Nu har det gått 3 veckor sedan jag uppdaterade. Jag har haft ganska fullt upp dessa veckor. Jag har varit på glöggkväll till grannarna, hämtat skotern, haft en vecka med prov varje dag, varit och fiskat med pappa, haft julfest som jag ledde tillsammans med en klasskamrat och nu sen så fick jag jullov för en vecka sen. Under den här veckan har jag bara legat hemma och vilat ut tills vi början igen. Jag körde helt slut på mig den sista veckan innan lovet så nu behöver jag bara vila. 23 åkte vi till några bekanta på mat och gick i bastu. På julafton åkte jag i kyrkan med farmor, sen var vi hemma och åt lite god julmat och öppnade lite julklappar. 25 åkte familjen till pappas bror på ännu mer mat. Och igår var jag bara hemma och tog lite tid att va med mig själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har inte alls varit aktiv eller gjort några bra inlägg på senaste tiden. Ena andledningen är att jag inte har haft några bra bilder, eller oftast inga bilder alls. Andra är att jag har tackat ja till en massa saker, och det har gjort att jag har en del saker som ska göras och övas på. Tredje andledningen är att jag har velat spendera en massa tid med nära och kära. Men nog pratat om bortförklaringar.
Nu är det söndag och helgen har bara rusat iväg. Men som de säger, tiden går snabbt när man har roligt. På fredagen kom jag hem från skolan efter en ganska sömnlös vecka och städade först upp mitt kaos till rum. Var snabbt genom duschen och sen kom Robin hit. Det var Encounter i pixnehallen så vi åkte dit en snabbis och hälsade på en massa vänner och sen åkte vi hem och forsatte på vårt Harry Potter maraton. Somande sent och vaknade till en mysig, fin och snöig lördagsmorgon❤. Vi var hemma hela dagen och kvällen och myyste bara en massa, åt våfflor och tittade mer Harry Potter. Idag vaknade vi också till en snöig morgon. Jag hoppas verkligen den kan stanna nu.
Imorgon är det det samma gamla "ny vecka, ny möjligheter". Har inte så mycket inplanerat denna vecka, jag får helt enkelt se vad det mesta av veckan bjuder på. Men nu ska jag lagra lite krafter till imorgon.
Gonatt eller godmorgon på er❤.

Likes

Comments

Fredag idag och nu tar jag helg. Är inte så taggad egentligen just nu. Men ska åka på gymmet ikväll och sen bara myysa hemma. Hoppas alla får en bra lilla jul.

Likes

Comments

Den här måndagen är ängtligen slut. För min del är inte måndagar jobbiga för att helgen är slut, utan det är mest för att vi har seriöst bara teori lektioner. Så himla tråkigt å tröttsamt! Imorgon kommer jag inte att vara i skolan hela dagen, utan jag ska med några andra nionde klassister (från min skola) till Närpes på en tävling. Man ska tävla i några olika yrken. Men du är jag alldeles för trött, gonatt!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev något nu, men vi hade en massa prov en vecka och sedan så har jag spenderat lite extra tid med vissa personer. Första "ordentliga" snön har fallit också. Jag ska börja öva på traktor kortet som jag behöver nu till vintern. Visst, denna snö som vi har nu kommer ju att försvinna snart men det kommer nog mera. Så skönt att vi just bytt period, vi borde inte ha några prov nu de 2 kommande veckorna. Men nu ska jag lägga mig så jag årkar med en skolvecka till.

Likes

Comments