Vardagen

Hej!
Nu har vi hunnit äta frukost, vara ute och leka lite. En granne kom förbi med sin hund vilket vart väldigt uppskattat av barnen, så dom lekte lite med den och sen hoppade dom lite studsmatta. Nu har Alice precis badat och hon ska få på sig lite kläder och ett mellanmål sen kommer hennes pappa och hämtar henne. Efter de tänkte jag fixa lite med tvätten och bädda och sånna smågrejer och kanske sätta mig i soffan och bara vila en stund till tv:n. Ikväll får vi se vad som händer, inte helt säkert än. Det kanske kommer en kompis men vi får se hur det blir. Tills dess får ni ha det så underbart! Vi hörs under dagen eller ev. Ikväll.
Hejsålänge! ✨

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagen

Hej igen!

Tänkte dra en liten återblick på dagen.

För det första.. självklart så lyckades jag somna en stund efter det förra inlägget så som ni kanske förstår då så gick ju inte morgonen riktigt som jag planerat, vilket kanske inte mycket gör här i livet men, det vart inte så farligt iallafall. Jag vaknade lite senare ungefär runt 10 tiden och Alice hade antagligen vaknat och blivit trött på mig eller kanske känt att jag vart jobbig att sova jämte, så jag vaknade i lite halvt panik och undrade vart Alice tagit vägen. Eftersom det va så tyst så tänkte jag direkt att hon hade gått upp och nu gjorde något som jag inte skulle bli så glad över så jag smög upp för att se vad hon höll på med och de jag hittade var en Alice som hade gått och lagt sig med vattenflaskan, kudden och filten i soffan.. jag visste Inte riktigt hur jag skulle reagera. Jag hade ju förväntat mig en jobbig morgon med att kanske få städa upp chips i hela vardagsrummet men där låg hon fint och sov och ingenting va rört, allt va som det va när jag gick och la mig. Jag satte mig och drack mitt morgonkaffe och fixade lite med designen på bloggen, vilket inte är min starka sida men jag är nöjd med den för stunden. På måndag ska jag fotograferas och även få designat en ny header och lite annat fix med designen i helhet här på bloggen. Bilder av fotografringen på måndag kommer att komma upp, så stay tuned for that. Jag kommer självklart även att länka fotografens/designerns facebook-sida så ni kan kolla in lite mer där om n blir nyfikna på det. Det är en underbar tjej och grym fotograf!

Tillbaka till ämnet.. Efter att jag redigerat lite och druckit mitt kaffe så började jag fixa i ordning lite här hemma. Sen tog de inte lång stund innan Alice vaknade och ville ha frukost. Så vi åt frukost sedan hängde Alice med min pappas tjej och hennes döttrar på en cykeltur till stan. Jag fortsatte fixa hemma och mitt i allt kaos så kom min mamma, hennes man, min bonusbror och min syster. Mamma kom med nya lampor till mig och även en ny matta, de vart jätte fint! Mamma satte genast igång och hoppade in och började hjälpa mig att fixa i ordning. Precis innan dom kom så sprayade min bror ett doftspray hos mig i hela lägenheten, detta luktar jättegott och han trodde bara att han hjälpte till såkart men jag fick psykbryt på honom rent ut sagt för även om detta sprayet luktar jättegott så är de ett spray jag alltid använde förr men aldrig mer för lukten bär på massa minnen som jag inte klarar av. inte fysiska minnen men psykiska och när han sprayade de så va de ungefär som att ta en flaska fylld med ångest och spraya det rätt i ansiktet. Detta visste ju han såklart inte om men jag bröt ihop och hälsade inte ens på dom som kom utan gick direkt in i duschen för att ''skölja av mig'' denna ångest och panik. Det blev ganska snabbt bättre men stämmningen vart lite konstig eftersom att ingen förstod vad som hände och min bror verkade få en del skuldkänslor fast han såklart inte förstod vad som va problemet med ett jävla spray. Detta kan låta jätte larvigt men i mitt huvud så tror jag typ att jag kommer dö av paniken och ångesten som uppstår och därför blir jag så arg, mest för att jag egentligen är rädd.

Jag lugnade ner mig ganska snabbt och sedan kom Alice hem från cykelturen. Dom lekte och gosade lite med Alice och sedan åkte dom hem efter ett tag. Jag och Alice åt mat, sedan gick vi in och kollade lite tv samtidigt som jag fortsatte fixa lite på bloggen. Alice somnade i soffan till Bernad och Bianka en kort stund, sedan vaknade hon och vi åt lite macka, kollade på babblarna en stund och sedan gick hon och la sig. Efter de har jag mest legat i sängen och kollat runt på Youtube och nu måste jag också försöka sova.

Imorgon ska Alice till sin pappa så då kommer jag förmodligen ha lite tid till att göra ett tidigare inlägg på dagen också.

Vi hörs imorgon! Godnatt <3

Hejsåläge!


Likes

Comments

Vardagen

Mitt första inlägg här, tråkigt att de ska börja med en sömnlös natt. Lillan ligger här bredvid mig och hon sover jätte gott, så varför kan inte jag bara sova då?... hur kan de vara så svårt?..
klockan är nu halv 5 och jag har inte sovit en blund.. snart vaknar hon och då känns de ju också j*vligt onödigt att man skulle försöka somna nu. De blir antagligen att ligga och kolla runt efter intressanta youtubevideos på någon som testar konstigt godis eller kanske någon som rensar ut sitt smink, sen måste jag upp och fixa iordning lite här hemma.
Jag kan ju börja med att dra igenom lite snabbt hur min dag kommer se ut.
Först blir de att fixa iordning lite hemma och göra det lite mys. Sen vaknar Alice ungefär runt 8-9 och nu stoppar vi där. Vanligt vis så vill hon då inte äta frukost när hon vaknar utan hon vill äta runt 10-11 men sen igår natt har hon inte fått någon välling när hon ska sova utan bara vatten för att vänja sig av vid vällingen (hon är precis fyllda 2 år) och de har gått jättebra hittills MEN.. såklart gör ju detta att hon inte äter sig mätt på välling på natten vilket är jättebra för då är hon nämligen hungrig och kan äta frukost på morgonen när hon vaknar. Så när hon vaknar runt 8-9 går jag upp med henne och tar på henne kläder och försöker få henne att borsta sina tänder, de funkar ganska bra nu för hon gillar sin tandborste. Efter det så äter vi frukost vilket de senaste har blivit toasts av olika slag, hon trotsar väldigt mycket när det gäller maten och speciellt frukosten så är de toast hon vill ha så är jag glad att hon får i sig något iaf och ger henne de. När vi har ätit frukost får hon leka lite som hon vill och jag kommer antagligen fortsätta fixa lite här hemma, sen runt 1-2 kommer min mamma och syster och hälsar på, vi snackar lite skit och dom gosar lite med Alice. Sen efter det så vet jag faktiskt inte, efter de tar vi nog allt lite som de kommer. Jag uppdaterar här mer under dagen eller möjligtvis fram till kvällen. Men tills dess får ni ha de så underbart!
Hejsålänge!🖤


Likes

Comments