10 april 2018

Nu ska sanningen fram.
Jag mår inte så jävla bra!
Jag ler och skrattar och försöker. men det är sjukt mycket nu som gör att min livsglädje inte direkt är på topp..

för drygt en månad sen fick jag brev ifrån försäkringskassan att jag går avslag på min aktivitetsersättning, och att dom kunde skriva in mig på arbetsförmedlingen.
försäkringskassan struntar helt i vad läkaren har skrivit, de anser att jag klarar av att jobba, när dom inte ens har träffat mig eller sett hur min vardag ens ser ut.
Att varje dag är en kamp att ta mig igenom. att saker suger men energi eftersom jag har aspergers syndrom så tar små saker min energi. saker normal begåvade gör utan att ens tänka som att gå förbi någon på gatan är 1000 steg för mig. vilken sida ska jag gå på? om den säger något så kanske jag ska säga så? ska jag hälsa? kommer jag skrämma den där personen när jag kommer nu?
allt sånt gör mig utmattad.
träffar en kurator nu som säger att vi ska ompröva aktivitetsersättning,  för annars kan jag bli dåligare. för det här tar på mitt psykeallt som måste fixas..

jag klarar inte av det här.

Jag är sjukt glad att jag har min familj, och även min lilla familj Tony och Liam, de är mina ljuspunkter i livet, de är dom jag kämpar för. ❤

en liten update

Gillar

Kommentarer