Hej allihopa! Vi är inne i december, woho 😍 Nu vill man ju bara att de ska bli vitt på backen, -5 grader och julstämning!
Alla mina julklappar är inhandlade, så skönt!

Helgen har varit toppen! Emil och jag åkte på bio igår, och såg Solsidan! Helt okej bra, jag hade mycket högre förhoppningar. Sen åkte vi hem och snickrade ihop ett pepparkakshus! De vart väldigt fint!

Dagen består av mys, lämna Charlie hos mamma och pappa, sen börja ladda för en ny jobbvecka!

💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är jättebra med er. 

Dagarna går och tiden bara springer iväg! Jag är för tillfället i Hammarby sjöstad och jobbar, byter ett räcke på 20 meters höjd, läskigt med spännande!

Jag behöver eran hjälp ...
Eftersom jag jobbar ganska mycket och inte har ett speciellt händelserikt liv, men älskar min tillvaro på jobbet, så kanske det skulle vara intressant att se mer av? Jag kan tänka mig att folk undrar vad en Mark och anläggare gör om dagarna, då det oftast är den vanligaste frågan jag får. Så min fråga är då till er, vill ni se mer av vad jag jobbar med? Skulle det vara intressant att veta vad en tjej egentligen kan åstadkomma i detta mansdominerade yrke? Jag är beredd att visa motsatsen mot alla fördomar att tjejer/kvinnor inte hör hemma i dessa yrken med stora maskiner, tunga lyft och muttrandes gubbar! För det är helt FEL att tjejer/kvinnor skulle vara svagare eller mindre intelligenta med en borrmaskin eller hammare i handen, punkt!

Kommentera gärna vad ni tycker och önskemål om vad jag ska visa här på bloggen!

Tack snälla för hjälpen i förhand! 💕

Likes

Comments

Hej alla! Här kommer senaste nytt som hänt i mitt liv den senaste tiden!

Bilden ovanför, på den gulliga hunden heter Charlie. Jag träffade Charlie i slummen i Stockholm som liten valp, hade inget bra hem men var en väldigt glad prick, så han fick följa med mig hem! Han är min stora glädje i livet, värdens bästa hund!

Här är det en annan kille som har kommit in i mitt liv. Emil och jag gick gymnasiet tillsammans, fast han gick fordon och jag gick bygg och anläggning. Vi kände inte varandra under den tiden, men vi gick och småkikade på varandra. Nu är han min livskamrat och snart händer det saker för oss båda som ni får veta mer om senare!

Jag har även bytt jobb! Tidigare år har jag jobbar som barnskötare på en förskola, men har nu sadlat om och jobbar som Mark och anläggare! Eftersom jag gick bygg och anläggning på gymnasiet så faller det sig naturligt att jag vill jobba med denna typen av jobb då det passar mig väldigt bra! Det är tidiga mornar och tungt arbete, men väldigt roligt!

Detta är dom tre störta händelserna och förändringarna i mitt! Mer kommer att skrivas om och jag hoppas att ni vill följa med på min resa!

Likes

Comments

När man är hemma och är förkyld får man vara lite onyttig med glass! Jag vaknade i morse och kände mig så förkyld. Jag åkte till jobbet ändå men hann bara vara där i någon timme innan jag gav upp! På hemvägen stannade jag och handlade lite gott, så nu ska jag spendera dagen i sängen med glass och annat gott!

Likes

Comments

Träningsvärken från helvetet. Aj och ont överallt i kroppen! Men fan vilken skön känsla det är med träningsvärk!

Nu är jag precis hemkommen från gymmet och ska trycka i mig gofrukost med familjen!

Likes

Comments

Hallo!
Dagen bestod av kalas för kusinbarnet, så himla mysigt! Det fanns massa gott så som prinsesstårta, kladdkakemuffins och chokladdoppade jordgubbar mm. Ett riktigt gokalas helt enkelt! Jag och kusinbarnet läste bok, lekte med djuren och kramades massor ... så himla mysigt!

Nu ska jag testa den nya Oumphlådan på Max, helt vegansk och tydligen sjukt god 👌

Likes

Comments

SOLSKEN, helt underbart! Nu är det jobb och slit, sen åker jag på äventyr efter jobbet!
Men nu får snön försvinna! Vore så himla skönt med vår och värme.

Dagens träning idag blir Bamsejumpa med barnen på jobbet. Det kanske låter enkelt, men jag kan intyga att det är himla tungt! Man blir alldeles svettig och flåsig av det, sjukt kul är det också 👌

Likes

Comments

Så skönt med en tidig morgon på gymmet! Känslan när man är ensam på gymmet, kan anväda alla vikter och kunna springa runt och sjunga, hahah!
Energin och formen var på topp vilket kändes jätteskönt!

PS. ursäkta frillan, haha!

Likes

Comments

Hej på er!
Det är verkligen ett ekorrhjul. Jobb, träning, mat och sova. Det upprepas varje dag. Det skulle vara så skönt med en förändring i vardagen så som att börja plugga igen!
Jobbet är en sån stor del av sitt liv och för mig känns det otroligt viktigt att få jobba med något yrke jag verkligen älskar. Jag kommer aldrig nöja mig med att ha ett jobb bara för att överleva, jag vill att jobbet ska ge något meningsfullt i livet!

Från det ena till det andra, jag var bara tvungen att visa er bilderna jag tog på Aston igår! Hahah så himla söt! Han älskar att åka bil och titta ut, dock är han ganska liten så han får anstränga sig för att se ut. Han är bra go han ❤

Likes

Comments

Hej i snökaoset! Eller är det bara vi i Uppsala/Stockholm som har massa snö? Natten till idag gav en massa snö, det har snöat hela dagen och snöar fortfarande! Det är verkligen vackert, men det vore så himla skönt med vår nu, sol och lite värme. Men det dröjer förmodligen.

Idag har jag haft mejlkontakt med en studie- och yrkesvägledare till en utbildning som jag ska söka in till. Det är en utbildning som heter hotell och konferens. Konferens, bokning, reception och service är verkligen något som jag vill arbeta med! Jag jobbas att jag kommer in på utbildningen så jag kan göra en vändning i livet som jag skulle behöva och vill!
Jag återkommer med resultat av ansökningen.

Likes

Comments