Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Goodmorn babes. Torsdag idag. Ångest. Ångest för julmarknaden. Jag hatar den så mycket. Vi säljer bara massa shiet. Men vi får ju in lite cash iaf.

Det blev Mycket kort morgoninlägg. Men det duger känner jag.

/Fanny

Likes

Comments

Det blir ett tidigt godnatt för mig idag. Den här tiden på veckan börjar jag bli trött. Det är standard.

Imorgon blir det upp 6.30 göra mig ordning åka till skolan, göra skolan, hem och sen tillbaka till skolan för vår årliga (och mycket hemska) julmarknad. Men man får ta det positivt. Vi får ledigt en dag extra i vår... Efter vårt lite bättre (men fortfarande hemska) öppet hus.

Det blev ett väldigt flummigt inlägg såhär på kvällskvisten. Hörs hej.

Mitt mycket trötta ben för cirkus en månad sedan .
/Fanny

Likes

Comments

Jag utövar en sport som kräver en del tid. Eller väldigt mycket tid. Det är ju liksom djur man tränar med. De har en egen vilja så det gäller att man kan samarbeta med dem.

Min sport ligger mig väldig varmt om hjärtat, Men ibland kan folk inom denna "hästbubbla" vara väldigt ytliga och dömande. Jag tävlar inte själv men har en del kompisar som tävlar och jag jobbar även rätt ofta på klubbens tävlingar.

Som ryttare får man ofta höra att ridning är snobbigt och en rikemanssport, och jag kan till vissa delar hålla med. Det är mycket pengar man måste lägga. Men jag tror att en del sitter i grupptryck också. Om en person köper ett par dyra märkesridbyxor eller de där stövlarna för sjukt mycket pengar vill man ju ha dem själv också. Men sitter ridningen i kläderna? Nej. Jag kan garantera att du rider lika bra i ett par hööks-handskar som i ett par från ett dyrare märke.

Ska det behöva vara såhär? Nej. Det är inte ofta man ser en ryttare med billiga ullared-ridbyxor och en ponny med svanskappa. Det händer i princip aldrig. Varför? Jag tycker att det är kaxigt med folk som rider med billig utrustning och har en ponny med svanskappa. Kaxigt på ett coolt sätt. Jag är 100% säker på att de är minst lika glada som de som får allt de vill när de har nollat en LD. De kämpar nog minst lika mycket också.

Cred till er som vågar göra er grej. Var snälla mot varandra babes. Kram.


Favvoponny med svanskappa där uppe.

/Fanny

Likes

Comments

Mina friendos är bättre än dina friendos.

Likes

Comments

Godmorgon från ett snöigt noorrlLan.Hur mår ni då? Jag personligen mår väldigt bra. Det är skola idag. Onsdagarna brukar vara väldigt chill.

Ska försöka skriva klart inlägget om ytlighet idag. Man får inte så mycket skrivet när det kommer upp tankar efter varje ord man skriver. Men det är väl något jag får träna på.

Hoppas ni får en grym dag iallafall. Hörs sen.
/Fanny

Likes

Comments

Hi! Det har vart dålig uppdatering idag. Fullt upp med skola och inga tidsinställda inlägg. Det blir nog ungefär samma sak imorgon. Jag ska försöka uppdatera med lite snappics eller nåt. Det är rätt kul att se på ju.

Jag sa att det ev. skulle komma ett inlägg om hästvärldens ytlighet idag eller imorgon. Men jag vet inte när det kommer upp. Det är en del tankar som kommer upp när man skriver om just det.

Bjuder på en sommarbild såhär i december.
/Fanny

Likes

Comments

Tisdag då. Kortare dag i skolan idag idag. 8.05-13.40. Perf. Dagen har faktiskt gått över förväntan, tisdagar brukar vara väldigt tröga. Men inte idag. Det kan bero på ett litet drama på musiklektionen som jag och en killkompis fick "vittna" till (det där lät bättre i mitt huvud).

Senare idag eller ev. imorgon kommer ett åsiktsinlägg. Behöver skriva av mig lite.


​Förra årets skolfoto.

/Fanny

Likes

Comments

Om du är väääldigt känslig för ärr och så vidare är det bara att du bläddrar förbi.

Bilden ovan är från sjukhuset. Då var hela benet lindat för att dämpa svullnad osv.

Nu är benet inte lindat utan jag har endast en tub. Mitt ben är rakt med hjälp av en "skena".
/Fanny

Likes

Comments

​Måndagen har gått bra hittills. Långdag i skolan men vi har endast haft en vanlig lektion. Lite information, fixat julgrupper (blommor) och kokat knäck. Vi har julmarknad på torsdag så det är rätt mycket som ska fixas innan dess. Det blir fullt upp den veckan alltså. Måndag hela veckan helt enkelt. 

Utöver detta har vi ingenting i skolan. Inga prov, inga läxor. Skönt. Det är första veckan utan läxor eller prov sen augusti. 

Jag lovade bilder på mitt knä. Det kommer upp senare. Jag håller vad jag lovar.

/Fanny

Likes

Comments