Träningspass nummer 1


Halloj! Var i skolan 10.00-10.30 ungefär sedan åkte jag & Alex till gymmet. Först körde vi 45 min på crossen sedan körde jag 15 min intervaller på löpbandet. Sedan avslutade jag med några bicepsövningar. Som ni märkt så är mitt fokus på kondition nu de sista dagarna innan Ayia napa!! Men inte nog med detta så ska vi även köra crossfit ikväll. Trots att jag har kört massor så är jag konstigt nog taggad!! Men nu ska jag fixa mat. Hörs sen, puss!

  • 4 071 visningar
  • Nära Vänersborg

Gillar

Kommentarer

hej
,
Va rädd om dig, du behöver inte träna två ggr/dag + pw. Din kropp hamnar i svält och du får dålig ämnesomsättning. Vet ju inte vad du äter, men det verkar som att det viktigaste i ditt liv är träning. Jag lovar, det finns viktigare saker att göra än att träna så himla mycket.
Fannypetrine
Fannypetrine,
Tycker det är tråkigt att vägar uttrycka dig om min träning och mitt liv när du inte har en aning om det. Uppenbarligen läser du inte min blogg för då skulle du ganska snabbt förstå att träning inte är det viktigaste i mitt liv trots att det är en stor del av mitt liv. Jag vet vad jag håller på med och vad som är bäst för mig. Tack.
nouw.com/fannypetrine
hej
,
Jag får be om ursäkt om min kommentar verkade som ett påhopp.. Det kanske det var till och med. Men det var inte min mening! Tycker bara att det verkar som du tränar lite för mycket bara för en resas skull... Antar väl att jag bara är avundsjuk på din sjukt snygga kropp!
Fannypetrine
Fannypetrine,
Ja det var det! Jag tränar verkligen inte bara för en resas skull? Hahaha vad pratar du om? Jag har tränat på gym i snart två och ett halvt år. Snälla läs bloggen innan du kommenterar mitt liv och det jag gör!
nouw.com/fannypetrine

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine