Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varit ute hela natten med Ronja, det var riktigt riktigt roligt! Man måste unna sig någon gång tycker jag. Men idag mår man väl it sådär jätte bra haha.. hoppas ni har haft en bra helg ni också!

Likes

Comments

Hela gårdagen gick till att måla nere i källaren som ska bli ett bio rum så småningom, fint blir det iallafall! Hade Musse som hjälpreda så det var ju bra! 😌

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering på sistone. Men jag är så himla trött när jag kommer hem från skolan så jag somnar alltid, vet inte vad det kan bero på men någonting tokigt är det iallafall.

Likes

Comments

Andra advent har spenderats i Böle med Ronja och Hampus och lite pepparkaksbak, pepparkakorna vart dock brända och vi hade ingen kavel eller former men det gick bra ändå! 😅 hoppas ni andra har haft en bra helg.

Likes

Comments

Sover hos Ronja ikväll så det blir bara att mysa och ladda upp inför helgen. Har inte gjort speciellt mycket idag, har varit en sväng på crossfit och sen har vi bara myst och det ska vi fortsätta med. Ha en trevlig kväll ni andra också! 😌

Likes

Comments

Idag har @elinekberg fixat mina naglar, vi försökte på ett litet jultema 🎅🏻 tyckte att hon lyckades gode bra ändå för att vara fösta gången! Tycker ni kan kika in på hennes blogg!

Likes

Comments