Nä fy tusan så man mår dåligt!
Idag är vi i v 13 (12+2) och i onsdags fick vi se pyret! Sprattel såg man och jag vart såå glad inombords.

Symtomen kvarstår med illamående, trötthet och ömhet i kroppen.. Och nu en förkylning på det, äh fy satan alltså! Jag vill bara ligga i sängen och sova hela dagen men det är lite omöjligt när det behövs göras saker här! 😝 Vi behöver fortfarande packa upp och hämta saker i min gamla lägenhet innan den sägs upp 😣 Jag orkar inte hålla påååå, jag vill bara sova bort förkylningen och hela graviditeten egentligen, mår så himla krasst! Dom säger att en graviditet är inte lik den andra men jag tycker att denhär liknar min förra väldigt mycket 😓.

Jaja, nu ska här fixas och donas lite, lägger in en bild på pyret också!❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag kom bonusbarnen hem och ska vara här hela veckan! Det är redan fullt liv och det är så underbart. Dom älskar det nya huset och jag tror att det här kommer att bli riktigt riktigt bra.

Imorgon ska vi på möte med socialtjänsten angående min dotter och jag hoppas på att få mer privat umgänge med henne. Det har dock uppstått komplikationer mellan mig och familjehemmet som försvårar en hel del. Men jag hoppas att jag snart får mer tid med henne och att hon kommer trivas med bonusbarnen i framtiden. I torsdags berättade jag för henne att hon ska få ett syskon och hon reagerade knappt men dom runtomkring var väldigt glada och förvånade hihi.

På onsdag ska vi få se lilla pyret för första gången. Det ska bli så spännande! Ultraljudet görs i Kista kl 14:00, förhoppningsvis kan jag åka bil så långt utan att kräkas haha, man kan alltid hoppas ju! 😝

Saknar lite motivation till att skriva så vart lite kort info, vi hörs! kram ❤

Likes

Comments

Nu ska ni få höra! Vi har, idag fått flytta in i våran femma! Så himla mysigt! Nu kan alla barn få eget rum fram tills lilla kommer❤️ och på Onsdag ska vi få se pyret för första gången!😱

Fatcat ligger och darrar bredvid mig föe hon har fått vara i bur hela två (!) gånger idag! Tycker så synd om henne, men nu har hon flyttat för sista gången iallafall. Kittycat springer runt som jag vet inte vad ju, hon trivs som handen i handsken typ 😅 eller fisken i vattnet?🤔

Ryggskott kom som ett brev på posten idag också, kul som fan😴 jaja, nu är det dags för sängen! Ha det så mysigt så hörs vi nästa gång! Kramis❤️

Likes

Comments

Hahah, sorry för att jag inte har lagt upp något sedan förra veckan! 😜 Har haft lite mycket med plugget och praktiken och allt möjligt faktiskt! Vi har precis fått bekräftat att bytet av lägenhet gick igenom så troligtvis så flyttar vi nästa helg till vårt radhus!😍 Längtar massor till att få komma till större alltså!

Plugget är snart slut och jag hoppas innerligt att jag får tag på ett jobb innan bebisen är född så man har råd med allt!
I söndags förra veckan var jag med min mormor, syster och mamma och åt buffé på Choys, typ det bästa som existerar atm
.💗

Jag har inte så enormt mycket att skriva om förutom att jag ska städa som en galning inför umgänget med dottern på torsdag. Har muntlig examination då också så får hoppas att jag får godkänt. HARE GÖTT!😄

Likes

Comments

Idag är det måndag och det betyder praktik! Jag har sedan ca en månad tillbaks praktiserat på en förskola i närheten av där jag bor och idag var en lite extra jobbig dag. Jag brukar gå 08:30-11:30 sen 12:15-14:30, på min lunch märkte jag att jag började få feber men jag bet i det sura äpplet och fortsatte dagen enda till 15:15!
Att vara gravid med lågt blodvärde är då inte det lättaste men jag försöker ju iallafall och det är det som är viktigt! Imorgon ska jag lära barnen hur man gör såna där "pärl-ödlor" som jag gjorde när jag var yngre och använde när jag hoppade hage
😜. Jaja, det blir en tidig kväll ikväll tror jag. Mår inte helt på topp men måste fortsätta vara motiverad!

Kraaam på er!😘💗

Likes

Comments

Är för tillfället hemma hos min fästman, vi hade precis lagt oss och skulle sova när jag hör skrik bortom dess like! Jag ber han gå ut på balkongen och kolla, 100 meter åt höger har vi en lägenhet som står i full brand! Jag får panik och börjar skaka medans han ringer 112. Jag fortsätter höra skriken "HJÄLP MIG!!" än är läget oklart om hur stor branden är och om någon person skadats.... känner på mig att jag äe lite för skakig för att sova inatt... vi får se, tur vi flyttar härifrån snart!!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag är äntligen tillbaka med en ny blogg och ett helt nytt liv!

Tidigare hade jag en blogg som jag slutade använda när min dotter kom till världen men jag tänkte att nu börjar jag igen, en ny start. Jag har efter en väldigt lång tid funnit min plats här i världen känner jag! För lite mindre än 6 månader sedan träffade jag min fästman och dagen innan jul plussade vi! Vi ska alltså få våran första gemensamma bebis i slutet av Augusti. Den 3e Januari förlovade vi oss och snart ska vi flytta ihop.
Jag är alldeles strax klar med mina studier på Hermods och då är jag officiellt barnskötare! Det är bara att hoppas på att man får något jobb så fort som möjligt så man kan shoppa till lillbebben!
Jag hoppas innerligt att jag orkar hålla igång den här bloggen även sen när bebisen kommit. Men det blir nog lite hektiskt med 4 barn hihi.

Kram på er!

Likes

Comments