än Thailand, det är verkligen världens finaste resemål! Vill bara dit igen!<3

Likes

Comments