Header

säger bara ett ord om denna låten, wow​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som jag bara längtar att veckorna ska gå, vilket gör att jag är on top of the world när jag inser att det är Fredag. Woohoo

Likes

Comments

Jag och Frida tog en promenad till maxi för att hämta ut ett paket som hade kommit. Det var en riktigt härlig promenad för att det var inte för varm eller kallt utan helt perfekt. Sen blev det ännu bättre när man fick min kära syster att hänga på.

Likes

Comments

4-gott i Göteborg = Dröm

Likes

Comments

Idag hade vi utvecklingssamtal vilket betyder ingen skola. Jag verkligen spenderat sen stunden jag kom hem från mitt utvecklingssamtal med plugg. Lite sjukt ändå att detta var mitt allra sista utvecklingssamtal någonsin, ifrån att varje år ska man prata med sin mentor och säga att allt går bra samt att man har utvecklas men man ljuger bara för att få gå.

It is just the truth

Att hamna efter i skolan är otroligt viktigt att man inte gör speciellt inte sista halvåret på gymnasiet, sista slutspurten av dessa tre år du spenderat tillsammans med högar av plugg. Dock är det vanligt att man blir bara mer och mer skoltrött vilket tyvärr har inträffat för min del. Jag vill bara att detta halvåret ska gå fort så jag kan börja ett nytt kapitel i mitt liv där jag går min egna väg utan att någon/något drar mig tillbaka. Men nu ska jag inte prata om min kommande framtid utan det gör vi i något framtida inlägg, nu måste jag plugga!

byeLikes

Comments

Det är sällan man går in på en hemsida och verkligen ser dem mest perfekta kläderna och assessorerna någonsin! Det är väldigt sällan jag får den känslan att jag bara vill ha allt!

och jag får den känslan när jag går in på Junkyard och Urban outfitters.

Här är lite av det ögongodis som jag snappade upp idag och lite ligger redan i kundvagnen, haha


Likes

Comments

Igår fyllde min allra bästa vän Ewelina 18år och det firade vi med först ha en liten förfest sedan var dags för utgång!

Som sagt innan vi drog ut åt vi lite mat samt tog lite drinkar och för vissa blev det lite mer än andra, haha!
Sedan drog vi ut mot göteborg där vi lyckades ta oss in på Valand. Vi stannade där tills sista pendeln gick och vi var hos Ewe runt 04.00

Men kvällen blev sjukt lyckad och jag hade så extremt roligt, grattis igen älskade bästa vän.

Likes

Comments