Torsdags-pepp!!

Godmorgon godingar!
Jag ljuger om jag säger att jag inte var väldigt trött när jag vaknade imorse.. Sov hos mina föräldrar inatt, inne på min systers rum med henne. Och ja, vi låg väl och pratade lite för länge kanske hehe. Brukar bli så ;)
Men det är bara att ta sig i kragen och köra på! Idag jobbar jag mellan 07.45-14.00 och sedan är det mattelektion igen. Känns som att det jag gör just nu är att sova - jobba - träna - plugga - sova - jobba - träna - plugga.
Kanske äter någon gång däremellan också. Men jag klagar inte, jag gillar att ha rutiner i mitt liv och allt blir väldigt mycket lättare när jag tror på mig själv, att jag faktiskt kan klara det och dessutom oftast klarar mer därtill om man bara vill! Det brukar aldrig skada att slita lite extra eller jobba någon extra timme då och då, utan i de flesta fall ger det med sig något gott i slutändan.

Lite pepp såhär en torsdag - både till mig själv och till er, är aldrig fel! Vi hörs senare under dagen.
Puss sålänge!!

  • 5 692 visningar

Gillar

Kommentarer

naslund92
naslund92,
Haha förstår din känsla, jag pluggar - jobbar- barnvakt- går promenader/joggar lugnt- träffar familjen & vänner. Dag in o dag ut. Vissa undrar när jag vilar. Då brukar jag säga "när jag sover" 😉
nouw.com/naslund92
Fannypetrine
Fannypetrine,
Haha ja men ellerhur!! 😃
nouw.com/fannypetrine
Vitare Tänder UF
,
https://www.facebook.com/VitareTanderUF/posts/924902894214033

Vad med och tävla om tandblekningspennor. 5personer har chans att vinna!

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine