hej, kommer inte göra några inlägg på ungefär en vecka nu.

hare gött!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, orkar inte skriva ett speciellt långt inlägg idag så berättar lite snabbt om dagen bara.
idag har jag och mina två kompisar vart på hålan ( ena tjejens blogg länkas där nere) det vart jävligt kul och nu sitter jag här hemma helt slut för man ska hoppa och man måste klättra upp osv osv plus att jag somna vid 3 (börjar bli lite av en nattuggla) och vakna vid 10 sååå är ganska mör nu 👏 men får se om jag skriver mer sen ikväll.

hare gött!

titta in på saras blogg 👇
https://www.nattstad.se/saaraaaoo

bilder från hålan 👇

Likes

Comments

Hej, jag har funderat på att börja träna💪 men eftersom träning och jag aldrig riktigt har gått ihop så vi får väl se hur det går, jag har försökt flera andra gånger med detta och jag har försökt hitta inspiration här och där och det har gått bra och det har gått dåligt men nu tror jag att jag faktiskt hittat en lösning. jag har fått ihop ett schema som jag SKA följa jag har också hittat två videos på youtube som jag snott lite ifrån (länkar dem där nere) och lite bilder som inspo (ska läggas upp i ett separat inlägg) men det var nog detta jag hann med idag.

hare gött!Likes

Comments

hej, igår kolla jag på världens hemskaste film (the fault in our stars) den var så sorglig och bra på samma gång. Ni vet när man kollar på trailern och alla säger saker om filmen som man bara ignorerar så va det här. Alla sa "nej kolla inte på den du kommer bara börja gråta" och jag är en person som aldrig gråter till filmer ALDRIG... Jag vart nog den som grät mest av alla inne på bion  ha ha (kanske skulle lyssnat) ni borde verkligen kolla på den om ni känner för att gråta, det är absolut min nya "gråtfilm"✋och skådespelarna ska vi inte ens börja snacka om dom vart så sjukt duktiga och spelade så grymt bra. Dom gick verkligen in i rollerna (om ni fattar vad jag menar) och var inte sådär stela eller vad man ska säga utan jätte begåvade och riktigt snygga också ;) men detta är nog vad jag hinner med idag.

Hare gött!

Likes

Comments

Hej, jag heter Fanny som ni kanske har förstått ;) men jag har nu (så som många andra) gett mig in på att försöka blogga ännu en gång i mitt liv. Jag har förstås bloggat många andra gånger men nu ska jag försöka på riktigt. detta blev ett väldigt kort inlägg men det kommer mer ;)
hare gött

Likes

Comments