Innehåller affiliate-länkar


COAT HERE
DRESS ZARA
BAG CÉLINE

Viiiiiilken dag det har varit. Känns som att jag har blivit överkörd av en 2020-bröllopsbuss, haha. Men på ett bra sätt! Har haft möten hela dagen och så mycket detaljer och planering inför 2020 har spikats med flera olika brudpar. Vi var även förbi Nationalmuseum med ett brudpar för att planera inför deras bröllop. Huuuur magiskt är inte detta som bröllopslokal? Kliar i hela mig, vill sätta igång med designförslaget på momangen!!!

Hur som helst. Nu ska jag stänga av för kvällen och äta middag framför TV'n. Imorgon har jag några sista möten innan jag åker till Dalarna över helgen :)

Kram alla!


Gillar

Kommentarer


Hej fina ni! Det där med att det lugnar ner sig för mig efter bröllopssäsongen gällde inte riktigt i år, haha. Det har varit full rulle de senaste veckorna med men guuuud så kul det är! Flera nya, spännande bokningar och underbara brudpar som ska bli så himla roligt att jobba med under den kommande säsongen. Jag har precis gjort min första riktiga anställning (jag ska berätta mer om det) vilket betyder att jag tar dubbelt så många bröllop för nästa år, men hon börjar inte för än i vinter så just nu sitter jag med dubbelt upp. Men som sagt, klagar inte för det enda jag vill just nu är att jobba. Har nästan börjat få fredagsångest istället för söndagsångest... haha. HUR SOM HELST, såhär kommer denna vecka se ut:

Måndag: Kontorsdag med två möten på eftermiddagen.

Tisdag: Kontorsdag utan möten, vilket betyder drunkna i planeringsjobb utan att behöva titta upp från skärmen. Älskar sådana dagar då man alltid blir så produktiv!

Onsdag: Planeringsjobb på förmiddagen och på eftermiddagen och kvällen har vi kick-off med kontoret! Det blir Escape Room och skaldjursmiddag, sååå taggad!

Torsdag: Mötesmarathon och lokalvisningar hela dagen, även min nya praktikant Nora's första dag.

Fredag: Ska börja dagen med en frukostdate med Anna och sedan ska jag iväg på en lokalvisning med ett brudpar innan jag tar helg.

Lördag & Söndag: Åker och myser hos mormor och morfar i Dalarna.


Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar


KAVAJ STOCKH LM
SHORTS GINA TRICOT (liknande här )
LINNE TOPSHOP (liknande här)

Här kommer denna outfit ni frågat om på Instagram, bättre sent än aldrig! Jag hade den på mig när vi firade Vickans födelsedag för några veckor sedan. Nu sitter jag på kontoret och har haft en riktigt produktiv dag hittills! Jag har några fler telefonsamtal att ta och sedan ska jag avsluta med ett möte med ett av mina brudpar innan jag tar kväll. Hoppas att ni alla har en superhärlig tisdag!


Gillar

Kommentarer