Att blogga är inte min grej har jag märkt, visst det är kul men man får press på sig. För att få en framgångsrik blogg måste man va snygg, ha modell kropp och kunna ta ljusa härliga bilder. Och mitt liv består tyvärr inte av we heart it bilder så det funkar inte så bra för mig.
Så därför har jag bestämt mig för att sluta, det var inte länge jag bloggade men jag hann att känna att detta inte var min grej. Så nu ska jag gå vidare i livet, kanske börjar blogga igen. Nobody knows ;)
Ni får ha det bäst så kanske vi hörs :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Du vaknar upp och inser att du ska vara klar om ca 30 minuter. du måste hinna duscha, platta håret, sminka dig och se till att ha fina kläder eftersom du ska visa dig ute bland folk. Tiden är kort och du stressar som en dåre...
Men egentligen, vem bryr sig om du du inte fixat dig? Visst man kan bli extremt fin om man sminkar sig och fixar till "det där lilla extra". Men helt ärligt så är det inte du, du är du och det går inte ändra på. Du måste inte sätta på sminket eller platta håret, bara du har ett leende på läpparna så lovar jag att folket kollar åt ditt håll och tycker du är fin.
Jag tror inte jag är ensam om detta, jag känner mig jätte osäker med mig själv när jag har lockigt hår och är helt osminkad... Men när jag fixar mig så stiger mitt självförtroende, men alltså egentligen. Ska det behöva va såhär?
Dessa skönhets ideal som finns i dagens samhälle är helt sjuka, alla ska vara smala, låren får inte nudda varandra, röven ska va stor, midjan liten och brösten stora. Helst ska man ju va blond med blå ögon också... Men seriöst, såhär ska det inte behöva vara.
Tänk vad tråkigt det hade varit om alla såg lika dana ut, ville ha samma saker och ingen var annorlunda. Det samhället skulle inte jag vilja leva i iallafall. För jag tycker att det är viktigt att alla är annorlunda, att alla vågar vara sig själva och att man inte ska känna sig tvingad att tycka och tänka på ett särskilt vis.
Vi alla är annorlunda och det är helt awesome.

Jag tror många känner igen denna bild. det är många som tycker att de ser ut så här, fett överallt. Det finns något/någon i ditt huvud som säger "Gud vilka breda höfter" "vart är nyckelbenen?" "Fan mina lår går ihop", det är röster som jag hör inom mig varje dag och jag tror inte jag är ensam om det. MEN VARFÖR I HELVETE SKA DET BEHÖVA VA SÅ?! Varför ska man inte få ha fett på kroppen?! Varför ska man inte få äta och må bra? Detta är ett stort problem då många slutar äta pga dessa skönhets ideal, det ska inte va så.
Vad spelar det för roll om du har "feta" lår? Det ändrar ju inte din personlighet... Det spelar ingen roll om du är tjock, smal, fin eller ful, för att du är fin precis som du är! Sträck på dig och sätt ett leende på läpparna så lovar jag att killarna kollar åt ditt håll.
Alla är fina på sitt egna lilla vis!
Och till er som är smala, ni tänker säkert "shit vad mina revben syns" "herregud vad mina höfter sticker ut" jaha och? Som sagt det ändrar inte din personlighet och det är den som räknas! Du är fin precis som du är, bara sträck på ryggen och var nöjd med dig själv så kommer du automatiskt bli snyggare, jag lovar!

Glöm aldrig bort att du är fin precis som du är, du är unik och ingen annan ser precis ut som du!<3


Likes

Comments

Igår fyllde min mamma år så vi fira henne, inget märkvärdigt direkt. Men det var kul och det var mys med alla som kom :)

Idag då, en så läge har vi haft vattenkrig och varit ute och bara myst. Blev totalt dränkt av min moster som hittade en vattenhink och hällde vatten över mitt huvud... haha. Jag fotade även lite grann så jag bjussar på några kort :)

Vi ska säkert ut senare idag och bada mer, kanske tar med mig kameran då också :)

Likes

Comments

Jag hatar falska människor
Jag hatar att bråka
Jag hatar mitt slitna hår
Jag hatar när wi-fit laggar
Jag hatar distans

Jag älskar att umgås med vänner
Jag älskar spontanare
Jag älskar våren
Jag älskar att känna mig fin
Jag älskar hans doft<3

Likes

Comments

När Sara var här så var vi iväg och fotade, dock kunde vi typ inte vara seriösa på något kort men här har ni dem "bästa"😂

Likes

Comments

Nu ska jag gå på stan med Sara, sjukt mysigt att hon kommit ;) Så vi får se om det blir några köp.
Men här hat ni iallafall dagens outfit, en maxiklänning från h&m och min ryggsäck till.

Likes

CommentsKah har köpt en serie med produkter från syoss. Mitt hår är väldigt skadat så jag måste försöka gör något åt saken, och jag tyckte det lät som bra produkter när jag läste på baksidan om dem ;)
Men iallafall, balsamet och schampot är jätte bra, har haft det i va 1 vecka. Håret blir lent efter och det känns bara bra ;)
Sedan tar jag alltid i hårolja i topparna, det funkar också väldigt bra, dock är just detta märke på hårolja lite mer stelt eller vad man säger😂 det brukar va lösare, iallafall vad jag har märkt men det kanske bara är jag...
Sedan är det någon form av spray som är bra mot 10 saker, det var bland annat anti-frizz och skulle ge håret en mjuk känsla. Men sprayen funkar inte alls, det enda är att den luktar skiiiit gott ;)
Så bland dessa produkter rekommenderar jag balsamet och schampot som är för extremt skadat hår, de funkar jätte bra så satsa på dem om ni också har skadat hår.
Jag köpte alla produkter på dollarstore, dock kommer jag ej ihåg priset men det var inte särskilt dyrt :)

Likes

Comments

Imorgon (tisdag) är det exakt en månad sedan jag flyttade från Oskarshamn, saknar kompisarna och klassen sjukt mycket. Men som tur är kommer en av mina friendos imorgon, min alldeles speciella Sara<3 hon kommer med bussen ca 15:00 så innan det blir det väll att städa rummet... Haha.
Nej men det ska bli sjukt kul att hon kommer, ska visa upp hela min barndomsstad för henne ;)
Äntligen får jag träffa henne<3

Bjussar på en gammal härlig bild på oss :')


Likes

Comments

Nu är jag frisk, och jag lovade bilder på det jag köpte när jag var med Thisha så here we go ;)En jätte söt kjol med en magtröja, båda från h&m ;) dock känner jag mig inte jätte bekväm i magtröja, med tanke på att jag har lite fett på kroppen. Men tycker folk det ser illa ut så är det ej mitt problem, mina kläder ovh min kropp så jag gör vad jag vill :)

Likes

Comments

Har haft saker att göra så därför har jag ej bloggat på ett par dagar. Jag har blivit sjuk jag bar fått en väldigt jobbig förkylning som påverkat mina luftrör rätt mycket :/
Men annars är det bra ;) i förrgår var jag på bio med Thisha och så shoppade vi lite, eller hon shoppa loss åh jag köpte bara två grejer, bild på det kommer när jag är frisk ;)
Igår var jag bara hemma och sov för det mesta, likaså blir det idag också men det är skönt med chill dagar.

Men iallafall, jag har fotat mina kattungar igen, eller mest Elsa för Ester sov... Så här har ni lite bilder på dem

Som sagt Ester sov😂

Likes

Comments