Känns som jag ofta är ledig eller har sovmorgon på måndagar. Vissa skulle säga att det är lyx men jag tycker det är lite tråkigt. Alla andra jobbar ju så det blir lite ensamt. Känns som om det blir en dag en dag med mycket städ och serie. Dock har jag ingen bra serie att titta på..

Igår va hela familjen hos mamma och pappa och fikade. Så mysigt när vi alla ses. Jag får ju lite bebisabstinens när jag inte träffat dom på ett tag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla hjärtans dag firades tyvärr inte med Alexander. Vi jobbade om varandra helt i onsdags. Men i torsdags vakande jag upp till en underbar korg med vin, choklad och nocco!😍
Men vi tog igen det igår. Vi gjorde tapas och drack lite bubbel. Kollade på melodifestivalen vilket vi tyckte va en flopp. Vi kollade inte ens klart utan vi gick ut till jacuzzin istället.

Likes

Comments

Ren perfektion! Bara jag tittar på bilderna blir jag helt pirrig. Finns verkligen ingen finare människa.  Så fruktansvärt kär i digLikes

Comments

Nu kommer ni bli avundsjuka och berörda. För min pappa är min hjälte, alltid varit och kommer alltid vara. Den första jag ringer när något är sönder eller något jag inte förstår mig på. Pappa svarar ALLTID spelar ingen roll om kl är 2 på dagen eller 2 på natten. Ni kan ju gissa om jag utnyttjat det. Kan inte räkna på fingrarna hur många gånger han har hämtat mig mitt i natten för att jag bett honom. Jag är så otroligt stolt att få vara din dotter. Du förminskar ingen och du stöttar alla i din närhet.

Likes

Comments

I går hade jag och Alex en lördagsmorgon i topp klass! Så vi fortsatte i det tempot och åkte gymmet strax efter det. Sen inhandlade vi tacos och laddade upp för melodifestivalen med mamma och pappa. Det va super gott och vi hade jätte trevligt.

I början av året bestämde jag mig för att visa alla i min närhet mer uppskattning. Så i morgon kommer ett inlägg om en fantastisk familjemedlem. STAY TUNE! För varje måndag i februari och lite i mars kommer dessa inlägg.

Likes

Comments

Igår överraskade Alexander mig med middag på Oliven i Borås och bio efter det. Det blev en så perfekt kväll. En sån kväll man inte tar upp mobilen utan man pratar nästan i mun på varandra. Min pojkvän har ju verkligen det där lilla extra när det kommer till att vara romantisk.

Idag blev det spontan brunch i Alingsås. Hur gott? Det är inte ofta vi äter frukost ute men det är verkligen så trevligt.  Ikväll får vi trappa ner och ta en myskväll framför melodifestivalen. Men först får vi åka och träna så vi kan äta med gott samvete. 

Likes

Comments

Alltså vilken dag! Har seriöst inte suttit en minut på jobbet idag. Det va verkligen kaos. Men ska inte klaga jag gillar när det händer mycket, tiden går så fort då. Men idag va det nästan till överdrift. Ska krypa upp i en fåtölj och läsa lite samt koka en stor kopp te. Kan behöva varva ner lite efter denna stressiga dag. 

Likes

Comments

Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Eller? Jag önska jag vore en utav de människor som kände så. Ser upp till människor som gillar måndagar. Nu kommer jag låte som en pessimist men jag har ingen favorit dag. Kan ju bero på att jag jobbar varannan helg + kvällar. Får inga riktiga rutiner. Men denna måndag startade med sovmorgon. Så underbart! Idag fick jag ett ryck till att baka sockerfria Snickerskakor och dadelbollar. De blev faktiskt väldigt lyckade och det hör inte till vanligheten, jag brukar nästan alltid misslyckas.

Nu blir det snart lite kvällsjobb och jag är faktiskt lite taggad? Kan man ens vara taggad på jobb? Men jag har inte varit på jobbet sen torsdags. Då är det alltid trevligt att komma tillbaka.

Likes

Comments

Har haft en super mysig söndag. Sen frukost och sen ett avsnitt av bron. Efter det åkte Alexander till gymmet och jag gick på en lågpromenad i detta iskalla väder. Det är verkligen lite hatkärlek till detta väder. Visst är det super fint men man vill ju helst stanna inne och titta. Så när jag kom in så hade jag knappt känsel i tår eller fingrar. Så jag kröp ner under en filt och satte på en utav mina favorit filmer. Alltså jag kan inte ens räkna hur många gånger jag sett pretty woman. Jag blir alltid på så bra humör efter jag sett den. Första gången jag såg den va jag 11 eller 12 år. Jag och min bästavän Johanna var ensamma hemma och hennes mamma hade fixat godis och hyrt en film, gissa vilken? Inte visste vi att vi skulle sitta helt knäpptysta i 2 timmar. Helt underbart.

Efter filmen va det dags att snygga till sig lite. Pappa fyller nämligen år på måndag så det va lite kalas. Det blev Pizza, fotboll och bebismys. Kunde ju inte avslutat helgen på bättre vis.

Likes

Comments