Åh äntligen är vi här!!!! Som jag har längtat och sett fram emot att få åka tillbaka till världens bästa stad!

Alarmet ringde kl 03.50 imorse och sen har vi varit igång med överraskningar och shopping i stekande sol. Så nu ligger vi helt utslagna på sängarna och försöker hålla våra svullna fötter högt.

Ikväll ska vi stanna här i bayswater/notting hill och käka något gott med Annas bror som också är här på lite weekend med tjejen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 219 Readers

Likes

Comments

Som vi har längtar efter den här veckan! Tentan i fredags gick helt okej och Valborgshelgen var underbar. De senaste dagarna har vi börjat arbeta på vår a-uppsats och vädret har varit helt galet härligt så har suttit i parken hela eftermiddagar och bara njutit över att inte ha massa tunga böcker att ta sig igenom!

Nu blir det några dagar hemma i Halmstad med bästa vännerna.

  • 238 Readers

Likes

Comments

I helgen har Maja varit här hos mig, vilket aldrig är bra för min ekonomi, eller hälsa för den delen! ;)

Idag var vi hur som helst på Emporia och gick i massa affärer. Inne på sephora fick jag syn på Benefits highlighter som jag inte trodde gick att köpa i Sverige. Ska bli så kul att testa!
Och på kicks fick jag äntligen tag på ett perfekt beiget läppstift som passar min bleka/röda hy. Hehe!
Såklart var det från m.a.c.

Likes

Comments

Sittning med grymt tema på gång! Glitter och glamour!!!

Hade det inte varit för brist på pengar hade jag såå gått all in här, men nu får det nog mest bli lite letande i garderoben.. Och SMINK!!

  • 306 Readers

Likes

Comments

Idag drömmer jag om varma crémefärger, stora fönster och stuckatur. Men som student får jag ju tyvärr inse att det får stanna i drömmarnas värld.

Börjar bli hög tid att hitta något nytt inför hösten nu.. Så svårt!

  • 311 Readers

Likes

Comments

I tisdags natt körde jag hem till Halmstad för att färga håret. Har varit hemma sen dess och nu sitter jag hemma hos Stina och dricker.. Bubbelvatten... medan de andra dricker allt i alkoholväg. Blir kanske en runda in till stan och uteserveringarna.

Försöker tänka på allt annat än ångesten över skolan. Har så mycket att ta igen vilket i princip driver mig till att inte vilja göra något alls. Ingen bra motreaktion det där.
Antar att skoltröttheten börjar komma ifatt nu när man varit i det ett tag.. Tur det snart är sommar då!

Likes

Comments

Måste kanske inse att jag inte är någon särskilt bra bloggare.. Jag glömmer ju till och med bort att jag har en..
Men jaja ni fick lite diverse bilder från tiden som gått. De flesta finns dock att se på instagram så inte så spännande kanske.

Idag skiner solen så otroligt skönt så har försökt sitta ute så mycket jag kunnat. Skulle läst hade jag tänkt, men blev mest att jag satt med huvudet bakåtlutat och njöt av solen.

Likes

Comments

Två bilder från helgen. I lördags var mamma och axel här över dagen. Åt surdegspizza på cafe element och hjälptes sedan åt att hänga upp mina tavlor (äntligen!!). På kvällen hade vi mellomys hemma hos Rebecca. Hejade vidare Boris till finalen!

Söndagen spenderade jag i sängen och sedan mötte jag upp tre härliga kollegor för en öl. Trevlig kväll som blev lite längre än planerat.

Idag tränade jag och Cecilia och sedan var jag på gästföreläsning av kriminalvården. Förövarspykologi och information om sexualbrott. Mycket intressant!

Likes

Comments

Tänker inte ens kommentera att jag varit dålig på att skriva.. Det där med att blogga går i perioder.

Nu ligger jag vaken mitt i natten och kan inte sova. Jag har nog sämst sovvanor i hela världen.. Imorgon ska jag upp tidigt för att gå på en rättegång i lund. Den tar nog hela dagen och sen är det styrelsemöte för kuf på kvällen så det blir en lång dag.

Bilden som ni får idag är från vår supermysiga spadag i Falkenberg för några veckor sedan. Får försöka lägga upp lite fler bilder snart. Inte klockan 02.47 en onsdagsnatt..

Likes

Comments

Såhär ser min dag ut och såhär kommer också de kommande dagarna att ser ut. Läser allt vad jag orkar och försöker bota förkylningen med ingefärs-/morotsjuice och massor av te.

Likes

Comments