Plockade mig en bukett blommor när jag var hos farmor och farfar härom kvällen! Nu är förhoppningen att jag ska lyckas hålla dem vid liv, har tyvärr aldrig hänt förr men ska vaka över dem dag som natt...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För att sammanfatta denna dagen lite snabbt så blev de först skola sedan lunch på stan som råkade bli shopping... Efter de en springrunda middag hos farmor och nu ska jag snart göra mig redo för kvällens avsnitt av PH följt av sängen, så ja de var min måndag och denna dags klädsel!

Likes

Comments

Finns så mycket jag vill säga men inte vet hur jag ska formulera...
Ja just nu känns allt lite huller om buller har svårt för att bestämma mig var jag vill bo, vilka människor jag vill träffa och hur jag ska leva mitt liv, känner mig vilsen och har ingen ide om hur jag ska hitta hem!
Jag har alltid definierar hemma som den plats där man har sina saker men efter att ha bott på 3 olika ställen under ett halvår känns mitt rum hos mamma med alla mina saker nu inte alls lika hemtrevligt.

Jag kan med säkerhet säga att denna sommaren har varit en av de bästa! Jag har uppleva så mycket nytt, haft både de bästa och sämsta dagarna. Skrattat och festat kanske alldeles för mycket men vad gör de när man är 20? Jag har varit ute på äventyr med mina bästa vänner jag har blivit förälskad vilket har gått över lika fort! Jag har helt enkelt vuxit som person men trots detta känner jag mig nu lika liten och ynklig som innan när jag ännu en gång är tillbaka i skolan för mitt sista år på programmet internationell marknadsföring!

Jag har inte speciellt stora förväntningar på denna höst utan tar dagarna som de kommer... It feels like I walk alone!

Likes

Comments

Inte så mycket som hänt den senaste tiden men några guldkorn har jag att berätta! I torsdags blev det mysmiddag med tjejerna på bodegan, mycket skvaller, skratt åh god mat så en bättre torsdag! Åh i lördags väntades utgång på sociten med förfest hos Fanny! Hela kvällen blev väldigt lyckad och till min fördel mådde jag även bra i söndags, men något vettigt fick jag inte gjort för det haha!
Idag är jag ledig åh ska snart in till stan för att träffa Emelie åh lämna tillbaka lite saker, samt shoppa nytt!

Likes

Comments

I söndags hade 96 i varberg bal så var såklart där för att kolla in alla klänningarna, alla var så fina! Längtade verkligen tillbaka till 2013 då jag själv gick ner för stan.

Likes

Comments

Efter denna helg känns det nu väldigt sorgligt att vara tillbaka hemma! Detta kan varit den bästa helgen i mitt liv och spenderades på summerburst i Göteborg. Med mycket skratt, dansande, festande åh helt grymma artister kunder jag inte begärt efter mer! Haha ja denna helg kan inte riktigt beskrivas med ord!!

Likes

Comments

Igår var det söndag å spenderade hela dagen med att packa upp, rensa och möblera om så nu känns rummet nytt och fräscht! Fick även ett ryck att baka igår så blev chocolate chip cookies med Baileys på kvällskvisten, verkligen så goda!! De är nog faktiskt min favorit kaka. Idag spenderades några timmar på första jobbet, super kul så tror jag kommer trivas! Sedan mötte jag upp Emelie och Emelie för fika och planerande till helgen, så mycket roligt som kommer hända denna helg!!

Likes

Comments