Här var de längesen man skrev! Har verkligen vart full rulle hela tiden. Jättemycket med den kursen vi läste i skolan som vi precis avslutat. Sen sist har det väl inte hänt så jättemycket. Jag har pluggat järnet inför en tenta som jag inte tror gick så jättebra.. Vi får se! Igår var jag och andreas på endurotävling hela dagen. På kvällen drack vi lite och satte oss och åt lite middag på Ågården,SÅ gott och så mysigt!! Satt kvar där hela kvällen och drack, det var trevligt!

Har nästan precis vaknat, blev en riktigt sovmorgon idag, hah! Ska göra mig något att äta sen väcka min babe. PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså denna clutch är typ ett måste till sommaren, älskar den!! Perfekt när man går ut och inte behöver ha så mycket med sig! Det blir nästa investering till mig själv :-)


Likes

Comments

Beställde en ny trenchcoat från Nelly! Från nellytrend och i mocka immitation. Lagom lång för mig som är en kortis haha! Jättenöjd med den verkligen! 299 på Nelly

Likes

Comments

Så seg dag! Vart trött och seg hela dagen.. Inte gjort så mycket mer än vart hos mamma o pappa, pluggat lite, sovit en stund och myst framför tvn, haha! SÅ klart tappade man även mobilen rätt ner i garagegolvet så skärmen sprack, vilket flyt man har känner jag ;-)

Imorgon blir de hem till mamma och pappa en sväng och fika och fira pappa, sen vidare till AndreasQ för att fira honom. Fullt upp! Söndag är de tävling för A så jag ska följa med och titta tänkte jag

Likes

Comments

När man hittat det där drömhuset...? Ja allstå detta huset vore drömmen i livet. Nybyggt, lagom stort, stall och en liten gård. Ja, drömma kan man ju alltid göra. Men de är nog något jag verkligen ser fram emot i livet, när jag pluggat klart och när jag och A köper vårt gemensamma hus tillsammans. Det är nog ändå drömmen! Känner mig sååå omotiverad när de gäller plugget just nu, så vill bara spola fram tiden två år till och vara klar, så man kan börja jobba på riktigt..


Likes

Comments

Äntligen fredag!! Veckan har iförsig vart rätt lugnt men fredag och fredagsmys längtar man alltid efter!;-) var hemma från skolan redan vid 1 idag, så skönt. Nu blir de vila en stund innan jag måste ta och plugga lite grann. Puss!

Likes

Comments

Ledig dag idag, så skönt! Bara vart hemma, pluggat och kollat gamla tentorna. Sitter just nu och väntar på älsklingen som är påväg hem från träningen, sen blir de mys hela kvällen! Puss

Likes

Comments

Fullt upp, igår var jag i skolan på föreläsning hela dagen, tog en löprunda på kvällen, haha det var 100 år sen kan jag säga, bokstavligt talat!!
Sen idag har jag pluggat hela förmiddagen sen kom sängen, så har grejat med den nu sen kl12 typ?? Äntligen klar. trodde aldrig jag skulle klara att sätta ihop den själv haha! Bra blev de!

Likes

Comments

Nya tillskottet i sovrummet, citat av Marilyn Monroe! Inorgon kommer ääääntligen den efterlängtade sängen som vi väntat på i över 3 veckor nu?? Hoppas det var värt väntan, bilder kommer imorgon :-)

Likes

Comments