halva förra veckan var den bästa på länge men roligt personer och mycket skratt å prat och en massa galenskaper.         var i Amandas stuga ute på sjön.

Nästa helg blir det att fara till piteå en natt och sen är ett bara 3 veckor kvar av sommarlovet och det är inte okej, har så mycket jag ännu vill göra men har inte tid med.

jag kommer att ladda upp massa bilder under denna lov hitills när jag får över dom på datan eller när jag orkar vänta på internet ska laga sönder....

men nu ska jag slå på en film och såå kanske jag kan somna i tid nån gång, var social på kik eller snappchat vetja          Kik:Fanziii97                                                                                                                                                                     snappchat:Fannyylindfors

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

orkar inte blogga från mobilen eller ipaden så jag bloggar så oftar när jag är på datan:) men i alla fall

I torsdags så var jag med Lotta och Selma och bara umgås gick runt på stan och bara hade allmänt roligt:) och då fick jag också veta att jag har kommit in på grans så det blier att flytta till pite i höst:)

i fredags så gjorde jag inte så mycket, vid 5 tiden så kom Jenny hit vi skulle bada och basta så när vi skulle gå ner till stranden och tända bastun så trampade jag snett med foten och kvrikade den... "suck" hade jätte ont i den i går och i morrse när jag vaknade så kunnde jag inte alls röra den eller stödja på den så vi for till kalix och rönkade den, och som tur var det var de inget illa med ska gå med krykor några dagar så jag villar upp den vojjvojj lyckas med allt jag :// det är det som har hänt under dessa dagar så bloggar väll nästa gång jag är på datan :)två random bilder från när jag var till grans:D

Likes

Comments

ligger i sägen och är typ över trött, är inte tröt och vill inte sova,idag har jag vaktnat tidigt för att amanda sov här och hon skulle fara vid 8 så hon väckte mig 10 i 8 och jag trodde jag skulle döö,

och i morgon ska jag vara barnvakt åt mina små syskon (Y)

vet inte vad jag ska skriva vill bara ut och springa, men ska slå på ett avsnitt av tenn wolf så kan blogga senare:DDD någon gång här i livet;)

Likes

Comments

har inte varit på datan på ett tag och det är därför jag inte har bloggar, i dag har jag i alla fall städat mitt rum som tag en evighet med nu är det i alla fall ren så det ekar:) igår var jag på stan och gick på lite affärer fick med mig hem ett par nya skor, en huvtröja, byxor och en ny bikini. igår så bytte jag också för första gången själv mitt tungsmycke var mycket svårare än jag trodde med det gick till slut. Tömde min mobil så här kommer lite bilder:) här kommer bara gamla bilder

 

Likes

Commentsnu äntligen så har jag fått sommarlov lite sen men bättre det :) igår så var jag amanda och emmi till amandas stuga och bara chilla och härgade runt var skönt med en sån dag :D var på cirkus i går också och sen for jag och amanda hem och chillade lite till och sen vaknade vi i dag vid 8 för att vi skulle vara barnvakt men det blev inte av som vi skulle så mina sm¨syskon kom med hem till pappa och sen senare blir det att fara å handla för i morgon taggar vi att jobba på fotbollstunneringe vi har i vojakkala varje år :) 

Likes

Comments

som rubriken lyder i morgon är det en sorglig dag för då måste jag lämma in mitt hjärta jag har haft i 2 1/2 år;( Det kommer att vara tomt när macen försvinner, då har jag bara kvar ipaden... 

Håller i alla fall på att tömma den på bilder så jag har lite kvar så det inte händer som sist när hårdisken gick sönder :(

Men får se hur det blir med bloggen vet inte ännu, vi får se om det blir bloggande med ipaden eller om jag har nån annan data eller mobiln eller så tar jag bort den... vi får se vart det komme... men sla försöka göra klart nu hejdååå, får ju se när jag bloggar nästa gång :) får hoppas på snart i alla fall :)

Likes

Comments

Sommaren är här och det är bara 11 dagar kvar till skolavslutningen och sommarlov!!! Taggar som fan.
Har bara två skoldagar kvar som vi har vanliga lektioner. Ska fortsätta att steka i solen nu;)Likes

Comments

Idag är det måndag hade ingen ridning i dag för att så många hästar på stallet är sjuka så dom har ställt in lektiornerna.. inget roligt men livet är som det är. 

Idag började vi först vid 9 tiden hade svenska skrev på en uppgift vi haft länge, hade sen No skrev om vetenskapsmän, sen när vi hade lunch så gick jag och Amanda till banken och stoppade in pengar på hennes mammas konto så hon kunde betala våra skor, älskar bara dom<3 sen skulle vi ha haft engelska men efter som vi är bäst och har gjort klart alla nationella prov så tyckte våra lärare att vi var värda något gått så vi fick glass med massa till:) ibland älskar man bara livet:)   

Jag åkte med Amanda till seskis med tidiga bussen, chillade lite for och spelade fotboll men några töntar, for hem till Amanda åt och sen for vi till ung och åt tårta;) känner mig lite mänki nu med ska ut och springa i morgon:) 


Några bilder från i dag:)

och två bilder från i går när sverige vann VM-guld!! :)

Likes

Comments

idag vaknade jag vid halv 11 for till stan, köpte godis och lite annat, kom hem grillade ute i solen, tog fram stuttsmattan så jag kunde sola på den, badade utebastu,  och sen vid 2 så komma min pappa och hans bror på en bra ide att det är så fint väder att man kan vända tv och titta på hockeyn genom fönstret, satt och kollade när sverige slog finnana med 3-0<3 och sen så började solen försvinna så for till stan en sväng till stan och det var helt döt där så kom hem vid 9 tiden och så nu sitter jag och kollar på Eurovision Song Contest. men ska fortsätta se det så bloggar nån dag här fram över ;) 

Likes

Comments

har inte uppdaterat mycket nu inte vet jag varför, har inte varit så mycket på datan under helgen. I Lördags var jag på candy word med mina syskon och sen på kvällen for jag med Johanna, Selma och Wilma och croisa i stan kom hem vid 1 var inte så sent kollade film och sen sov, söndags gjorde jag inte så mycket chillade mest tror jag, gjorde en uppgift. I Måndags hade jag skola till halv 2 for hem, bakade muffins for till första stallet och mockade 2 bocksar sen vidare till stall 2 hade teori gick i genom hästens sjukdomar för att många av hästarna på stallet har varit är sjuka:/  kom hem vid 8, var så pigg så gick runt byn en sväng och sen så duchade jag och sen gick jag och sov tidigt för var så trött. I dag var jag, Amanda och Elin på rajala köpte ett linne och gick på massa affärer:) men ska se en film och sen gå och sova är jätte trött! tråkigt inlägg utan några bilder!  

Likes

Comments