Tankar på vift

Waow. Ligger totalt däckad i sängen efter en intensiv helg. Förkylningen gör mig dessutom ännu mer utmattad än vad jag troligtvis hade varit annars, men det klart att det tar på krafterna oavsett när man jobbat måånga timmar.

Ligger just nu och funderar över livet, låter ju väldigt spännande tänker ni nu men ja, faktiskt! Hur fort saker kan förändras, hur känslor pendlar upp och ned hela tiden, hur fort man kan vänja sig efter en total omställning och hur ens perspektiv på saker och ting kan förändras bara genom en gnutta mer positivitet. Bara några få av alla saker som snurrar runt i mitt huvud för tillfället. En annan stor fråga för mig just nu är även framtiden. Ena stunden känner jag mig rädd och förvirrad inför vad livet har att erbjuda och den andra stunden känner jag att allt löser sig och vill ta allt spontant som det kommer. Men vart bor jag till hösten? Vad gör jag till hösten? En riktig berg och dalbana skulle jag kalla detta med andra ord. Ganska osammanhängande text överlag men det är just precis så allt känns för tillfället i mitt huvud nu ändå haha.
Nej sovdags, puss & kram!!

  • 4 609 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram @fannypetrine

Instagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrineInstagram fannypetrine